Yhdyshenkilö varastotehtäviin

Yhdyshenkilö varastotehtäviin

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.7.2024

Kaipaatko seuraavaa askelta työurallasi? Oletko jo kerryttänyt kokemusta varastotyöskentelystä ja etsit uusia haasteita sekä monipuolista työnkuvaa?

Barona Logistiikka Oy etsii nyt Vantaan Veromiehen alueelle yhdyshenkilöä varastotehtäviin. Yhdyshenkilön työtehtäviin kuuluu niin toimistotehtäviä kuin varaston operatiivisia tehtäviä, painotuksen ollessa noin 50 - 50 alussa. Varaston puolella tapahtuva työ on ensisijaisesti tuotteiden keräilyä vaihtelevissa lämpötiloissa.

Yhdyshenkilö vastaa työvuorosuunnittelusta, eli siitä, että eri työvuoroissa ja työtehtävissä on oikea määrä henkilöstöä. Yhdyshenkilö myös käy työntekijöiden kanssa suorituksen johtamiseen liittyviä keskusteluita sekä muita työsuhteen hoitamiseen koskevia asioita ja toimii työntekijöiden suuntaan työnantajan lähiesihenkilönä. Työntekijöiden työvuorot painottuvat yövuoroon (klo 00-08) ja päivävuoroon (8-16), mutta yhdyshenkilön osalta työvuorot ovat joustavasti sovittavissa, kuitenkin niin, että pääpaino on aamu- ja päivävuoroissa. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tarjoamme hakijalle:

• näköalapaikan henkilöstöpalvelualan johtavan yrityksen palveluksessa

• kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä jatkuvaa esihenkilövalmennusta

• mahdollisuuden edetä uralla ja vaikuttaa itse oman toimenkuvan kehittymiseen

• mielenkiitoisen ja monipuolisen työnkuvan

• laadukkaat työvälineet ja ammattitaitoiset kollegat

Odotamme hakijalta:

• valmiuksia ja halua esihenkilötehtävien hoitoon

• näkemystä ja kokemusta varastotyöstä

• aktiivista, rohkeaa ja positiivista asennetta

• joustavuutta sekä yhteistyökykyä

• hyviä tietoteknisiä taitoja (Excel ja muut Office-ohjelmat sekä oppimiskyky uusiin järjestelmiin)

Me Baronalla olemme rohkeita, oma-aloitteisia sekä innostumme uudesta emmekä pelkää haasteita. Baronan arvot (vastuullisuus, vapaus, rohkeus ja yhdessä tekeminen) ohjaavat päivittäistä toimintaamme ja näkyvät aidosti arjessamme. Etsimme joukkoomme siis Baronan näköistä työntekijää, joka on halukas kasvamaan haetussa yhdyshenkilön roolissa. Jos tunnistit tästä itsesi, niin jätäthän hakemuksen tehtävään viipymättä. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa nopeallakin aikataululla. Yhdyshenkilön palkka tulee asettumaan 2500 – 2800 € / kk välille sekä optio bonusmalliin tulevaisuudessa on myös mahdollinen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa