395 avointa työpaikkaa

Järjestys:
Osuvimmat
Pizzeriatyöntekijä, RAX Pizzabuffet Matkus, KuopioUusi 24h
Pizzeriatyöntekijä, RAX Pizzabuffet Matkus, Kuopio
Kesätyö · Osa-aikainen
Kuopio · Restel Ravintolat Oy
Päättyy 26.2

Oletko reipas ja vastuuntuntoinen tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista ja palaa halusta käydä tositoimiin? Kuvailisitko itseäsi positiiviseksi ja asiakaspalveluhenkiseksi tiimipelaajaksi? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt Kuopion Matkuksen Rax Pizzabuffettiin pizzeriatyöntekijää kesän ajaksi.

Sähköasentajia komennustyöhön, Kemi BTTUusi 24h
Sähköasentajia komennustyöhön, Kemi BTT
Määräaikainen · Kokoaikainen
Oulu · Raahe · Kemi · Kokkola · Kajaani · Tornio · Rovaniemi · Joensuu · Jyväskylä · Vaasa · Kuusamo
Päättyy 28.2

Etsimme sähköasentajia määräaikaiseen työsuhteeseen, monipuoliseen komennustyöhön Kemin biotuotetehdasprojektiin. Työsuhteen kesto määrittyy projektivaiheen mukaan. Rakennustyöt kestävät arviolta kevääseen 2023 asti. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta. Oletpa kokenut konkari tai alan uusi tulokas, niin olet etsimämme tekijä.

Toimisto/HR-assistenttiUusi 24h
Toimisto/HR-assistentti
Määräaikainen · Kokoaikainen
Kaustinen · Metalli Järvelä Oy
Päättyy 19.2

Haemme Metalli Järvelä Oy:lle toimisto/HR -assistenttia pitkään määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaiseksi.

Kassatarjoilija TampereelleUusi 24h
Kassatarjoilija Tampereelle
Tampere
Päättyy 17.2

Etsimme kassatarjoilijaa työskentelemään asiakasyrityksessämme.

Kokki, kesätyö, ravintola Bodega Salud, TampereUusi 24h
Kokki, kesätyö, ravintola Bodega Salud, Tampere
Kesätyö · Osa-aikainen
Tampere · Valkeakoski · Lempäälä · Nokia · Ylöjärvi · Kangasala · Pirkkala · Akaa · Rengasravintolat Oy
Päättyy 16.2

Salud on kuin andalusialainen kortteli, jonka varrella seurueet illallistavat väljästi pitkissä pöydissä, kokoontuvat omiin viihtyisiin loosseihin tai kabinetteihin. Tapas-baarin puolelle voi poiketa nauttimaan hyviä viinejä tai sangriaa pienten tapaksien kera. Haluatko osaksi Saludin espanjalais-latinalainen keittiötä, rento tunnelmaa ja mutkatonta palvelua, jotka ovat tunnettuja jo vuosien takaa?

Hitsaajia Sandvikille TurkuunUusi 24h
Hitsaajia Sandvikille Turkuun
Vakituinen · Kokoaikainen
Turku · Raisio · Sandvik Mining and Construction Oy Turku
Päättyy 26.2

Etsimme hitsaajia vakituiseen työsuhteeseen siistiin sisätyöhön Turun Sandvikille. Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Koneenasentajia Sandvikille TurkuunUusi 24h
Koneenasentajia Sandvikille Turkuun
Määräaikainen · Kokoaikainen
Turku · Kaarina · Raisio · Sandvik Mining and Construction Oy Turku
Päättyy 26.2

Oletko kiinnostunut työskentelemään koneiden parissa? Haemme nyt toimintamme laajentuessa lisää niin työuransa alussa olevia tekijöitä kuin kokeneempiakin ammattilaisia koneenasentajiksi Sandvikin Turun tehtaalle.

Mekaanisia asentajia komennustyöhön1 päivä sitten
Mekaanisia asentajia komennustyöhön
Määräaikainen · Kokoaikainen
Oulu · Rovaniemi · Vaasa · Jyväskylä · Kuopio · Joensuu · Turku · Vantaa · Helsinki · Mikkeli · Lahti · Kotka · Lappeenranta · Tornio
Päättyy 28.2

Etsimme kokeneita ja aloittelevia mekaanisia asentajia komennustyöhön erimittaisiin asennus- ja kunnossapitoprojekteihin ympäri Suomea. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta, joten rekrytoitava henkilö voi olla kotoisin myös toiselta paikkakunnalta.

Tekninen asiakaspalvelija, Caruna, Fuengirola1 päivä sitten
Tekninen asiakaspalvelija, Caruna, Fuengirola
Vakituinen · Kokoaikainen
Fuengirola · Barona Customer Care Oy
Päättyy 13.2

Koetko tekniset ongelmat sekä erilaisten vikatilanteiden selvityksen itsellesi haasteina, joihin haluat löytää parhaan ratkaisun? Nautitko siitä tunteesta, kun kuulet asiakkaan äänestä hymyn, kun hänen ongelmansa on saatu ratkottua? Jos huomaat nyökytteleväsi päätäsi, jatka ihmeessä lukemista niin saatat löytää itsesi tänä keväänä Espanjasta!

Site Manager Fitness24Seven Helsinki Kamppi1 päivä sitten
Site Manager Fitness24Seven Helsinki Kamppi
Määräaikainen · Kokoaikainen
Helsinki · Fitness24Seven Oy
Päättyy 26.2

Kaipaatko vastuullista esimiestehtävää ja haluat olla luomassa kuntokeskuksen menestystarinaa? Uskotko siihen, että henkilöstön viihtyvyydellä saavutetaan parhaat tulokset ja ylitetään asiakkaan odotukset? Mikäli etsit työtä, jossa yhdistyy tuloshakuisuus, henkilöstön innostuneisuus omasta työstä sekä aito halu tarjota asiakkaille parasta palvelua, niin me saatamme etsiä juuri sinua!

Myyjä, Fonum, Jyväskylä1 päivä sitten
Myyjä, Fonum, Jyväskylä
Vakituinen · Osa-aikainen
Jyväskylä · Fonum Oy Ab
Päättyy 12.2

Etsinnässä seuraava myynnin supertähti! Oletko täynnä myyntienergiaa ja saat virtaa asiakaskohtaamisista? Onko myyntityö juttusi ja haluat olla osa tiimiä, jossa ratkaistaan asiakkaiden haasteita? Haluatko mahdollisuuden vaikuttaa palkkaukseesi omalla työpanoksellasi? Tässä tehtävässä työpanoksesi huomioidaan! Jos vastasit kaikkeen kyllä, lue eteenpäin!

IT-tuen työtehtäviin, Puola2 päivää sitten
IT-tuen työtehtäviin, Puola
Vakituinen · Kokoaikainen
Katowice · Barona Katowice
Päättyy 15.2

Haaveiletko työskentelystä ulkomailla ja etenkin Euroopan sydämessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään IT-tuen ammattilaiseksi? Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä ja kaupunki tunnetaankin mm. Euroopan E-sports kehtona.