31 avointa työpaikkaa

Järjestys:
Osuvimmat
IT-tuen työtehtäviin, Puola2 päivää sitten
IT-tuen työtehtäviin, Puola
Vakituinen · Kokoaikainen
Katowice · Barona Katowice
Päättyy 15.2

Haaveiletko työskentelystä ulkomailla ja etenkin Euroopan sydämessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään IT-tuen ammattilaiseksi? Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä ja kaupunki tunnetaankin mm. Euroopan E-sports kehtona.

Installation Specialist, Atea2 päivää sitten
Installation Specialist, Atea
Vakituinen · Kokoaikainen
Vantaa · ATEA Finland Oy
Päättyy 15.2

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille Installation Specialistia Atean esiasennuskeskukseen Vantaalle. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta palvelinasennuksista ja olet oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva henkilö, saatat olla etsimämme henkilö.

Service Desk Agent, Stora Enso Oyj, kesätyö
Service Desk Agent, Stora Enso Oyj, kesätyö
Määräaikainen · Kokoaikainen
Kouvola · Stora Enso Oyj
Päättyy 28.2

Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa voit yhdistää sekä ihmisten parissa työskentelyn että tietotekniikan? Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja pystyt tekemään sitä sujuvasti niin suomeksi kuin ruotsiksikin? Oletko kenties IT-alan opiskelija ja olet etsimässä kesälle 2023 oman alasi töitä, joita voisit tehdä mistä päin Suomea tahansa? Jos vastasit kyllä, jatkathan lukemista!

Application Specialist, IKH, Kauhajoki
Application Specialist, IKH, Kauhajoki
Vakituinen · Kokoaikainen
Kauhajoki · Isojoen Konehalli Oy
Päättyy 12.2

Oletko vahva projektijohtamisen osaaja? Toimitko sujuvasti IT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa? Haluatko päästä näkemään oman kädenjälkesi käytännönläheisessä kehitystyössä eri järjestelmien parissa?

Tekninen projektipäällikkö
Tekninen projektipäällikkö
Vakituinen · Kokoaikainen
Espoo · Aitomation Oy
Päättyy 6.2

Aitomation keskittyy liiketoimintalähtöiseen prosessisuunnitteluun käyttämällä Lean- ja Design-menetelmiä, low-code-teknologioita ja dataa. Prosessityö ajaa asiakkaillemme operatiivista tuottavuutta ja asiakas/työntekijäkokemusta. Meillä on vahva tekninen ja dataymmärrys, jota sovellamme saumattomasti prosessien automaatio- ja digitalisointityöhön. Olemme Low Code -työkalujen asiantuntijoita, joita hyödynnämme laajasti toimitustöissä. Päätyökalujamme ovat MS Power Platform, Azure ja OutSystems. Yritys on perustettu vuonna 2018 ja meillä on noin 20 työntekijää Suomessa ja 60 asiantuntijaa Portugalissa. Kotipaikkamme on Espoon Otaniemessä. Olemme osa Bravedo-superryhmää. Haluatko yhdistää business, - prosessi- ja teknologiaosaamisesi asiakkaidemme tarjoamiin haasteisiin? Etsimme kasvavaan porukkaamme

Technical Support Specialist, Fujitsu Finland Oy, Tampere1 päivä sitten
Technical Support Specialist, Fujitsu Finland Oy, Tampere
Määräaikainen · Osa-aikainen
Tampere · Huittinen · Hämeenlinna · Sastamala · Ikaalinen · Fujitsu Finland Oy
Päättyy 16.2

Sytytkö siitä, kun saat omalla työpanoksellasi asiakkaan teknisen ongelman ratkaistua ja hänen päivänsä pelastettua? Haluatko osaksi tunnettua IT-alan yritystä, jossa pääset kerryttämään kokemustasi osana asiantuntevaa, nuorekasta sekä rentoa työyhteisöä? Jos vastasit kyllä niin jatka lukemista, sillä juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö!

PMO-asiantuntija1 päivä sitten
PMO-asiantuntija
Määräaikainen · Kokoaikainen
Järvenpää · Barona IT
Päättyy 19.2

Teollisuuden alalla työskentelevä asiakasyrityksemme hakee nyt PMO-asiantuntijaa avustamaan IT-tiimejä erilaisten projektien sekä niiden resurssien ja aikataulujen hallinnoimisessa.

