Hei, sinä nykyinen tai tuleva myyntitykki!

Kiinnostaisiko työ yhdessä todistetusti Suomen parhaista työpaikoista? 🏆 Tule myymään DNA:n laadukkaita palveluita rennolla, mutta tulosnälkäisellä otteella! Tarjoamme huipun työporukan, hyvän palkan, kuuden tunnin työvuorot sekä monipuolisen työnkuvan kattavan perehdytyksen kera.

Haemme uusia työntekijöitä DNA:n puhelinpalvelukeskuksiin ympäri Suomen. Toimistomme löytyvät Joensuusta, Jyväskylästä, Kajaanista, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Oulusta, Rovaniemeltä, Tampereelta, Turusta sekä Vaasasta. Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuuden työntekijävaihtoon Espanjan auringon alle Fuengirolaan. Fuengirolaan voi hakea myös suoraan vakituiseksi työntekijäksi. ☀️

DNA avoimet työpaikat

0 avointa paikkaa


Ei tuloksia.

6 syytä hakea töihin DNA:lle

yli 20 € keskituntipalkka ja 6 h työpäivät

yli 20 € keskituntipalkka ja 6 h työpäivät

Työtä tehdään 30 h/viikko, kuuden tunnin työvuoroissa. Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, tienaat kuitenkin aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 11,05 €/h. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja meillä tienataan keskimäärin 2500 €/kk, kuuden tunnin työpäivillä!

Mahtava työilmapiiri

Mahtava työilmapiiri

DNA valittiin 2019 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa. DNA:lla töissä on siis tutkitusti kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen.

Mahdollisuus työntekijävaihtoon Espanjassa

Mahdollisuus työntekijävaihtoon Espanjassa

DNA:lla on puhelinpalvelukeskus myös Espanjassa Fuengirolassa, ja työssään menestyville huippumyyjille tarjoutuu mahdollisuus hakea työntekijävaihtoon Espanjan auringon alle. Fuengirolaan voi hakea myös suoraan vakituiseksi työntekijäksi.

Pohjoismaiden tehokkain puhelinmyyntiketju

Pohjoismaiden tehokkain puhelinmyyntiketju

DNA:lla kartoitetaan asiakkaan palvelutarpeet kokonaisvaltaisesti ja tarjotaan juuri hänelle sopivinta kokonaisratkaisua. Tästä syystä DNA:n myyntineuvottelijat tekevät tehokkaammin kauppaa, kuin minkään muun operaattorin myyntiketju Suomessa tai muissa Pohjoismaissa.

Tunnetut ja laadukkaat tuotteet

Tunnetut ja laadukkaat tuotteet

Palvelumyyjänä pääset myymään DNA:n tunnettuja ja laadukkaita tuotteita sisältäen DNA:n koko palvelu- ja tuotetarjonnan myynnin, kuten laajakaistat, tv-palvelut, puhelinliittymät, puhelimet, tabletit ja tietoturvapalvelut.

Kattava perehdytys

Kattava perehdytys

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä sekä esimiesten ja mahtavan tiimin jatkuvan tuen. Kehittymistäsi tukevat myös jatkuvat koulutukset sekä mahdollisuus hankkia kaupallinen tutkinto oppisopimuksella työn ohessa.

DNA Puhelinpalvelukeskus

DNA Puhelinpalvelukeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä. DNA:n omien puhelinpalvelukeskusten ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso.

DNA Kaupan puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee yli 450 työntekijää 10 kaupungissa ympäri Suomea sekä Fuengirolassa, Espanjassa.

DNAlle on myönnetty Telemarkkinoinnin Reilu Työnantaja -merkki. Reilu Työnantaja -kriteerien avulla pyritään kehittämään alaa ja tuomaan esiin laatutekemistä. Lue lisää: http://dna.fi