Uniikkeja urahaasteita ja värikkäitä polkuja!

Oletko kova tuotehallinnan tai jatkuvan parantamisen ammattilainen? Etsitkö uusia, mielenkiintoisia urahaasteita? Ehkä mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä monipuolisiin urapolkuihin menestyvässä, vastuullisessa yrityksessä?

Me Teknos Oy:ssä etsimme kasvumme ja kehityksemme tueksi Suomen tuotepäällikköä ja Kaizen-asiantuntijaa. Avoimet tehtävät ovat uusia, ja valittavat henkilöt tulevat tärkeäksi osaksi globaalia, suomalaisesta perheyrityksestä kasvanutta yhtiötämme. Jos asiantuntijuutesi kehittäminen ja mielekäs, merkityksellinen työ ovat sinulle tärkeitä asioita, tartu siveltimeen ja hyppää värikkäämpiin saappaisiin!

Avoimet työpaikat Teknos Oy:ssä

Etsimme vakituiseen tehtävään

Tuotepäällikköä vastaamaan Suomen tuotevalikoimamme koordinoinnista ja hallinnasta. Suomen tuotepäälliköllä tulee olemaan vahva rooli erilaisissa toiminnallisissa ja strategisissa tuotehankkeissa. Tuotepäällikkö vastaa tuotevalikoimakehityksestä ja koordinoi myyntiennusteiden, tuote-elinkaaren ja tuotetiedon hallintaa. Hän toimii myös eri asiakaskohderyhmistä vastaavien tuotepäälliköiden esihenkilönä.

Kaizen-asiantuntijaa vastaamaan Kaizen-mallimme integroinnista ja soveltamisesta koko yrityksemme toimintoihin Suomessa. Kaizen-asiantuntija työskentelee Helsingin ja Rajamäen tehtaidemme tukena, ja hänellä tulee olemaan vahva rooli työntekijöidemme kouluttamisessa ja valmentamisessa jatkuvan parantamisen järjestelmäämme. Työtehtävissään Kaizen-asiantuntija pääsee myös koordinoimaan, seuraamaan ja kehittämään Kaizen-järjestelmämme käyttöönottoa.  Hän toimii muiden Kaizen-asiantuntijoiden matriisiesihenkilönä.

Kummatkin positiot ovat uusia, ja valitut henkilöt pääsevät vaikuttamaan merkittävästi työnkuvansa sekä koko organisaatiomme kehittämiseen. Molempiin tehtävänkuviin kuuluu monipuolista yhteistyötä ja verkostoitumista eri toiminnoissamme niin Suomessa kuin globaalistikin.

Tutustu tarkemmin tehtäviin ja hae! ⬇

Avoimet työpaikat

0 avointa paikkaa


Ei tuloksia.

Olemme vuonna 1948 perustettu suomalainen perheyritys ja yksi Pohjoismaiden suurimmista maalinvalmistajista. Tiemme on kulkenut Tuomarilan pienestä kanalasta menestyväksi globaaliksi konserniksi.

Tutkimus, tuotekehitys, laatu ja vastuullisuus ovat olleet toimintamme keskiössä koko historiamme ajan. Meillä on vahvat perinteet, mutta emme ole koskaan pelänneet tehdä asioita myös uusilla tavoilla.

Omistautuneiden ihmisten ja edistyksellisten tuotteidemme ansiosta lunastamme vuodesta toiseen asiakkaidemme ja maapallomme vaatimukset.
Yhdessä saamme maailman kestämään pidempään.

Teknoksella töissä

Meillä Teknoksella työnteko ja johtaminen perustuvat matalaan hierarkiaan, yhteistyöhön ja sujuviin prosesseihin. Vaikka olemme suuri kansainvälinen yhtiö, toimintakulttuurissamme näkyy yhä perheyritystausta.

Panostamme merkittävästi ihmislähtöiseen johtamiseen, henkilöstön osallistamiseen ja osaamispääoman kehittämiseen. Strategiassamme korostuva vastuullisuus kantaa tuotteistamme ja prosesseistamme aina ihmisiin saakka.

Välitämme jokaisesta työntekijästämme aidosti sekä ihmisenä että ammattilaisena. Tämä pyrimme osoittamaan niin arjessa kuin juhlassakin. Myös henkilöstömme välittää aidosti toinen toisestaan, ja kollegaa ollaan aina valmiita auttamaan.

Työntekijämme arvostavat mm.*

▫️ Päätäntävaltaa omista töistään, projekteistaan ja aikatauluistaan. Jatkuvuutta ja luottamusta.

▫️ Omaa osaamista vastaavaa tehtävänkuvaa ja mahdollisuutta oppia uutta koko ajan työnsä ohessa.  Monipuolista ja vaihtelevaa työtä sekä joustavaa työaikaa ja erinomaisia työsuhde-etuja.

▫️ Aitoa työntekijöistä ja heidän hyvinvoinnistaan välittämistä. Hyvää johtamista.

▫️ Mukavia kollegoja. Positiivista, huumoripitoista ja rentoa työilmapiiriä. Innostavia asiakkaita ja kollegoja kaikissa maissa. Yhdessä tekemistä.

Tartu kanssamme tuotepäällikön tai Kaizen-asiantuntijan siveltimeen!

*Lähde: Teknoksen anonyymi henkilöstötutkimus (2019)

Ketä etsimme?

