Danfoss – Kokoonpanijoita

Nautitko käsillä tekemisestä? Pysyykö sinulla ruuvimeisseli kädessä pitkäjänteisessäkin työssä? Innostutko uusista haasteista modernilla teollisuuden alalla, jolla töitä riittää tulevaisuudessakin?

Me Danfossilla etsimme motivoituneita ja kädentaitoisia tekijöitä kasvavaan tuotannon joukkoomme. Kokoonpanijanamme pääset valmistamaan taajuusmuuttajia, joilla säästetään energiaa ja helpotetaan miljoonien ihmisten arkea. Taustaltasi voit olla asennusalan rautainen ammattilainen, mutta se ei ole välttämätöntä – tärkeintä on motivoitunut asenteesi, halusi oppia ja kykysi huolelliseen työskentelyyn. Kokoonpanijan tehtävä sopii erinomaisesti myös alanvaihtajalle!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jolla on tarkoitus. Tuotteidemme avulla säästetään vuosittain saman verran energiaa kuin Yhdysvalloissa kulutetaan. Kokoonpanijan tehtävässä voit myös edetä kollegoidesi jalanjäljissä aina esimiestehtäviin saakka!

Lähde kokoamaan vastuullista, sähköistä tulevaisuutta. Tule taajuusmuuttajien kokoonpanotöihin tuotantolaitoksellemme Vaasaan! Lue lisää alta ja hae paikkaa täältä!

Mitä pääset tekemään?

 • Kokoonpanijana työskentelet tiimin jäsenenä monipuolisissa suorittavissa tehtävissä.
 • Työnkuvaasi kuuluu taajuusmuuttajien kokoonpanoa työohjeiden avulla. Pääset työskentelemään vaihtelevilla työlinjastoilla ja valmistamaan tuotteita sekä niiden osia esimerkiksi hisseihin, vesitankkeihin ja ilmastointilaitteisiin.
 • Työarjessasi kokoonpanijana pääset tekemään monipuolista käsityötä ja hyödyntämään ongelmanratkaisukykyäsi.
 • Pääset vastaamaan ylpeydellä oman ammattitaitosi tuloksesta – huippulaadukkaista tuotteistamme ja tyytyväisistä asiakkaista.

Ketä etsimme?

 • Tarkkaa, käsistään kätevää ja sormistaan näppärää henkilöä, joka on innostunut oppimaan uutta.
 • Luonteeltaan huolellista, tekevää ja toimeen tarttuvaa ihmistä, jolla on pitkäjänteinen työskentelyote.
 • Etsimällämme henkilöllä voi olla esimerkiksi asennusalan työkokemusta tai koulutus, kokemusta kokoonpanotyöstä tai harrastuneisuutta näpertelyyn.
 • Kaikista tärkeintä on motivoitunut asenne sekä halu tehdä käsillä.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tulevaisuuden alalla, jossa pääset kehittymään ammattilaisena.
 • Mukavan työporukan, tiiviin työyhteisön ja hyvän työskentelyilmapiirin.
 • Tarpeitasi vastaavat laadukkaat työvälineet sekä modernit, siistit ja meluttomat työtilat Vaasan toimipisteellämme.
 • Välittävän ja ihmisläheisen työpaikan, jossa jokaisen työntekijän ammattitaitoa arvostetaan, henkilöstön näkemyksiä kuullaan ja kehitysehdotuksia toteutetaan.
 • Kilpailukykyiset työsuhde-edut, kattavan työterveyshuollon ja turvallisen työympäristön.
 • Tärkeän työn, jossa pääset luomaan vastuullista tulevaisuutta kansainvälisessä yrityksessä. Lähde tulevaisuuden kokoonpanotöihin!

Olemme vuonna 1933 perustettu yritys, ja liiketoimintamme on keskittynyt kautta historiamme maailmanlaajuiseen innovointiin. Suunnittelemme ja valmistamme älykkäitä ja tehokkaita jäähdytys-, lämmitys-, voimantuotto- ja taajuusmuuttajatuotteita sekä ratkaisuja helpottaaksemme miljoonien ihmisen arkea.

Keskitymme mistään tinkimättä laatuun, luotettavuuteen ja innovaatioihin, joiden avulla luomme yhdessä kestävämpää maailmaa. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä ja teemme aktiivista työtä työelämän tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta.

Danfossilla töissä

Meillä Danfossilla on tiivis, lämminhenkinen työyhteisö. Meille töihin voi tulla rennosti omana itsenään, eikä kahvihuoneessa tarvitse miettiä, mihin pöytään istuu. Yrityksessämme on matala hierarkia, ja työntekijämme arvostavat esimerkiksi joustavuuttamme ja avointa työilmapiiriämme. Haluamme, että kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus yhdistää työ ja yksityiselämä saumattomasti toisiinsa. Tuotantolaitoksellemme on helppo tulla autolla niin Vaasasta kuin lähikunnistakin, ja Vaasan keskustastakin meille huristaa reilussa kymmenessä minuutissa!

Kokoonpanija

▫️ Työpaikka sijaitsee Danfossin tuotantolaitoksella Vaasassa.

▫️ Työsuhde alkaa aluksi Baronan kautta määräaikaisena (22,5–37,5 h/vk), minkä jälkeen on mahdollista työllistyä myös suoraan Danfossille.

▫️ Palkkaus: Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan

▫️ Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2021

Hae heti!

Miksi töihin Danfossille?

Hyvinvoiva työyhteisö

Hyvinvoiva työyhteisö

Olemme monipuolinen ja osallistava työpaikka, jossa jokaisella on oikeus saada hyvää johtamista. Arvostamme, luotamme ja kunnioitamme toinen toistamme, eikä huumoria tarvitse säästellä. Meillä on matala hierarkia, ja luotamme siihen, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija.

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Rakennamme kestävää ja vastuullista huomista investoimalla innovatiivisiin ideoihin ja johtaviin älyteknologioihin. Toimimme rohkeasti ja tunnemme vastuumme maailmanlaajuisena alamme markkinajohtajana. Kannamme vastuun paitsi ympäristöstä, myös ihmisistämme.

Vahva yhteinen DNA

Vahva yhteinen DNA

Olemme perheyritys, jonka vahvasta historiasta ja yhteisestä DNA:sta olemme ylpeitä. Tarjoamme työpaikan, joka tukee ihmistemme työ- ja yksityiselämän tasapainoa. Meillä saat kokea itsesi tervetulleeksi ja osaksi maailmanlaajuista tiimiämme ensimmäisestä päivästäsi alkaen.

Miltä meillä Danfossin tuotannossa näyttää?

Innostuitko?

Mahtavaa! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.9.2021 täällä tai botin avulla. ⬆

Hakemuksen täyttäminen ei vie kauaa, eikä vastausten tarvitse olla pitkiä esseitä. Käytäthän siihen kuitenkin sen verran aikaa, että kerrot millaista osaamista ja kokemusta sinulla on ja miksi paikka kiinnostaa sinua. Jotta juuri löydämme sinut ja osaamisesi, on tärkeää, että kerrot itsestäsi meille jo tässä vaiheessa mahdollisimman paljon.

Me olemme pyrkineet samaan tällä ilmoituksella. Jos sinulla kuitenkin herää joitakin kysymyksiä, niihin vastaavat mielellään Baronalla yhteyshenkilömme Emma Impola (+358 44 491 4311) ja Sami Rinta-Valkama (+358 50 597 4102) arkisin klo 8–16.