Yhteyspäällikkö rakennusalalle

Yhteyspäällikkö rakennusalalle

Sijainti
Kokkola, Vaasa, Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.2.2023

Haluatko yhdistää työssäsi myynnin osaamisen ja ihmisten kanssa työskentelyn? Etsimme lisävahvistusta pohjanmaan energiseen porukkaan vastaamaan rakennustoimialasta

Työnkuva:

Yhteyspäällikön myyntipainotteinen työtehtävä pitää sisällään rakennusalan asiakkuuksien hoitoa ja uusien asiakassuhteiden luontia. Olet myös mukana kehittämässä olemassa olevia asiakkuuksiamme sekä toimintamallejamme heidän kanssaan. Osallistut myös henkilöstöpalvelualan arkeen palvelutuotannossa. Lopullinen työnkuva muotoutuu valittavan henkilön vahvuuksien ja omien intressien mukaan. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä asiakassuhteidemme ja työntekijöidemme kehittämisen eteen.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän menestyvässä henkilöstöpalvelualan yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan itse työhösi – sekä työaikoihin että työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta. Toimipisteesi voi sijaita Vaasassa, Kokkolassa tai Seinäjoella

Mitä haemme?

Toivomme sinulta rakennusalan tuntemusta, jotta ymmärrät asiakkaidemme päivittäistä arkea ja pystyt auttamaan heitä oikeiden ratkaisuiden löytämisessä. Viihdyt ihmisten parissa ja myyntipainotteinen tehtävä sopii sinulle. Ennen kaikkea olet sanavalmis ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään ja haluaa tehdä töitä tiiminsä eteen. Olet ratkaisukeskeinen ja pystyt viemään asioita eteenpäin myös itsenäisesti. Nautit verkostoitumisesta ja herätät rakennusalan kumppaneissamme luottamusta. Katsomme eduksesi kaupallisen alan tai rakennusalan koulutuksen sekä kokemuksen vastaavista työtehtävistä.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin! Jätä hakemuksesi oheisen hakemuslinkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 28.02.2023.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronalta:

Mika Salminen (0505757511) / mika.salminen@barona.fi

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta. Lisäksi Barona Rakennus perheeseen kuuluu Suomen Rakennuslogistiikka Oy ja WMRT Rakennus Oy. Kansainvälisesti Barona Rakennuksella on liiketoiminta Norjassa, jossa työllistämme yli 200 rakennusalan ammattilaista.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa