Vuorovastaava

Vuorovastaava

Sijainti
Hamina
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
14.2.2022

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja vaihtelevista vuorovastaavan tehtävistä uudessa, kesällä 2022 valmistuvassa biojalostamossa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Fintoil Hamina Oy:lle vuorovastaavia Haminaan. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Vuorovastaavana vastaat vuorosi aikana tuotannosta, prosessin laadukkaasta toiminnasta ja turvallisesta operoinnista sekä toimit vuoron operaattorin esihenkilönä. Sinulla on myös ainutkertainen tilaisuus olla mukana tehtaan ylösajossa kesällä 2022. Tehtävässä menestyminen edellyttää pitkän linjan kokemusta prosessi-, tai kemianteollisuudesta esimiehenä toimimisesta. Henkilöstön osaaminen on toimintamme ydin, ja meillä pääset kehittämään itseäsi ja prosessia aitiopaikalta pian valmistuvaan, alamme moderneimpaan tuotantolaitokseen.

Arvostamme vankkaa käytännön kokemusta prosessiteollisuudesta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja esimiestaitoja. Lisäksi toivomme sinulta intoa ja motivaatiota uuden tehtaan käynnistämiseen. Tukenasi on päivämestari, tuotantopäällikkö sekä koko muu Fintoilin Haminan tiimi. Kaikki uudet työntekijämme saavat kattavan koulutuksen tehtäviinsä.

Toivomme sinulta:

  • Vähintään viiden vuoden kokemusta prosessi-, tai kemianteollisuudesta esihenkilönä toimimisesta.
  • Halua oppia uutta ja kehittyä.
  • Paineensietokykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.
  • Aktiivista sekä turvallisuuslähtöistä ajattelu- ja toimintatapaa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä kestävän kehityksen etulinjassa alalla, joka on yhteisen tulevaisuutemme polttopisteessä. Fintoil jalostaa raakamäntyöljystä jakeita, joista syntyy muun muassa uusiutuvaa toisen sukupolven dieseliä sekä terveys- ja hyvinvointituotteita. Fintoil edistää tuotteillaan merkittävästi päästövähennyksiä korvaamalla fossiilisia tuotteita uusiutuvilla ja rakentaa näin konkreettisesti vihreämpää tulevaisuutta.

Meillä Fintoililla työlläsi on paitsi aito merkitys, myös selkeä tulevaisuus. Jalostamomme valmistuu kesällä 2022, ja täällä meillä sinua odottavat modernien tilojen lisäksi kaikki tarvitsemasi laadukkaat työvälineet. Työyhteisömme on jo lyhyessä ajassa muodostunut tiiviiksi, ja voit luottaa myös siihen, että täällä on koko joukko ammattitaitoisia ja mukavia työkavereita ottamassa sinut vastaan. Seinät ja katto ovat valmiina – nyt tarvitsemme enää oikeat ihmiset osaavaan ja tekevään porukkaamme!

Tutustu meihin ja meillä työskentelemiseen lisää osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat/fintoil ja https://fintoil.com/ ja hae vuorovastaavan tehtävään jo tänään!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työsuhteet solmitaan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Haethan siis tehtävään heti! Työt alkavat huhtikuun alussa 2022. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään rekrytointikumppaniltamme Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 9–15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen
Fintoil Hamina Oy
Fintoil Hamina Oy

Fintoil valmistaa selluntuotannon sivuvirrasta, raakamäntyöljystä useita eri tuotteita, joista heidän asiakkaansa saavat tehtyä muun muassa uusiutuvaa dieseliä, maaleja, tartuttimia, hajuvettä ja terveys- ja hyvinvointituotteita. Fintoilin biojalostamon tuotanto käynnistyy vuoden 2022 kesällä ja sen syöttökapasiteetti tulee olemaan 200.000 tonnia raakamäntyöljyä. Fintoilista tulee maailman neljänneksi suurin raakamäntyöljyn jalostaja kymmenen prosentin markkinaosuudella.

Tutustu yritykseen