Tule töihin keittiöön!

Nyt tarjolla suurtaloustyötä keskuskeittiössä! Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruoasta, tule mukaan luomaan ihmisille parempaa elämänlaatua herkullisen ruoan kautta. Nyt on avoinna useita eri paikkoja keittiöön – hae heti mukaan!

Hoivakotipalveluistaan tunnetun Attendon tytäryhtiö Julkiset Ateriapalvelut Oy etsii kokkeja, keittiöpäälliköitä sekä keittiöapulaisia Päijät-Hämeen alueelle Linnunlaulun palvelukeskukseen Nastolaan, Orimattilan terveysasemalle, Kuntoutussairaala Jalmariin sekä Lehtiojan palvelukeskukseen Lahteen.

 

Haemme osaajia useaan eri tehtävään

Kokki

Löytyykö sinulta kokemusta kokin tehtävistä? Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus asumispalveluiden ja kuntoutussairaalan asiakkaille sekä myös henkilöstölle.

Keittiöpäällikkö

Keittiöpäällikkönä toimit lähiesimiehenä keittiöhenkilöstölle. Työtehtäviisi kuuluu mm. vastuu keittiön operatiivisesta johtamisesta ja keittiön tuloksesta sekä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa.

Keittiöapulainen

Keittiöapulaisen tyypillinen työvuoro pitää sisällään avustamista ruokien valmistuksessa, keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, omavalvonnan toteuttamista sekä mahdollisesti myös ruokien jakamista.

Palvelemme näissä pisteissä

Palvelemme suosittujen kulkureittien varrella. Kuntoutussairaala Jalmari sijaitsee osoitteessa Tarjantie 74, Lahti. Lehtiojan palvelukeskus sijaitsee osoitteessa Lehtiojantie 2, Lahti ja Linnunlaulun palvelukeskus osoitteessa Toripolku 1, Nastola. Orimattilan terveysasema löytyy Orimattilan ytimestä osoitteesta Terveystie 1, Orimattila.

Julkiset Ateriapalvelut Oy

Attendon tytäryhtiö Julkiset Ateriapalvelut Oy vastaa vuoden 2022 alusta Jalmarin kuntoutussairaalan ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän (PHHYKY) omien asumispalveluja tuottavien yksiköiden asiakkaiden ja henkilökunnan ateriapalveluista.

Attendo Oy

Attendo tarjoaa laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille Hangosta Ivaloon, minkä lisäksi Attendo tuottaa laadukkaita terapia- ja lastensuojelupalveluita.