Horeca-tähti, maistuisiko myyntityö?

Myynnillistä asiakaspalvelutyötä, jossa voittava asenne vie pitkälle!

DNA on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. 🏆 Kun horeca-alalla työtä on vähemmän tarjolla, tulisitko DNA:n myyntitiimiin?

DNA:n jengi on tehokkain puhelinmyyntiketju koko Pohjoismaissa. Myynnillisessä asiakaspalvelukeskuksessa töitä tehdään lennokkaassa joukossa, rennolla ja tuloksellisella otteella. Tässä porukassa tiimihenki on korkealla!

Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuuden työntekijävaihtoon Espanjan auringon alle Fuengirolaan, kunhan matkustaminen on jälleen mahdollista. ☀️

Hae tästä DNA:n myyntijengiin 👇

Onko baarimikko tykännyt myyntityöstä DNA:lla?

Keivan starttasi Baronalla keikkailemalla baarimikkona. Hän ajatteli kokeilevansa baarimikon töitä yhden viikonlopun ajan ja jäi sille tielle, neljä vuotta vilahti juhlakansaa palvellessa. Keivan kertoo, että työ baareissa tuntui mukavalta ja hän oppi työn nopeasti. Baarityö opetti sosiaaliselle nuorelle kykyä lukea ihmisiä, asiakaspalvelua ja toi elämään monenlaisia tuttavuuksia.

Keväällä 2018 hän lähti uudelle uralle DNA:n puhelinpalvelukeskukseen. “Olen tykännyt tästä työstä tosi paljon ja viihtynyt loistavasti. Teen edelleen baarikeikkaa päivätyön ohella, koska työtunnit ei ole mitään övereitä – teen viikossa noin 30 tuntia puhelinmyyntiä ja sitten baarikeikkaa siihen päälle. Työympäristö ja tiimikaverit on niin huippuja, että olen viihtynyt loistavasti.”

Myös esimiehien tuki on ollut tärkeässä roolissa työssä menestymiseksi. “Olen saanut tosi paljon jeesiä esimiehiltä. He osaavat antaa hyviä vinkkejä oman työn kehittämiseen. Täällä on saanut myös tosi hyvin joustoa. Jos olen tarvinnut tiettynä aikana vapaata, niin olen saanut tehdä tunnit sisään toisessa hetkessä.”

“Ihan niin kuin myyntityössä, niin baarimikkonakin työhön kuului asiakkaan toiveiden täyttäminen ja se kaikki alkoi tarpeiden kartoittamisesta. Olen voinut hyödyntää oppeja baaritöistä ja sitten taas oppinut valtavasti myynnistä täällä ollessa.”

Millaista myyntityö DNA:lla on?

🤩 Kontaktoit rohkeasti, kartoitat kokonaisvaltaisesti!

Työssäsi otat yhteyttä uusiin ja nykyisiin asiakkaisiin. Uusasiakkaille pääset tarjoamaan palveluitamme ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Nykyasiakkaiden tilanteet kokonaisvaltaisesti kartoittamalla pääset tarjoamaan juuri heille sopivia palveluratkaisuja.

🤗 Laadukkaat tuotteet ja kattava perehdytys!

Palvelumyyjänä DNA:lla pääset myymään DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin. Alan asiantuntija sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus hankkia kaupallinen tutkinto oppisopimuksella työn ohessa.

🥳 Huipputiimi ja esimiehet tukena!

DNA:lla töissä on kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen. Katso videolta lisää työstä DNA:n tiimissä!

😍 Tule sellaisena kuin olet!

Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meidän mielestämme myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin! Tule siis sellaisena kuin olet, kunhan asenne on kohdallaan. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi.

Vieläkö mietit? Tässä 5 syytä hakea DNA:n tiimiin:

⭐️ Kannustava palkkamalli: peruspalkan lisäksi saat myyntibonuksen onnistumisista!

⭐️ Loistava tiimihenki: tiimi puhaltaa yhteen ja tsemppaa toinen toistaan!

⭐️ Ihmisläheinen duuni: kohtaat työssäsi päivittäin kymmeniä ihmisiä

⭐️ Kattava perehdytys: kukaan ei jää yksin, alkuun autetaan ja matkalla tuetaan!

⭐️ Päivätyö joka joustaa arjen mukana: työvuorosuunnittelussa kuullaan toiveet!

Q&A: Paljonko on palkkaus? Missä töitä tehdään?

 🕙 Työajat?
Me teemme työtä 30 tuntia viikossa, 6 tunnin vuoroissa pääasiassa arkisin. Arkena aamuvuoro on klo 8:45-14:45 ja iltavuoro 14.30-20.30. Satunnaisina lauantaina työskentelemme klo 10-16.

📞 Kuka maksaa palkkani?
Vakituinen työsuhteesi solmitaan Baronan kanssa.

💸 Kuinka paljon myyntityöstä maksetaan?
Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, tienaat kuitenkin aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 10,91 e/h. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa palkkaasi omalla työlläsi, sillä kannustavan provisiomallimme ansiosta keskituntiansio myyjillämme on 19€/h.

🏫 Missä työpaikka sijaitsee?
DNA:n puhelinpalvelukeskuksien toimipaikkoja on ympäri Suomen. Työtä tehdään viihtyisässä toimistossa yhdessä tiimin kanssa.

✈ Voiko työtä tehdä ulkomailta?
DNA:lla on puhelinpalvelukeskus myös Espanjassa Fuengirolassa, ja työssään menestyville huippumyyjille tarjoutuu mahdollisuus hakea työntekijävaihtoon Espanjan auringon alle. Lisää fiiliksiä Fuengirolasta täältä!

Vieläkö mietit? Hae tästä DNA:n myyntijengiin! 👇