Yritysautoilun asiakasneuvoja LeasePlanille

Yritysautoilun asiakasneuvoja LeasePlanille

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
23.1.2022

Innostutko autoista ja haluat päästä mukaan työyhteisöön, jossa vaivaton autoilu on lupaus yritysasiakkaille? Nyt LeasePlanilla on paikka auki asiakaspalvelutiimissä. Yritysautoilun Top Gear -asiakaspalvelutiimi tietää autoilun uudet tuulet ja pyrkii tekemään yritysautoilun asiakkaille mahdollisimman helpoksi. LeasePlan on yksi maailman johtavista autoilun leasingyrityksistä ja LeasePlanilla on 1,8 miljoonaa ajoneuvoa yli 30 maassa. LeasePlan haluaa tehdä yritysautoilusta mahdollisimman vaivatonta sekä yrityksen autoasioista vastaaville päättäjille että kaikille niille, jotka yrityksen autoilla liikkuvat. LeasePlan on sitoutunut parempaan huomiseen ja toiminnalla pyritään jatkuvasti viemään eteenpäin autoilun vihreämpää tulevaisuutta. Etsimme LeasePlanille asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Työsuhde solmitaan suoraan LeasePlanin kanssa.

Minkälaista asiakasneuvojan työ on?

Asiakasneuvojana sinun tärkein tehtäväsi on varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyys ja palvelun erinomainen laatutaso.

Työpäiväsi koostuvat leasinglaskelmien laatimisesta, leasingautojen tilauksista sekä yritysautoilijoiden neuvomisesta päivittäisissä autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme asiakkaitamme niin puhelimitse kuin sähköpostilla, ja soitat myös itse aktiivisesti asiakkaillemme ja automyyjille. Aito kiinnostus autoilua kohtaan on tarpeen, mutta sinun ei tarvitse olla alan syväosaaja – varmistamme riittävän osaamistason kattavalla perehdytysjaksolla.

Työyhteisömme on välitön ja toisten osaamista kunnioittava. Asiakasneuvojan työssä työskennellään tiimissä ja kollegatukea on aina saatavilla.

Työssä menestymisessä sinua tukee:

  • Aito kiinnostus autoalan trendejä kohtaan
  • Halu auttaa asiakkaita ja löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopiva ratkaisu
  • Hyvät yhteistyötaidot
  • Järjestelmällinen työote sekä numerotarkkuus
  • Sujuva englannin kielitaito, ruotsinkielen taito on eduksi mutta ei ole välttämättömyys

Tarjoamme uudelle leaseplanilaiselle:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen asiakaspalvelutehtävän
  • Vastuuta sekä mahdollisuuden kehittyä eteenpäin B2B-asiakaspalvelutehtävissä
  • Mahdollisuuden monipuoliseen urakehitykseen talon sisällä Suomessa tai ulkomailla
  • Tilaisuuden päästä mukaan yksikön toiminnan ja prosessien kehittämiseen
  • Mukavat työkaverit sekä rennon ilmapiirin erittäin mielenkiintoisella palvelualalla

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Mikäli ilmoitus jätti sinulle vielä avoinna olevia kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä hakua hoitavaan konsulttiimme Mia Tammistoon p. 050 516 6780. Jos tehtävä vaikuttaa sinun unelmatyöltäsi, niin jätä hakemus vielä vaikka tänään! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla ja pyrimme etenemään pikaisesti sopivien ehdokkaiden kanssa. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mia Tammisto
Mia Tammisto
LeasePlan Finland Oy
LeasePlan Finland Oy

LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 100 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina eri kokoisille yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa 24 500 ajoneuvoa yli 900 asiakasyrityksessä. Suuri osa suomalaisista merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme. Asiakkaidemme edunvalvojana varmistamme, että autoilun kokonaiskustannukset pysyvät järkevinä, autopolitiikka säilyy kilpailukykyisenä ja kunkin yrityksen asettamat ympäristötavoitteet tulevat huomioiduksi.