Työt etsivät tekeviä käsiä.

Omalaatuinen, periksiantamaton jäärä. Niin meitä lapualaisia on kuvailtu – sekä hyvässä että pahassa. Parin vuoden kuluttua me jäärät kuitenkin juhlimme Lapua Oy:n 100-vuotista menestystaivalta. Tarvitsemme nyt taitavia käsiä ja innostuneita mieliä viemään meidät kohti seuraavaa sataa kasvun vuotta.

Nyt on tekijöille paikka takoa. Tutustu tehtäviin ja jätä hakemus!

Nammo Lapua logo

Tarjolla useampi työpaikka näissä rooleissa. Mikä sinua kiinnostaa?

Työkaluhioja

TYÖNKUVA
Hiot manuaalikoneella tai NC-ohjatulla koneella yksittäisiä työkaluja ja lyhyitä työkalusarjoja. Työskentelet itsenäisesti, vaihdat koneen asetukset sekä teet tarvittavat muutokset ohjelmiin. Työ on joko päivä- tai vuorotyötä.

TAUSTA
Toivomme, että sinulla on soveltuva peruskoulutus, kuten koneistaja. Olet jo hieman hankkinut työkokemusta tai harkitset ammatin vaihtoa. Pääset helpommin jyvälle, jos olet jo käyttänyt manuaalihiomakoneita, mutta se ei ole edellytys.

MITÄ ODOTAMME SINULTA
Pärjäät työkaluhiojana, kun osaat lukea piirustuksia, tunnet eri materiaalien käyttäytymisen ja olet kiinnostunut NC-ohjauksesta sekä hallitset myös perustason it-sovellukset.

Lue lisää ja hae tehtävään!

Asentaja

TYÖNKUVA
Asentajana työhösi kuuluu tuotantolinjaston koneiden asennustyö, tuotantoajo sekä tuotannonaikainen tuotteen laaduntarkkailu ja mittaukset. Työskentelet yhdessä kolmesta erilaisesta tuotanto-osastostamme. Työ on vuorotyötä.

TAUSTA
Toivomme, että sinulla on tekninen peruskoulutus (esim. koneistaja). Kokemus koneenasennustehtävistä jouduttaa oppimistasi, mutta ei ole edellytys työlle.

MITÄ ODOTAMME SINULTA
Työssä sinun on osattava lukea piirustuksia ja käyttää it-järjestelmiä perustasolla. Toivomme, että tunnet jo teollisuudessa käytettäviä materiaaleja, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut.

Lue lisää ja hae tehtävään!

Teemme sinusta osaajan

Työt vaativat syvällistä erikoisosaamista, joten emme etsikään valmiita osaajia. Sen sijaan olemme tarkentaneet tähtäimen kohti motivoituneita, tarkkoja ja oppimishaluisia jäär… ihmisiä. Tuo sinä asenne, me annamme sinulle osaamisen uuteen tehtävääsi.

Koulutamme kaikissa tehtävissä tarvittavan syväosaamiseen, koneiden ja järjestelmien käytön. Tarjolla syvällinen perehdytys alaan, täsmäkoulutus työtehtävään sekä vakituinen ja varma työpaikka.

Hae nyt klikkaamalla työtehtäviä tai skrollaa alaspäin ja jätä hakemus nopeasti botilla 👇!

Avoimet työpaikat

0 avointa paikkaa


Ei tuloksia.

Keitä etsimme?

 • Etsimme motivoituneita, oppimaan halukkaita ja työstään innostuvia ihmisiä. Voit olla nuori tai vanha, kokenut tai noviisi – asenteesi ratkaisee.
 • Sinulta ei edellytetä pitkää työkokemusta teollisuudesta, eivätkä alan koulutuksetkaan ole ehdottomat. Me opastamme sinut näihin erityisosaamista vaativiin tehtäviin.
 • Viihdyt pitkäjänteisessä työssä. Olet tarkka, ja sinua kiinnostaa kättesi kautta kulkevien tuotteiden laatu.
 • Haluat olla ylpeä omasta työstäsi – sillä niin mekin olemme jokaisen ammattilaisemme työstä.
 • Yhdessä olemme enemmän ja teemme parempaa. Kaikissa työtehtävissä edellytetään yhteistyökykyä, joten olet myös hyvä työkaveri.

Millainen työpaikka on?

 • Tehtaassamme valmistetaan erilaisia tuotteita harrastamiseen, urheiluun ja viranomaiskäyttöön.
 • Pääset käyttämään erikoisalan teknologiaa ja laitteita.
 • Työturvallisuus on meille sydämen asia. Tarkkaan valvotut prosessit ja työturvallisuusohjeistusten noudattaminen koko tuotantotiloissa takaavat, että teet työtäsi turvallisesti vaiheessa kuin vaiheessa.
 • Olemme itsenäinen toimija: koko tuotevalmistus komponenteista viimeistelyyn on omissa käsissämme Lapuan tehtaalla.

Mitä Lapua Oy tarjoaa?

 • Pitkäaikaisen ja vakituisen työsuhteen.
 • Koulutuksen erikoisalan ammattiin.
 • Henkilöstöedut, jotka todentavat, että me pidämme sinusta huolen.
 • Maailmanluokan huipputuotteet, joiden kanssa voit ylpeydellä tehdä töitä.

Mitä Lapua Oy tekee?

Nammo Lapua Oy kuuluu kansainväliseen Nammo-konserniin. Nammolla on Suomessa tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 75 milj. euroa ja työntekijöitä on 330, joista Lapuan tehtaalla 190.

Lapuan tehdas valmistaa eriaisia tuotteita harrastamiseen, urheiluun ja viranomaiskäyttöön. Tuotteemme ovat maailman huippuluokkaa, joten niiden valmistuksessa tarvitaan tarkkuutta, tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kiinnostusta mittatarkkaan työskentelyyn.

Nammo Lapua logo