Töihin raksalle? Hyvä! Me nimittäin etsimme sinua!

Kuuletko Kemin kutsuvan? Pohjoisessa on nyt töitä tarjolla runsain mitoin rakennusalan ammattilaisille!

Oletko osaava timpuri, työmaajohtaja vai kenties betoni- tai rakennustyöntekijä? Tai ehkä etsit vielä sitä oikeaa uraa rakennusalalta?

Katso avoimet paikat alta ja hae pian joko botin kautta jättämällä yhteystiedot tai rimpauttamalla konsultillemme. Parhaat tyypit palkataan heti!

 

Miksi töihin Barona Rakennuksen kautta?

Kilpailukykyinen palkka aina ajallaan

Kilpailukykyinen palkka aina ajallaan

Olemme vastuullinen työnantaja. Hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle. Voit luottaa, että teemme asiat oikein.

Työntekijätyytyväisyys 4.25/5

Työntekijätyytyväisyys 4.25/5

Sinun tyytyväisyytesi on meille tärkeää! Barona Rakennuksen työntekijöiden mielestä hyvä työpaikka tarkoittaa sopivaa palkkausta, työn jatkuvuutta ja hyvää työilmapiiriä. Lisäksi saimme kiitosta “perusaioista”, kuten siitä, että palkka kilahtaa tilille ajallaan ja yhteyshenkilö on saatavilla luurin päässä.

Pitkäaikaiset työmahdollisuudet

Pitkäaikaiset työmahdollisuudet

Kiinnostaako parin päivän keikka vai pidempi työsuhde? Baronalla sinulla on sananvaltaa työsuhteeseesi. Tarjolla ympäri Suomen hommia laajasti rakennusalan eri ammattilaisille: rakennusmestareille, rakennusmiehille, kirvesmiehille, laatoittajille, tasoitemiehille, maalareille, telinerakentajille, rakennussiivoajille sekä rakennusapumiehille.

Panostamme työturvallisuuteen

Panostamme työturvallisuuteen

Sinun turvallisuutesi työmaalla on meille kaikki kaikessa. Meillä on esimerkiksi oma etäperehdytys työturvallisuuteen, ja opastamme asiakasyrityksiämme työmaan työturvallisuusasioissa sekä työtapaturmien ehkäisemisessä.

Varusteet ja työkalut

Varusteet ja työkalut

Meillä ei virttyneissä vermeissä töitä tehdä. Työntekijänä saat hyvät, turvalliset vaatteet ja tehtävässä tarvittavat varusteet ja työkalut.

Oma yhteyshenkilö

Oma yhteyshenkilö

Huolehdimme sinusta työsuhteen aikana ja niiden välissä. Oman yhteyshenkilösi on vain puhelinsoiton päässä ja voit jutella mieltä askarruttavista asioista.

Kattava terveydenhuolto

Kattava terveydenhuolto

Baronan työntekijänä voit käyttää Terveystalon työterveydenhuollon kattavia palveluita.

Arvostava työyhteisö

Arvostava työyhteisö

Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan.

Työturvallisuus- sekä tulityökortti

Työturvallisuus- sekä tulityökortti

Jos sinulla ei ole valmiina työssä vaadittavaa työturvallisuuskorttia tai vaikkapa tulityökorttia, me koulutamme sinut!

Munax logo

Barona

Vuonna 1999 perustettu Barona työllistää vuosittain yli 30 000 eri alan työntekijää asiakkaille ja omiin yhtiöihin. Uudistamme työelämää laaja-alaisilla henkilöstön ja yritysten kasvua tukevilla palveluilla, joihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut sekä työelämäkoulutukset ja -valmennukset. Toimimme Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja kansainvälisesti yhdeksässä maassa. Barona on osa Bravedo-konsernia.