Vuoropäällikköjä, Siipiweikot Mini & Hesburger, Prisma Linnainmaa Tampere

Vuoropäällikköjä, Siipiweikot Mini & Hesburger, Prisma Linnainmaa Tampere

Sijainti
Tampere, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Kangasala
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.10.2022

Onko sinulla etsinnässä uudenlainen työtehtävä, jossa pääset työskentelemään osana arvostettua tamperelaista brändiä ja hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi? Olemme avanneet uudentyylisen konseptin Prisma Linnainmaan ravintolamaailmaan ja meillä olisi tarjolla Siipiweikot Minin ja Hesburgerin vuoropäällikoiden paikkoja.

Etsimme Siipiweikot Minin ja Hesburgerin vuoropäällikköjä Prisma Linnainmaan ravintolamaailmaan huolehtimaan ravintolan toiminnasta kokonaisuutena. Paikat ovat vakituisia ja työtunteja on tarjolla kokoaikaisesti 112,5h/3vko.

Mitä vuoropäälliköltä odotetaan?

Haemme persoonallista tyyppiä, joka johtaa esimerkillään tiimiä ja jonka tavoitteena on tarjota yhä maistuvampia ja unohtumattomia kokemuksia asiakkaillemme. Kokonaisuuden hallinta on yksi tärkeimmistä tehtävistäsi ja siinä onnistuaksesi tarvitset hyviä organisointitaitoja, tavoitteellisuutta ja paineensietokykyä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aiempaa kokemusta ravintola-alan vastuutehtävistä, mutta tärkeintä on löytää tiimimme asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka hallitsee kokonaisuuksia ja nauttii hyvän tiimihengen luomisesta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme täysin uudenlaisen työtehtävän yrityksessämme ja vastuutehtävän, jossa on mahdollista kehittyä ja kehittää. Vierelläsi toimii kokenut ravintolapäällikkömme, joka antaa täyden tukensa sinulle onnistuaksesi tehtävässä. Lisäksi tarjoamme sinulle yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.

Me lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa ja sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa. Meidät on palkittu vuodesta 2016 alkaen Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

Palkka määräytyy Esimiesten MaRaVa-Tes mukaan (PR3). Kokoaikaisen kuukausipalkka on 2206€ (0-2v kokemus) – 2401€ (yli 10v kokemus). Palkan lisäksi tulee mahdolliset vuorokohtaiset lisät.

Onko tämä tehtävä sinua varten? Hae meille oheisen linkin kautta, mutta toimi mieluummin nyt kuin huomenna. Täytämme paikat heti hyvien tyyppien löydyttyä.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Jätäthän hakemuksen linkin kautta.+358503402019
Pirkanmaan Osuuskauppa
Pirkanmaan Osuuskauppa

Siipiweikot Mini Prisma Linnainmaa on Siipiweikkojen uudentyylinen Mini-konseptin ravintola, joka avattiin kesäkuussa 2022 osaksi Pirkanmaan Osuuskaupan liiketoimintaa jo liikepaikassa toimivan Hesburgerimme kainaloon. Siipiweikot Mini -ravintola poikkeaa perinteisestä Siipiweikot-ravintolasta ruokalistan, toimintatavan ja asiakaslistojen puolesta. Ravintolasta saa sekä kiinteään kilohintaan buffetsiipiä että tilattua ruoat listalta. Maankuulut kastikkeet kruunaavat jokaisen paikan päällä tai mukaan otetun siipiannoksen! Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 210 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.