Yhteyspäällikkö rakennusalalle

Yhteyspäällikkö rakennusalalle

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
9.6.2023

Haluatko yhdistää työssäsi myynnin osaamisen ja ihmisten kanssa työskentelyn? Etsimme lisävahvistusta Tampereen rakennusalan tiimiin.

Työnkuva:

Yhteyspäällikön myyntipainotteinen työtehtävä pitää sisällään rakennusalan asiakkuuksien hoitoa ja uusien asiakassuhteiden luontia. Olet myös mukana kehittämässä olemassa olevia asiakkuuksiamme sekä toimintamallejamme heidän kanssaan. Osallistut myös henkilöstöpalvelualan arkeen palvelutuotannossa. Lopullinen työnkuva muotoutuu valittavan henkilön vahvuuksien ja omien intressien mukaan. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä asiakassuhteidemme ja työntekijöidemme kehittämisen eteen.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän menestyvässä henkilöstöpalvelualan yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan itse työhösi – sekä työaikoihin että työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta.

Mitä haemme?

Toivomme sinulta rakennusalan tuntemusta, jotta ymmärrät asiakkaidemme päivittäistä arkea ja pystyt auttamaan heitä oikeiden ratkaisuiden löytämisessä. Viihdyt ihmisten parissa ja myyntipainotteinen tehtävä sopii sinulle. Ennen kaikkea olet sanavalmis ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään ja haluaa tehdä töitä tiiminsä eteen. Olet ratkaisukeskeinen ja pystyt viemään asioita eteenpäin myös itsenäisesti. Nautit verkostoitumisesta ja herätät rakennusalan kumppaneissamme luottamusta. Katsomme eduksesi kaupallisen alan tai rakennusalan koulutuksen sekä kokemuksen vastaavista työtehtävistä.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin! Jätä hakemuksesi oheisen hakemuslinkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 9.6.2023.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronalta:

Toni Säily (0503020525)

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa