Juhani Haavisto Oy:n toiminta kasvaa, joten Kotkassa on töitä tarjolla!

Meillä Juhani Haavistolla koko henkilöstö onnistuu ja kasvaa yhdessä. Kehittyminen tarkoittaa sitä, että tehdään viisaammin, ei enemmän. Meillä työntekijä ei ole vain sitä, mitä hän saa aikaan, vaan osa yhteisöä. Homma pidetään aitona, ja jos jotain luvataan, se myös pidetään. Haluatko mukaan?

Avoimet työpaikat Juhani Haavistolla Kotkassa

0 avointa paikkaa


Ei tuloksia.

Miksi töihin Juhani Haavisto Oy:lle?

Kumppanuus

Kumppanuus

Kumppanuus on ihmisistä välittämistä. Se on pitkäaikaista sitoutumista, kaikkien osapuolten huomioon ottamista. Se on joustavuutta ja kykyä ymmärtää muita – myös asiakasta. Se antaa mahdollisuuden reagoida nopeasti, kun kaikki tietävät, mitä ollaan tekemässä.

Avoimuus

Avoimuus

Meillä Juhani Haavistolla on oma tapa tehdä asioita ja kannustaa kavereita. Se synnyttää toimintakulttuurin, jossa asioista puhutaan suoraan: kysymyksiin löydetään vastauksia ja ongelmiin ratkaisuja. Se pitää homman aitona. Jos jotain luvataan, se myös pidetään.

 

Yhteisöllisyys

Yhteisöllisyys

Työntekijä ei ole vain sitä, mitä hän saa aikaiseksi. Suhtaudumme tekijöihin perheenjäseninä, joiden kanssa voidaan puhua työasioiden sijaan kaikesta muusta. Se on arvostusta, jonka avulla työn tulokset tulevat kuin itsestään.

Kehittyminen

Kehittyminen

Tänään hyvin – huomenna paremmin. Sen saavuttamiseksi on oltava vahva visio ja kyky tehdä asioita toisin. Ei enemmän, vaan viisaammin. Siksi, että voisimme onnistua ja kasvaa yhdessä.

 

 

Juhani Haavisto.

Juhani Haavisto Oy

Juhani Haavisto Oy:n toiminta perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani osana asiakkaamme arvoketjua. Juhani Haavisto Oy on vuonna 1987 toimintansa aloittanut tilauskonepaja. Kotkan Mussalossa sijaitsevassa konepajassa työllistämme yhteensä n. 70 ammattilaista.

Lue lisää: juhanihaavisto.fi