Warranty Engineer ABB Marine & Portsille

Warranty Engineer ABB Marine & Portsille

Sijainti
Helsinki, Tampere, Lahti, Turku, Kotka
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.4.2023

Haemme Warranty Engineeriä asiakkaallemme ABB Marine & Portsille.

Warranty Engineer tehtävässä olet osa Azipod Warranty tiimiä ja toimit yhdessä projektipäälliköiden ja muiden Warranty Engineerien kanssa Azipod-alusten takuuasioiden parissa. Työnkuva on monipuolinen ja toimit globaalissa ympäristössä. Työtehtäviisi kuuluu takuutoimeksiantojen ratkaisemista pitäen sisällään mm. teknisten ongelmien ja niiden juurisyiden selvittämistä. Ajoittain olet myös mukana alusten luovutuksissa ja telakoinneissa yhdessä Service tiimin kanssa sekä toimit aktiivisesti linkkinä eri sidosryhmien välillä. Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi uraauurtavan tekniikan, mielenkiintoisten ja kansainvälisten projektien parissa sekä ison työnantajan uramahdollisuudet.

Toivomme sinulta:

  • Sähkötekniikan insinööri, tai DI-opintoja. Automaatio-osaaminen on etu.
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Itseohjautuvaa ja tehokasta työskentelytapaa
  • Halua kehittää asioita ja kehittää omaa ammatillista osaamista

Tässä tehtävässä emme vaadi sinulta vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit siis olla uraasi aloittava tulevaisuuden tähti. Tärkeintä meille on asenteesi ja halu kehittää ja kehittyä. Työskentelet aidosti kansainvälisessä toimintaympäristössä, joten vuorovaikutustaidot ja erilaisten toimintatapojen ymmärtäminen ovat tärkeässä roolissa tehtävässä onnistumisessa.

Tiimi työskentelee hybrimallilla ja voitkin tehdä töitä pitkälti etänä, kunhan sinulla on mahdollisuus ajoittaiseen työskentelyyn Vuosaaren toimipisteessä.

ABB Marine & Ports toimittaa maailman johtavia teknologioita, jotka edistävät merenkulun kestävää kehitystä. ABB:n sähköinen propulsio, dataan pohjautuva päätöksenteon tuki sekä integroidut ratkaisut maalle ja merelle viitoittavat tietä päästöttömälle meriteollisuudelle. Ne myös parantavat varustamojen tehokkuutta ja luotettavuutta sekä valmistavat aluksia vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin. Automaatio- ja sähköratkaisumme tekevät satama- ja terminaalitoiminnoista entistä turvallisempia, vihreämpiä ja tuottavampia. ABB Marine & Ports toimii 26 maassa ja sillä on 2 000 työntekijää. www.abb.com/marine

ABB työllistää Suomessa noin 5000 henkilöä ja on yksi suurimmista teollisista työnantajista. Suomen ABB toimii yli 20 paikkakunnalla ja tehdaskeskittymät sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Porvoossa ja Haminassa. Globaalina yrityksenä pystymme tarjoamaan myös kansainvälisiä työmahdollisuuksia.

Täytämme tehtävän nopealla aikataululla ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Haethan tehtävään siis heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin 9-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen
ABB Oy Marine and Ports
ABB Oy Marine and Ports

ABB Marine & Ports toimittaa maailman johtavia teknologioita, jotka edistävät merenkulun kestävää kehitystä. ABB:n sähköinen propulsio, dataan pohjautuva päätöksenteon tuki sekä integroidut ratkaisut maalle ja merelle viitoittavat tietä päästöttömälle meriteollisuudelle. Ne myös parantavat varustamojen tehokkuutta ja luotettavuutta sekä valmistavat aluksia vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin. Automaatio- ja sähköratkaisumme tekevät satama- ja terminaalitoiminnoista entistä turvallisempia, vihreämpiä ja tuottavampia. ABB Marine & Ports toimii 26 maassa ja sillä on 2 000 työntekijää. www.abb.com/marine ABB työllistää Suomessa noin 5000 henkilöä ja on yksi suurimmista teollisista työnantajista. Suomen ABB toimii yli 20 paikkakunnalla ja tehdaskeskittymät sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Porvoossa ja Haminassa. Globaalina yrityksenä pystymme tarjoamaan myös kansainvälisiä työmahdollisuuksia.