Vuorotteluvapaa sijaisuus Vepsäläisen varastolle

Vuorotteluvapaa sijaisuus Vepsäläisen varastolle

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
24.9.2023

Miltä kuulostaa monipuolinen työ suomalaisen designin huonekalu- ja sisustusalan lippulaivaketjun keskusvarastolla?

Etsimme asiakkaallemme Vepsäläinen Oy:lle Espoossa sijaitsevaan varastoon reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa varastotyöntekijää vuorotteluvapaa sijausuuteen n. 6kk ajalle. Työtehtävät tulevat pitämään sisällään esimerkiksi tavaran vastaanottoa ja kuorman purkua, hyllytystä, keräilyä ja pakkaamon toimintoja.

Keskusvarasto sijaitsee Kehä III kainalossa Juvankartontiellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7–19 välille, mutta viikonlopputöitä saattaa tulla myös. Aikaisempi kokemus varastotyöstä ja erilaisten trukkien käyttämisestä katsotaan merkittäväksi eduksi.

Kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys. Arvostamme tervehenkistä työmoraalia ja asennetta, sekä halua oppia uutta Vepsäläisen logistiikkatoimintojen ytimessä!

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö:

  • joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 päivää sijaisuutta edeltävien 14 kuukauden aikana.

Tai on ollut työttömänä työnhakijana vähintään yhden päivän ja sijainen on alle 30-vuotias, vuoden sisällä ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö

  • tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja täytät yllä olevat kriteerit, niin jätä hakemus pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut toukokuun aikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Määttänen
Laura Määttänen
Vepsäläinen Oy
Vepsäläinen Oy

Vepsäläinen on vuonna 1956 perustettu kotimainen sisustus- ja designhuonekaluliike, joka palvelee 18 paikkakunnalla Suomessa ja Baltiassa sekä vepsalainen.comissa. Vepsäiseltä löydät suuret ja pienet huonekalut, sohvat, sängyt, valaisimet, matot ja sisustusesineet jokaiseen kotiin. Valikoimaan kuuluu niin kotimaisia kuin ulkomaisia laatumerkkejä, designklassikoista tuoreimpiin uutuuksiin.Vepsäläinen on vuonna 1956 perustettu kotimainen sisustus- ja designhuonekaluliike, joka palvelee 18 paikkakunnalla Suomessa ja Baltiassa sekä vepsalainen.comissa. Vepsäiseltä löydät suuret ja pienet huonekalut, sohvat, sängyt, valaisimet, matot ja sisustusesineet jokaiseen kotiin. Valikoimaan kuuluu niin kotimaisia kuin ulkomaisia laatumerkkejä, designklassikoista tuoreimpiin uutuuksiin.