Vuoropäällikkö Onnen Päivät Lahti

Vuoropäällikkö Onnen Päivät Lahti

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Onnen Päivät -ravintolassa tärkeintä on rento fiilis ja tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Nyt kaipaamme ravintolan sieluksi ja tunnelman luojaksi VUOROPÄÄLLIKKÖÄ!

Työn sisältö

Onnen Päivien vuoropäällikkönä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä: vastaat anniskelusta, huolehdit baarin toiminnasta sekä asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Vastaat vuorossasi ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä omalla esimerkilläsi. Kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen – toki perehdytämme tehtävään. Olet ravintolapäällikön oikea käsi, osallistut aktiivisesti henkilöstöjohtamiseen, hallinnollisiin tehtäviin ja sinusta huokuu myynnillinen asenne.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen. Onhan sinulla myös hygienia- sekä anniskelupassi taskussa?

Tarjoamme sinulle

Vuoropäällikön tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus vähintään kesäkuuhun 2024 saakka. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Restelin kirjoille, 112,5h/3vko. Työajat sijoittuvat 09:00-03:00 välille. Tehtävän palkkaus on Mara TES mukainen, voit kuitenkin jättää hakemukseesi myös palkkatoiveesi, sillä palkkausta arvioidaan yksilöllisesti osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Toimithan pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ravintola Onnen Päivät on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa