Vuoropäällikkö Scandic Espooseen

Vuoropäällikkö Scandic Espooseen

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.2.2023

Scandic Espoo on hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva viihtyisä hotelli Kilossa. Upea henkilökunta luo ja tarjoilee päivittäin herkullista ruokaa ja juomaa. Toivotamme vieraamme tervetulleiksi omalla persoonallamme, ja haluamme luoda heille yksilöllisiä ja ikimuistoisia kokemuksia.

SINUSTAKO RAVINTOLAN VUOROPÄÄLLIKKÖ?

Oletko innostunut asiakaspalvelusta? Haluat myös ohjata tiimiäsi luoden mukavia ravintolakokemuksia asiakkaille. Taskustasi löytyy jo kokemusta, mutta olet valmis kehittämään itseäsi ja tiimiäsi. Rento paikka ja iloinen tiimi odottavat sinua! Työvuorot painottuvat iltoihin, mutta aamiais- ja kokouslounaatkin tulevat sinulle varmasti tutuksi.

Mitä odotamme sinulta?

Vuoropäälliköltä odotamme kykyä pärjätä arjessa sekä toimia lähellä ja esimerkkinä tiimille. Sinulla voi jo olla kokemusta esihenkilötehtävistä, tai voit olla kokenut salipuolen ammattilainen, perehdytämme sinut tehtävään joka tapauksessa. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja ohjaat tiimiä Scandicin arvojen mukaisesti sekä edistät myynnillistä asiakaspalvelua. Työssäsi ylläpidät positiivista, rentoa ja tehokasta ilmapiiriä ja varmistat hotellin eri osastojen välistä yhteistyötä. Pystyt työskentelemään suomeksi ja muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Scandicin arvot näkyvät jokapäiväisessä työssämme ja toivomme, että koet arvot omaksesi:

• Be Caring - HUOLEHDIMME HUOMISESTA

• Be You - OLET YSTÄVIEN PARISSA

• Be a Pro -MEILLÄ VOIT KEHITTYÄ TYÖSSÄSI

• Be Bold - SINÄ VOIT VAIKUTTAA

Mitä voit odottaa meiltä?

Meille saat tulla sellaisena kuin olet, lisäksi käytössäsi ovat erilaiset ura- ja koulutusmahdollisuudet mm. Scandic Business Schoolin myötä. Kaikki esihenkilömme ovat tukenasi, ja meillä kaikkia työntekijöitä arvostetaan.

Tasapaino työelämän ja vapaa-ajan välillä on meille tärkeää, ja sen tukemiseksi tarjoamme työterveyspalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntaetuja. Lisäksi sinä ja läheisesi saatte alennuksia ruokaillessanne ja yöpyessänne hotelleissamme. Saat myös lukuisia etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Oletko SINÄ tiimimme tuleva vahvistus? Laita hakemus, kerro itsestäsi tai soita. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 112,5h/ 3vko. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Haastatteluita tehdään jo hakuajan puitteissa ja paikat täytämme sen oikean osuessa kohdalle.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja tulet työllistymään suoraan Scandic Hotels Oy:lle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ira Hämäläinen
Ira Hämäläinen