Yritysmyyjä, Elisa Tampere

Yritysmyyjä, Elisa Tampere

Sijainti
Tampere, Nokia, Kangasala, Ylöjärvi, Lempäälä, Orivesi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
8.8.2022

Kannustava ja hauska työympäristö, turvallinen työpaikka, säännöllinen työaika, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, monipuoliset etenemismahdollisuudet, tavoitteellinen myyntityö ja ennen kaikkea paikka, jossa saat olla täysin oma itsesi? Jos nämä sykähdyttivät sydämesi, meillä olisi sinulle paikka avoinna Elisalla Tampereella! Elisa etsii nyt tiimiinsä vakituiseen työsuhteeseen tulevaisuuden yritysmyynnin asiantuntijoita. Oletko sinä uusi huippumyyjämme?

Yritysmyynnissä pääset tutustumaan Elisan laajaan tuote- ja palvelutarjontaan, jonka avulla autat eri alojen yrityksiä heidän liiketoimintojensa kehittämisessä. Työhön kuuluu sekä uusasiakashankintaa että nykyasiakkaiden asiakassuhteiden kasvattamista. Monipuolista työtä, alan ammattilaisten kanssa!

Eikö takataskussa ole vielä yritysmyynnin kokemusta? Ei hätää! Sinun ei tarvitse olla vielä valmis yritysmyynnin ammattilainen, me nimittäin koulutamme sinusta sellaisen! Olet sitten työelämään vastikään siirtyneet tulevaisuuden talentti tai kypsempi alanvaihtaja, olet meille tärkeä. Sinulta odotamme vain aitoa kiinnostusta asiakasta kohtaan, positiivista ja tavoitteellista asennetta ja sekä halua onnistua.

Näitä tarjoamme:

• Kattavan kehityspolun myyntityön ammattilaiseksi: työt alkavat palkallisella perehdytysjaksolla, jonka jälkeen sinua sparraillaan valmentavalla esihenkilötyöllä pitkin työuraasi. Esihenkilön lisäksi koko tiimi on täällä auttamassa sinua onnistumaan!

• Loistavat etenemismahdollisuudet: Kun olet edennyt uusista asiakkaista nykyasiakkaisiin, voit edetä vielä yritysten vastuuhenkilöksi, joka suunnittelee oman myyntitavoitteensa toteutumisen. Huippumyyjillä hyvät mahdollisuudet päästä mukaan myös suur-asiakasmyyntiin. Sinun mielenkiinnon kohteet ohjaavat uraasi.

• Mahtavan työilmapiirin ja avuliaat huippukollegat: Meillä viihdytään ja Elisa on useasti valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon mm. Great Place to Work -tutkimuksessa.

  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen: Ensimmäiset 6kk tarjoamme työtunteja 30h/vk, tämän jälkeen 37,5h/vk. Mahdollisuus myös vähentää tunteja syksylle 15-20h/vk, esimerkiksi joustavien opintojen oheen.

• Säännöllinen työrytmi arkipäiviin sijoittuvassa työssä moderneissa: Sijaitsemme aivan Tampereen Ratinan kauppakeskuksen vieressä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8-16 välille, viikonloput ja pyhät siis vapaita!

• Motivoivan palkkauksen: Takuupohjapalkan lisäksi pääset tienaamaan kannusteita ja lasketun keskiarvon mukaan uudet myyjät ovat tienanneet keskimäärin 16 €/h.

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja tehtävään valitulle teetetään luottotietotarkastus sekä huumetestaus, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiseen. Myös turvallisuusselvityksiä voidaan tulla teettämään työsuhteen aikana.

Työsopimus tehdään Baronan kanssa ja olet Elisalla vuokratyöntekijänä. Meillä nautit vuokratyöntekijänäkin ison talon hyvistä eduista ja sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässä ja tulevaisuudessa tulla palkatuksi suoraan Elisalle. Työsuhteessa noudatetaan ICT-alan työehtosopimusta.

Seuraava myyntiryhmän aloitus on 16.8.2022, joten jos kiinnostuit paikasta, laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla!

Tsekkaa täältä, sopisitko Elisan tiimiin: https://www.youtube.com/watch?v=p8xSLuoh66A&t=?

Täältä myös! https://elisa.fi/yhtiotieto/rekrytointi/blogi/tata-et-tiennyt-tyosta-puhelinmyyntitiimissa-jori-ja-mikael-elisan-yritysasiakkaat-yksikosta-kertovat-kolme-yllattavaa-faktaa/

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Safija Chabbi
Safija Chabbi
Jätäthän hakemuksen ja CV:n oheisen linkin kautta. Liitäthän mukaan mahdolliset työ- ja opintotodistukset.safija.chabbi@barona.fi
Elisa Oyj- Yritysasiakkaat Telesales TRE
Elisa Oyj- Yritysasiakkaat Telesales TRE

Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana lähes 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti, ja työskentelemme joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi.