Töihin ainutlaatuisten kaivos-, lastaus- ja kuljetuslaitteiden pariin?

Etsimme Sandvikin Tampereen tehtaalle sähköasentajia ja koneenasentajia. Tutustu tehtäviin ja hae heti!

Haluatko olla tekemässä maailman parhaita kallioporalaitteita? Tarjolla töitä sähköasentajille ja koneenasentajille kaivosteollisuuden laitteiden parissa.

Työympäristösi on moderni ja siisti tuotantolaitos, jossa turvallisuus on ykkösasia. Koulutamme sinut tehtävän erityispiirteisiin, ja osaavat kollegat tukevat sinua. Työtä tehdään 2-vuorotyönä. Solmit työsuhteen suoraan Sandvikin kanssa.

Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Millaista on työ Sandvikilla? Katso videot!

Sandvik logo

Sandvik

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2018 konserni työllisti 42 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.

Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Tampereen tehtaalla valmistetaan avolouhintalaitteita, tunnelinporauslaitteita, kaivos- ja tuotantoporauslaitteita sekä pultituslaitteita.