Vuoropäällikkö Musiikkitalo, Helsinki

Vuoropäällikkö Musiikkitalo, Helsinki

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.7.2022

Onko hyvä ja asiakaslähtöinen palvelu sinun intohimosi? Onko sinulla taitoa ja tahtoa johtaa tiimisi huippusuorituksiin? Oletko ratkaisukeskeinen tiimipeluri, joka tiiminsä kanssa ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen? Jos vastasit myöntävästi saatat olla etsimämme henkilö.

Musiikkitalo on tapahtumatalo keskellä Helsinkiä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Musiikkitaloon etsimme vuoropäälikköä esihenkilötehtäviin heinäkuun loppuun saakka vastaamaan terassitoiminnasta.

Tarjoamme määräaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen, työtuntien ollessa keskimäärin 112,5 tuntia kolmen viikon jaksossa, mutta mikäli työskentelet mieluummin hieman lyhyempää työviikkoa, tästäkin päästään varmasti sopimukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian, ja jatkuvat heinäkuun loppuun Työvuorot sijoittuvat ma - su pääsääntöisesti klo 9-19 välille. Palkkaus on sopimuspalkka, huomioiden kokemuksesi. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa,

Tärkeimpiin työtehtäviin kuuluu henkilökunnan johtaminen, laadukkaan asiakaspalvelun varmistaminen sekä perehdyttäminen.

Toivomme, että olet Iloinen, aktiivinen, joustava sekä sitoutunut ammattilainen. Saat henkilökunnan syttymään työssään innostaen heitä omalla esimerkilläsi. Aiempi esihenkilökokemus, sekä alan koulutus auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme esihenkilö, niin lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Musiikkitalo on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Tapahtumaravintolat
Restel Tapahtumaravintolat

Food&Events Tapahtumaravintolat tarjoaa ravintolapalveluita tapahtuma-areenoilla ja varmistaa, että niin jääkiekko-ottelut kuin kansainvälisten supertähtien konsertit muodostuvat kävijälle unohtumattomaksi kokemukseksi, josta puhutaan vielä pitkään. Huolehdimme tilaisuutesi tarjoiluista ja palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä tunnelmasta nauttimiseen. Luomme jokaisesta tapahtumasta ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen.