Teräs etsii taivuttajaansa. Oletko se sinä?

 Haluatko oppia uuden ammatin ja aloittaa uuden mielenkiintoisen työn? Tarjoamme nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttautua ja työllistyä särmääjäksi metallialan yrityksiin Seinäjoelle ja Evijärvelle.

Tarjolla on rekrykoulutuksen kautta pitkäaikainen työ kymmenelle uudelle särmääjälle. Jätä hakemus!

Teemme sinusta osaajan

Särmääjänä valmistat metallista erilaisia tuotteita ja kappaleita. Työsi on taivuttaa ja särmätä metallilevyjä piirustusten mukaan erilaisiin muotoihin särmäyskoneilla. Hyödynnät työssäsi piirustuksia ja modernia teknologiaa. Särmääjänä Atenolla, Ferrum Steelillä tai Tibnorilla pääset tekemään monipuolisia särmäystöitä oman taitotasosi mukaan.

Emme odota sinulta kokemusta työskentelystä metallialalla, mutta pieni kipinä näihin hommiin on toki eduksesi.

Sinut koulutetaan uuteen ammattiisi rekrykoulutuksessa. Koulutus on yhdistelmä teoriaa ja suoraan työpaikalla tehtävää käytännön harjoittelua. Tavoitteena on, että opit särmääjän työn ja ammatin. Koulutuksen suoritettuasi voit jatkaa palkalliseen oppisopimuskoulutukseen ja työllistyä oppisopimuksella särmääjiksi Atenolle, Ferrum Steelille tai Tibnorille.

Millainen on hyvä särmääjä? Näissä hommissa särmiä eivät ole vain tuotteet vaan myös niiden tekijät! Särmääjä onkin pitkäjänteinen sekä sietää vaihtelevan työtilanteen tuomia muutoksia ja välillä hektistä työtahtia. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat halu oppia sekä näppärät kädet ja hoksottimet.

NÄIN HAET MUKAAN

Jätä hakemus suoraan haluamaasi yritykseen (Ateno / Ferrum Steel / Tibnor) tai jätä yhteinen hakemus tästä tai botilla, jonka löydät skrollaamalla 👇!

Särmääjän töitä on tarjolla kolmessa eri yrityksessä. Mikä on sinun paikkasi?

Ateno, Evijärvi

Ateno Oy sijaitsee luonnon kauniissa Evijärven kunnassa, joka tarjoaa toimivat ja laadukkaat palvelut turvallisessa sekä kehittyvässä ympäristössä.

Atenolla työskentelee monen eri alan ammattilaisia joustavassa, turvallisessa, motivoivassa ja kannustavassa ympäristössä. Meillä jokaisella on mahdollisuus kehittää ja syventää omaa ammattitaitoaan.

Atenolla jokaisen työntekijän työpanos on tärkeä ja arvokas – se on yrityksemme suurin voimavara ja kantanut meidät yhdessä pitkälle.

Hae särmääjäksi Atenolle!

Ferrum Steel, Seinäjoki

Ferrum Steel Oy:ssa työskentelee motivoitunutta ja sitoutunutta porukkaa. Tästä voimavarasta johtuen yritys on menestynyt ja kasvanut myös aikoina, jolloin ei välttämättä ole aina muualla niin paljon töitä ollut. Asioita mietitään aina pitkällä tähtäimellä – ja niin myös henkilöstöasioita. Näin saavutetaan työrauha ja yhteisö voi keskittyä omaan tekemiseen. Työntekijät kertovat arvostavansa yhdessä tekemistä, kehittämistä ja yhteishenkeä, ja vaihtuvuus onkin pientä. Kaikki tämä näkyy myös asiakastyytyväisyydessä: Ferrum Steelin asiakaspysyvyys on 100 %.

Hae särmääjäksi Ferrum Steelille!

Tibnor, Seinäjoki

Tibnorilla jokaisen työllä on suuri vaikutus asiakkaidemme lopputuotteisiin. Työntekijöidemme mukaan ilmapiiri Tibnorilla on rento, joustava ja maanläheinen. Töissä pääsee nauramaan työkavereiden kanssa. Työntekijämme arvostavat sitä, että osaamista pääsee syventämään näin halutessaan.

Tibnorilla turvallisuus on etusijalla kaikessa tekemisessä. Meille se merkitsee myös sitä, että työpäivän jälkeenkin jokainen pääsee turvallisesti kotiin perheensä tai ystäviensä luo.

Hae särmääjäksi Tibnorille!

Miksi töihin särmääjäksi koulutuksen kautta?

 • Ala tarjoaa tekijöille töitä pitkäksi aikaa
 • Opit uuden ammatin
 • Saat todistuksesi osaamisestasi virallisen metallialan tutkinnon
 • Kouluttaudut Sedun ja työnantajayritysten moderneissa tiloissa
 • Opit käyttämään metalliteollisuuden uutta teknologiaa
 • Kasvat metallialan ammattilaiseksi käytännönläheisessä koulutuksessa ja ohjauksessa, jota saat suoraan alan yrityksissä

Kenelle sopii?

 • Voit hakea tähän rekrytointikoulutukseen, mikäli olet työttömänä työnhakijana tai irtisanomisuhan alaisena määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä.
 • Rekrytointikoulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta.
 • Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu.

Rekrykoulutuksesta työsuhteeseen

 • Matkasi särmääjäksi Atenolle, Ferrum Steelille tai Tibnorille alkaa TE-toimiston järjestämästä rekrykoulutuksesta. Lähiopetus järjestetään Sedun Seinäjoen tai Lapuan toimipisteessä.
 • Rekrykoulutuksen hyväksytysti läpäisseet voivat jatkaa palkalliseen oppisopimuskoulutukseen ja työllistyä oppisopimuksella särmääjiksi Atenolle, Ferrum Steelille tai Tibnorille.
 • Työsuhde solmitaan näiden yritysten yhteistyökumppanin Baronan kanssa.
 • Hyvin työssään suoriutuvilla on myöhemmin mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen suoraan yrityksissä.

Haluatko mukaan?

Jos haluat alalle, joka tarjoaa töitä pitkäksi aikaa, hae nyt! Jätä hakemuksesi viimeistään 15.8.2021.

Lisätietoja kokonaisuudesta saat Baronan Risto Ojanperältä, 050 441 2139, risto.ojanpera@barona.fi, tai Roope Takalalta, 050 597 4102 tai roope.takala@barona.fi.