13 avointa työpaikkaa

Järjestys:
Osuvimmat
Citrix-asiantuntija, IT Voimala
Citrix-asiantuntija, IT Voimala
Vakituinen · Kokoaikainen
Espoo · Helsinki · IT Voimala Oy
Päättyy 31.1

Haemme nyt asiakkaallemme IT Voimala Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Citrix -asiantuntijaa monipuolisiin tukitehtäviin. Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta Citrix-ympäristöstä, palvelinosaamista sekä kiinnostusta taklata ongelmatilanteita suurissa asiakasympäristöissä.

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
Määräaikainen · Kokoaikainen
Kotka · Cursor Oy
Päättyy 3.2

Haemme Visit Kotka-Haminan matkailumarkkinoinnin tiimiin innostunutta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävä tarjoaa mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn aidosti kansainvälisessä työympäristössä.

Myyntireskontra-asiantuntija, Turku ja Helsinki
Myyntireskontra-asiantuntija, Turku ja Helsinki
Vakituinen · Kokoaikainen
Helsinki · Turku · Modhi Finland Oy
Päättyy 29.1

Etsimme pohjoismaiseen Kredinor Groupiin kuuluvalle Modhi Finland Oy:lle innokasta ja tarkkaa kollegaa myyntireskontra-asiantuntijan tehtävään Turkuun tai Helsinkiin. Työskentelet osana kolmen hengen maksuliikennetiimiä ja olet tiiviisti yhteyksissä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävissäsi vastaat päivittäisistä myyntireskontran tehtävistä ja uusien asiakasintegraatioiden sujuvasta läpiviennistä. Työsuhde on vakituinen.

Palkanlaskija
Palkanlaskija
Vakituinen · Kokoaikainen
Vantaa · Barona Teollisuus Oy
Päättyy 26.2

Haemme ammattitaitoista palkanlaskijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi Baronan Teollisuus -liiketoiminnan energistä asiantuntija-tiimiä.

Community & Engagement Specialist / Manager
Community & Engagement Specialist / Manager
Vakituinen · Kokoaikainen
Helsinki · Barona Oy
Päättyy 13.2

Kiehtooko työnhakija- ja työntekijäkokemus? Oletko lahjakas ja idearikas viestijä sekä innokas yhteisön rakentaja? Meillä on sinulle unelmatyö markkinoinnin ja viestinnän rajapinnassa.

Sähkösuunnittelija, SKS Control Oy
Sähkösuunnittelija, SKS Control Oy
Vakituinen · Kokoaikainen
Vantaa · SKS Control Oy
Päättyy 30.1

Tule mukaan rakentamaan teknistä tulevaisuutta kanssamme. Haemme SKS Control Oy:n Projects and Electrical Design -tiimiin Vantaalle sähkösuunnittelijaa, koska, Topi, pitkään talossa ollut sähkösuunnittelija, jää eläkkeelle. Voit olla kokenut tai urasi alkuvaiheessa oleva asiantuntija. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn heti tai sopimuksen mukaan. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering.

Team Leader
Team Leader
Vakituinen · Kokoaikainen
Helsinki · Tampere · Turku · Espoo · FS Dynamics Finland Oy Ab
Päättyy 6.2

Haemme asiakasyritykseemme FS Dynamics’iin (Fluid and Structural Dynamics) FEA:n ja rakenneanalyysin asiantuntijaa, jolla on kykyä ja halua toimia Team Leaderina vastaten erityisesti palvelumyynnistä ja sen kehittämisestä. Yrityksellä on vahva kasvu- ja laajentumistavoite, joten voit työskennellä Helsingistä, Tampereelta tai Turusta käsin. Tällä hetkellä toimipiste on Espoossa. Tehtävä on vakituinen. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering.

Avoin hakemus IT-tuen tehtäviin
Avoin hakemus IT-tuen tehtäviin
Määräaikainen · Kokoaikainen
Tampere · Barona IT Oy
Päättyy 9.2

Me Barona IT:llä työllistämme tekijöitä asiakasyrityksiimme teknisen tuen rooleihin kuten service desk -asiantuntijan, lähitukihenkilön ja IT-asentajan työtehtäviin. Olemme lukuisten eri IT-alan yritysten rekrytointikumppani ja siten meillä on aina haku päällä – usein kymmeniä erilaisia samanaikaisesti. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etsimme koko ajan sopivia matcheja tekijöiden ja työpaikkojen välille. Jättämällä avoimen hakemuksen meille, varmistut siitä, että joku muu sinun lisäksesi yrittää etsiä sinulle sopivaa työpaikkaa. Lue lisää tarjoamistamme rooleista alta ja hae pian, sillä toivomasi työ voi jo odottaa tekijäänsä!

Toimisto-/asianajoassistentti
Toimisto-/asianajoassistentti
Vakituinen · Kokoaikainen
Turku · Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy
Päättyy 29.1

Oletko hakemassa uusia haasteita asianajoalalla? Nautitko työskentelystä asiantuntevassa ympäristössä, vaihtelevista ja monipuolisista toimisto- sekä asiakaspalvelutehtävistä ja yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa? Mikäli kyllä, meillä on tarjolla sinulle uusi työ!

IT-tuki mobiilaitteet, Fujitsu
IT-tuki mobiilaitteet, Fujitsu
Määräaikainen · Kokoaikainen
Lahti · Fujitsu Finland Oy
Päättyy 31.1

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fujitsulle mobiiliosaajaa asiakasrajapintaan teknisiin tukitehtäviin. Haluaisitko sinä päästä osaksi tunnettua IT alan yritystä sekä asiantuntevaa mutta nuorekasta työyhteisöä? Onko sinulle asiakkaiden parissa työskentely luontevaa ja saat hyvän fiiliksen siitä, kun asiakkaan ongelma ratkeaa sinun työpanoksellasi?

Teknisen asiakaspalvelun tehtäviin ulkomaille Puolaan tai Espanjaan! (avoin haku)Uusi 24h
Teknisen asiakaspalvelun tehtäviin ulkomaille Puolaan tai Espanjaan! (avoin haku)
Vakituinen · Kokoaikainen
Puola · Espanja · Fuengirola · Katowice · Barona IT
Päättyy 31.12

Haaveiletko työskentelystä Espanjan auringon alla tai E-sportin kehtona pidetyssä Katowicessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään IT-tuen ammattilaiseksi? Meillä saattaa olla paikka juuri sinulle tiimissämme, jossa pääset osaksi asiantuntevaa IT-tuen tiimiä!

Technical Support Specialist, Fujitsu2 päivää sitten
Technical Support Specialist, Fujitsu
Määräaikainen · Kokoaikainen
Helsinki · Fujitsu Finland Oy
Päättyy 13.2

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fujitsulle useampaa Technical Support Specialistia monipuoliseen tehtävään service desk -ympäristöön. Kyseessä on asiantunteva, yritysasiakkaisiin keskittynyt ympäristö. Työpaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Valimossa. Jos viihdyt asiakasrajapinnassa ja mielenkiintoisessa moniasiakasympäristössä, saatat olla etsimämme henkilö! Tässä tehtävässä riittää haastetta myös jo aiempaa ServiceDesk -kokemusta omaavalle henkilölle.