SERVICE DESK AGENT, ATOS Tallinna1 päivä sitten
SERVICE DESK AGENT, ATOS Tallinna
Vakituinen · Kokoaikainen
Tallinna · Atos IT Solutions and Services OY Eesti filiaali
Päättyy 28.2

Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa voit yhdistää sekä ihmisten parissa työskentelyn että tietotekniikan? Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja pystyt tekemään sitä sujuvasti niin suomeksi kuin englannikskin? Etsimme asiakkaallemme innostunutta uutta jäsentä IT - tukipalveluihin Tallinnassa. Valittu ehdokas tulee osaksi positiiviseen ja tuloshakuiseen service desk tiimiä ja päätehtävänä on tarjota asiakkaille käyttötukea heidän päivittäisiin IT asioihin liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa suomeksi ja englanniksi. Service Desk Agentin työ pitää sisällään IT-palvelupyyntöjen vastaanottamista ja käsittelemistä, asennustehtäviä sekä teknistä asiakaspalvelua etähallinnan, puhelimen ja sähköpostin avulla. Tarvittaessa tukipyyntöjä siirretään seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tarkoituksena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman pitkälti jo ensimmäisen yhteydenoton aikana.

IT-tuen töihin Espanjaan2 päivää sitten
IT-tuen töihin Espanjaan
Vakituinen · Kokoaikainen
Fuengirola · Espanja · Barona Fuengirola
Päättyy 15.2

Tule töihin IT-tuen tehtäviin Espanjan aurinkorannikolle Fuengirolaan! Etsimme Fujitsulle IT-tuen osaajia ratkomaan asiakkaiden tietoteknisiä ongelmia. Voit olla taustaltasi esimerkiksi loppuvaiheen IT-opiskelija tai vaikkapa kokeneempi alan ammattilainen, joka etsii uutta suuntaa työelämään IT-maailman syövereistä. Fujitsulla pääset työskentelemään nuorekkaassa, asiantuntevassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä. Saat työhön kattavan perehdytyksen, ja tämänkin jälkeen tukenasi ovat tilanteessa kuin tilanteessa tiimin esihenkilö ja työkaverisi. Pääset osaksi monipuolista IT-alan yritystä, jossa tehtävät ja päivät ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Lähitukihenkilö, Kupari Data Oy, Oulu3 päivää sitten
Lähitukihenkilö, Kupari Data Oy, Oulu
Määräaikainen · Kokoaikainen
Oulu · Kupari Data Oy
Päättyy 14.2

Etsimme Kupari Data Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista lähitukihenkilöä työskentelemään työasemien ja sairaanhoidollisten laitteiden parissa. Työ tapahtuu paikan päällä Kupari Datan loppuasiakkaalla mielenkiintoisessa sairaalaympäristössä. Oletko jo hankkinut IT-osaamista koulutuksen ja pitkän työharjoittelun ja/tai työkokemuksen kautta? Haluaisitko päästä haastamaan itseäsi työssä, jossa päivät ovat harvoin samanlaisia? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Technical Support Specialist, Fujitsu
Technical Support Specialist, Fujitsu
Määräaikainen · Kokoaikainen
Helsinki · Fujitsu Finland Oy
Päättyy 13.2

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fujitsulle useampaa Technical Support Specialistia monipuoliseen tehtävään service desk -ympäristöön. Kyseessä on asiantunteva, yritysasiakkaisiin keskittynyt ympäristö. Työpaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Valimossa. Jos viihdyt asiakasrajapinnassa ja mielenkiintoisessa moniasiakasympäristössä, saatat olla etsimämme henkilö! Tässä tehtävässä riittää haastetta myös jo aiempaa ServiceDesk -kokemusta omaavalle henkilölle.

Lähitukihenkilö, Fujitsu Finland Oy
Lähitukihenkilö, Fujitsu Finland Oy
Määräaikainen · Osa-aikainen
Vaasa · Kokkola · Seinäjoki · Fujitsu Finland Oy
Päättyy 7.2

Etsimme asiakkaallemme Fujitsulle Finland Oy:lle reipasta, itsenäistä ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa työntekijää liikkuvan lähitukihenkilön rooliin Pohjanmaan alueelle. Tunnetko Windows-työasemaympäristön kuin omat taskusi ja pidät laiteasennus- ja ongelmanratkaisutehtävistä? Onko ihmisten kohtaaminen sinulle luontevaa ja auttaminen sinulla verissä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!