Parasta ja nopeaa palvelua

Haluatko olla osa kotimaista perheyritystä, ja tehdä suomalaisten arjesta viihtyisämpää ja toimivampaa? Hienoa! Meillä on sinulle töitä.

Isku suunnittelee ja sisusta suomalaisten koteja, työpaikkoja, kouluja ja julkisia tiloja. Iskulla työskentelee noin 750 henkilöä: myynnin ammattilaisia, verhoilijoita, ompelijoita, tuotannon työntekijöitä, muotoilijoita, teknisiä tuotesuunnittelijoita ja monia muita. Haemme jatkuvasti joukkoomme uusia henkilöitä työskentelemään Suomen suurimmassa ja Euroopan moderneimmassa huonekaluteollisuuden yrityksessä.

Etsimme nyt tiimiimme välitystuoteostajaa, komponenttiostajaa ja ostoassistenttia Isku Interior Oy:lle Lahden tehtaalle. Oletko sinä uusi tiimiläisemme?

Tule töihin Iskuun!

Avoimet työpaikat

0 avointa paikkaa


Ei tuloksia.

Miksi töihin Iskuun?

Pidämme työntekijöistä huolta

Pidämme työntekijöistä huolta

Työturvallisuutemme on hiottu huippuunsa, ja juuri valmistuneessa tehdasuudistuksessa työergonomia oli yksi tärkeimmistä kriteereistä. Toimitamme ergonomisestikin huippulaatuisia kalusteita toimistoille, joten omakin työympäristömme on hyvä: sähköpöydät ja erilaiset tuolit ovat kaikkien käytettävissä.

Lounasta ja kahvia

Lounasta ja kahvia

Tarjoamme työntekijöillemme Smartum-kortin, jolla saa lounasedun, ja kahvipannu on aina kuumana.

Laajennettu työterveyshuolto

Laajennettu työterveyshuolto

Isku tarjoaa työntekijöille laajennetun työterveyshuollon omistamansa Apila Terveyden kautta.

Liiku ja nauti kulttuurista

Liiku ja nauti kulttuurista

Liikunta- ja kulttuurisaldo tukee henkilöstöämme liikunta- ja kulttuuriharrastuksissa. Meillä on myös paljon erilaisia liikuntakerhoja, joiden toimintaa työnantaja tukee.

Reilut henkilöstöalennukset

Reilut henkilöstöalennukset

Haluamme, että työntekijämme pääsevät nauttimaan kotimaisista laatuhuonekaluista kotonakin ja heräävät aamulla virkeänä kotimaisissa Unigold-sängyissä. Siksi henkilökunta-alennuksemme ovat erityisen reilut.

Vastuu ympäristöstä ja työntekijöistä

Vastuu ympäristöstä ja työntekijöistä

Vastuullisuus on Iskun toiminnan kantavia periaatteita. Olemme uudistaneet tuotantoamme niin, että se rasittaa ympäristöä mahdollisimman vähän.

Perheyhtiö

Perheyhtiö

Iskun omistaa edelleen Vikströmien perhe, joka perusti Iskun vuonna 1928. Perhe on aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa: Seppo hallituksen puheenjohtajana, Kirsi markkinointitehtävissä ja Nea kalustesuunnittelun parissa.

Kivat työkaverit

Kivat työkaverit

Töissä viihtyy, kun työkavereiden kanssa on hauskaa. Iskulla on töissä rentoja tyyppejä, joiden kanssa on mutkatonta tehdä töitä. Monen ura Iskulla onkin kestänyt kymmeniä vuosia, tehtäviä vaihdellen.

Mukana elämäsi seikkailuissa

Mukana elämäsi seikkailuissa

Olemme mukana suomalaisten elämässä vauvasta vaariin: kalustamme koteja, kouluja, työpaikkoja, sairaaloita ja palvelukoteja. Henkilöstökyselyssämme 94 prosenttia iskulaisista koki tekevänsä merkityksellistä työtä.

Millaista Iskulla on olla töissä?

Isku

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.