Ole mukana huomisen rakentamisessa!

Meille Jusmarilla ei riitä, että asiat tehdään hyvin. Me haluamme tehdä aina vähän paremmin. Tästä syystä tarvitsemme tiimiimme parhaat osaajat. Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa tarvitsemme lisää rakennusalan ammattilaisia riveihimme.

 

Olet etsimämme ammattilainen, jos olet motivoitunut, ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja, jolla pysyy ohjat käsissä. Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme sekä muiden sidosryhmiemme kanssa ja edellytämme kaikilta työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkisyyttä. Meillä ei tuppisuut pärjää. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, mahdollisuuden vaikuttaa sekä tiimin, joka ponnistelee yhdessä kohti yhteistä tavoitetta. Olemme kannattava ja ketterä yritys, jossa päätöksenteko on joustavaa ja nopeaa.  Jos sinulla on halu kehittää itseäsi ja yritystä, jossa työskentelet, olet varmasti oikea henkilö porukkaamme.

 

Haku avoimiin tehtäviin on päättynyt. Kiitos hakijoille!

Avoimet työpaikat

0 avointa paikkaa


Ei tuloksia.

Miksi töihin Jusmarille?

Korjausrakentamisen näköalapaikka

Korjausrakentamisen näköalapaikka

Tarjoamme korjausrakennuspalveluita vuosien kokemuksella. Emme kuitenkaan tuijota peräpeiliin, vaan katseemme on tiukasti tulevaisuudessa. Kanssamme pääset toimimaan kokeneiden ammattilaisten sekä merkittävien ja haastavien projektien parissa. 

Vastuuta ja vapautta

Vastuuta ja vapautta

Vapaus, vastuu ja itsenäinen työnteko ohjaavat vahvasti toimintaamme. Emme kyttää, vaan luotamme toisiimme. Olemme matalaportainen organisaatio, jossa myös yrityksen johto on päivittäisessä tekemisessä mukana – kaikilla meistä on yhtä lailla kädet savessa, ja kaikkien mielipidettä arvostetaan. 

Kasva kanssamme

Kasva kanssamme

Näemme vaivaa sen eteen, että sinulla on aina ajantasainen osaaminen ja sytyt työstäsi. Emme koskaan sano ei koulutukselle, ja työllistyminen johonkin tiettyyn positioon yrityksessämme ei tarkoita siinä työskentelyä koko työurasi ajan. 

Töissä Jusmarilla - Joni Hovisilta, vastaava työnjohtaja

URAKAT MAALIIN OMALLA TYYLILLÄ JA ESIMIEHEN TUELLA

Pienyrityksestä 15 vuotta sitten aloittanut Jusmar työllistää 16 toimihenkilöä sekä useita alihankkijoita. Yksi jusmarilaisista on Joni Hovisilta. Hän toimii vastaavana työnjohtajana työmailla.

”Olen viihtynyt Jusmarilla nyt viitisen vuotta. Arvostan Jusmarin työkulttuurissa erityisesti sitä, miten esimiehet luottavat alaisiinsa. Kun firma on pieni ja toimihenkilöitä on vähän, pääsen hyvin paljon itse vaikuttamaan siihen, miten haluan työmaalla projektia viedä eteenpäin.”

Lue Jonin työstä

 

 

 

 

JUSMAR

Olemme jo pian 15 vuotta toiminut yhdessä julkisten- ja ammattirakennuttajien kanssa toteuttaen erikokoisia rakennusurakoita ja -projekteja. Tänä aikana Rakennusliike Jusmar Oy:stä on kehittynyt projektinhallinnan ja vaativien rakennushankkeiden huippuosaaja.

Tuotantomme jakaantuu kiinteistöjen peruskorjauksiin, kiinteistökehityshankkeisiin ja sisäilmakorjauksiin. Tavoitteenamme on tehdä laatua asiakaslähtöisesti, varmistaa oman toiminnan sekä asiakas- että sidosryhmien vaatimuksenmukaisuus sekä toiminnan jatkuva parantaminen.

Henkilöstöllämme on yhteensä yli 250 vuoden kokemus vaativista rakennusalan johto ja -projektihallinta tehtävistä.

Lue lisää: Jusmar.fi