Kirkas näkymä tulevaan!

Millaisen lasin läpi sinä katsot tulevaisuuteen? Hae Carglass®ille hommiin – lupaamme, että edessäsi on kirkas näkymä!

Kaikissa työtehtävissä Carglass®illa yhdistyvät lämmin asiakaspalveluhenkisyys 🤝sekä viileä lasin ja metallin kosketus 🚙. Vaikka et tietäisi autoista mitään, tutustu silti meihin: Carglass®illa nimittäin ykkösenä on ihmiset eli asiakkaamme ja henkilöstömme. Siksi etsimmekin joukkomme huipputyyppejä, jotka syttyvät laadukkaasta työn jäljestä ja tyytyväisen asiakkaan hymystä.

Carglass logo

Ketä etsimme?

Meille Carglass®illa tärkeintä on työn laatu ja tyytyväinen asiakas, joten toivomme että ne ovat tärkeitä myös sinulle.

Carglass®illa viihdyt ja menestyt, kun

  • otat vastuun omasta tehtävästäsi
  • autat ja pyydät apua, kun sitä tarvitaan
  • haluat tehdä työsi hyvin
  • olet reilu ja vastuunsa kantava työkaveri ja kollega
  • tykkäät autoista ja ihmisistä!

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Monipuolisiä työtehtäviä ja mahdollisuuden loistaa omassa työssäsi.
  • Uramahdollisuuksia niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.
  • Alan edelläkävijän työtavat ja työvälineet.
  • Modernit, siistit ja turvalliset työskentelyolosuhteet.
  • Työyhteisön, jossa juuri sinulla on merkitystä.

Miksi töihin Carglass®ille?

Sinä ja me

Sinä ja me

Kukaan ei ole parhaimmillaan yksin, ja siksi meille on tärkeää, että jokainen carglasslainen osaa olla hyvä työkaveri. Autamme toisiamme. Teemme, ratkaisemme ja kehitymme yhdessä.

Kasvun paikka

Kasvun paikka

Yhtä tarkkaan kuin huolehdimme asiakkaidemme autoista ja niiden laseista, me huolehdimme henkilöstöstämme. Carglass® tarjoaa jokaiselle oman näköisen uran ja mahdollisuuden kasvaa, jos niin haluaa. Moni meillä asentajana aloittaneista on edennyt uusiin tehtäviin ja jatkaa vuosienkin jälkeen Carglass®illa.

Katse tulevaan

Katse tulevaan

Autoala kehittyy huimaa vauhtia, mutta niin mekin. Se miten teimme töitä vuosi sitten, on osin nyt jo historiaa. Kansainvälinen organisaatio kehittää aina nopeimmat, turvallisimmat ja yksinkertaisimmat työtavat, työkalut ja prosessit. Jotta carglasslaiset voisivat tehdä työnsä hyvin ja saada hymyn asiakkaan huulille.

Innostuitko tehtävistä?

Haluaisitko työskennellä Carglass®illa?

Mahtavaa! Katso tällä hetkellä avoimena olevat paikkamme, ja jätä hakemus! ⬆

Asentajaksi hakemuksen voit jättää myös botin avulla! ⬇ Autolasiasentajamme Nikon sanoin: “Rohkeasti vaan mukaan remmiin, niin tehdään sinusta maailman paras lasiasentaja.” 🚗🔧

Jos haluat vielä tietää lisää Carglass®ista, lue lisää nettisivuiltamme!

Carglass® - kasvua ja kansainvälisyyttä

Carglass logo

Carglass®/Tuulilasivarikko Oy on osa Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittynyt yritys. Belron työllistää yli 30 000 henkilöä 40 maassa, ja yritys palveli vuonna 2020 yli 14 miljoonaa autoilevaa asiakasta.

Suomessa on tällä hetkellä 27 Carglass® autolasikorjaamoa, ja yritys on vahvassa kasvussa. Tuulilasivarikko Oy:n henkilöstömäärä on noin 70 ja pääkonttori sijaitsee Raisiossa. Tavoitteenamme on olla autoilevien asiakkaiden ykkösvalinta autolasien korjauksessa ja vaihtamisessa. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja parannamme lasivalikoimaa vastaamaan kasvavaa kysyntää. Autolasivalikoimamme kattaa tällä hetkellä yli 95 % Suomen autokannasta.

www.carglass.fi