Etsimämme henkilöt tulevat organisaatioomme tärkeisiin, mutta keskenään hyvin erilaisiin rooleihin. Toivomme, että heitä molempia yhdistäisi intohimo kestävän tulevaisuuden rakentamiseen, uuden oppimiseen sekä kehittämistyöhön alati muuttuvassa maailmassa. Lisäksi toivomme hakijoilta:

 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Vahvoja viestintä- ja yhteistyötaitoja.
 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa.
 • Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kokemusta valmistavasta teollisuudesta pidämme etunasi.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mielenkiintoisen ja uniikin työtehtävän sekä kannustuksemme ja tukemme osaamisesi kehittämiseen edelleen.
 • Laajan kansainvälisen verkoston ja etenemismahdollisuudet organisaatiossamme.
 • Mukavat kollegat ja rennon työskentelyilmapiirin, jossa näkemystäsi ja osaamistasi arvostetaan.
 • Vakituisen työsuhteen ja monipuoliset työsuhde-edut.
 • Merkittävän roolin globaalin ja vakavaraisen yhtiömme liiketoiminnassa sekä sen kehittämisessä.
 • Joustavan työajan, hybridityömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon.
 • Mahdollisuuden tehtä merkityksellistä ja vastuullista työtä, jossa pääset luomaan koko maapallolle kestävämpää tulevaisuutta.

Miksi töihin Teknokselle?

Yhteisöllisyys ja ihmisläheisyys

Yhteisöllisyys ja ihmisläheisyys

Teknoksella välitetään ihmisestä ihmisenä – ei vain numeroista. Päätöksentekomme on korkeimpaan johtoon asti osallistavaa ja läpinäkyvää. Meillä jokainen saa työskennellä inhimillisessä, lämminhenkisessä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kenenkään ei tarvitse jäädä ongelmien kanssa yksin, ja myös vastuu kannetaan yhdessä.

Kestävyys ja vastuullisuus

Kestävyys ja vastuullisuus

Kannamme vastuun niin ympäristöstä kuin ihmisistäkin. Rakennamme kaikella toiminnallamme kestävää tulevaisuutta tuotteissamme, palveluissamme, prosesseissamme ja toimitusketjuissamme. Teemme töitä paitsi oman henkilöstömme, myös muiden maapallon asukkaiden ja tulevien sukupolvien hyvinvoinnin eteen.

Innovaatiot ja kehittäminen

Innovaatiot ja kehittäminen

Tuotekehityksemme ja tutkimuksemme on niin ihmisten kuin fasilitoinninkin osalta huippuluokka. Meillä onkin läpi pitkän historiamme ollut taito luoda olosuhteita ja käyttöä kestäviä sekä silmää miellyttäviä maaleja sadoissa eri sävyissä. Tarjoamme työntekijöillemme jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan yhä edelleen.

Pienin askelin kohti suurta kehitystä

Yrityksemme kehittämistoiminta perustuu Kaizen-menetelmään. Kaizen (jap.) tarkoittaa jatkuvaa parantamista pienin askelin. Mittavia investointeja ja laajempien kehityshankkeiden lisäksi kehitystyömme on jatkuvaa ja ulottuu kaikkiin toimintoihin.

 • Kaizen-menetelmän avulla kehitämme toimintojamme ja prosessejamme jatkuvasti, vähän kerrallaan.
 • Kehittämistyö lähtee innostuneiden työntekijöidemme arjesta ja heidän omassa työssään tekemistään havainnoista.
 • Kaizen-menetelmällä ei tehosteta prosesseja ihmisten kustannuksella, vaan päinvastoin niitä kehitetään heidän työntekoaan entistäkin paremmin tukeviksi.
 • Pienistä päivittäisistä teoista koostuu pitkässä juoksussa suuria tuloksia tuottavuuden, tuotekehityksen sekä työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin parantamiseksi.

Vastuullisuutta myös kannen alla

Kaikkia prosessejamme ja toimintojamme ohjaavat vastuulliset toimintaperiaatteemme. Haluamme toiminnallamme varmistaa, että tuotanto-, kulutus- ja toimitusketjussamme niin ihmiset kuin luontokin voivat hyvin.

Vastuullisuutemme perusta ovat valmistamamme pinnoitteet, ja siksi panostammekin jatkuvaan tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan. Etsimme yhä vähemmän kuormittavia valmistustapoja sekä raaka-aineita laadusta tinkimättä: laadukas maalipinta kestää aikaa, joten valmistuksen ympäristövaikutukset jakautuvat jopa vuosikymmenille.

Innostuitko tehtävistä? Haluaisitko työskennellä meillä Teknoksella?

Mahtavaa! Tartu siveltimeen ja jätä hakemuksesi rekrytointikumppanimme Baronan kautta pikimmiten – tuotepäällikön tehtävään viimeistään 20.9.2021 ja Kaizen-asiantuntijan tehtävään viimeistään 27.9.2021.

Jos sinulla herää joitakin kysymyksiä, niihin vastaa mielellään Barona Engineeringillä Kristiina Vormala, puh. 040 837 4019. Tavoitat Kristiinan parhaiten torstaisin klo 13-14 välillä.

Lisää Teknoksella työskentelemisestä pääset lukemaan myös verkkosivuiltamme!