Etsitkö pitkäkestoista ja itsenäistä työtä?

Miltä kuulostaisi asentajan hommat, liikkuva työ ja pitkät vapaat mahdollistava vuorotyömalli?

Voimatel Oy etsii nyt motivoituneita, sitoutumishaluisia ja liikkuvassa työssä viihtyviä mittariasentajia. Voit tehdä työtä liikkumalla asennuskohteisiin kotoa käsin tai reissutyönä kauempaa. Mittava asennusprojekti alkaa syyskuussa 2021 ja kestää vähintään vuoden. Asennusprojektin edetessä maakunnasta toiseen voimme tarjota sinulle matkatyötä myös muilla alueilla.

Hae mukaan nyt!

Avoimet työpaikat

0 avointa paikkaa


Ei tuloksia.

Miksi mittariasentajaksi Voimatelille?

Itsenäinen työ

Itsenäinen työ

Työsi mittariasentajana on varsin itsenäistä: vaihdat eri kohteissa olevia etäluettavia sähkömittareita ja hoidat niiden käyttöönottoja. Lisäksi raportoit asennuksista Voimatelin järjestelmään ja huollat välineitä. Käytössäsi on firman auto, ja saat esimieheltäsi valmiin listan kohteista ja reiteistä, joten voit keskittyä mittareiden vaihtoihin.

Viikko töitä, viikko vapaata

Viikko töitä, viikko vapaata

Työtä tehdään vuorotyömallissa: työskentelet 1 tai 2 viikkoa, minkä jälkeen olet vapaalla saman verran. Työviikoilla teet töitä kuutena päivänä, maanantaista lauantaihin, 12 tuntia päivässä (yht. 72 h/vko). Liikut työpäivinä alueellasi asennuskohteesta toiseen. Voit liikkua asennuskohteisiin kotoa käsin tai reissutyönä kauempaa, sillä järjestämme sinulle tarvittaessa majoituksen.

Hyvä palkkaus ja edut

Hyvä palkkaus ja edut

Mittariasentajana saat alalla kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu peruspalkasta, suoriteperusteisesta lisästä sekä päivärahasta. Työaikana käytössäsi on työnantajan auto.  Emme odota sinun olevan valmis osaaja, mutta sähköalan peruskoulutus on vähimmäisedellytys työlle.

Kenelle mittariasentajan homma sopii?

  • Emme odota sinun olevan valmis osaaja, mutta sinulla on vähintään sähköalan peruskoulutus ja vuosi työkokemusta. Saat perehdytyksen työhön aloittaessasi.
  • Sinulla on ripaus asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä olet päivittäin tekemisissä asiakkaidemme kanssa.
  • Haluat tehdä töitä vuoroviikkomallissa: viikko tai kaksi töitä ma-la, sitten yhtä pitkä lepotauko.
  • Olet valmis liikkumaan asennuskohteesta toiseen joko kotoa käsin tai järjestämästämme majoituspaikasta.
  • Sinulla on B-ajokortti.
  • Puhut suomea.

Voimatelin logo

Voimatel Oy

Voimatel Oy on suomalaisomisteinen sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Voimatel auttaa asiakkaitaan menestymään varmistamalla heidän kriittisten järjestelmien ja verkkojen erinomaisen palvelukyvyn luotettavilla asiantuntijapalveluillaan ja uudistuvilla ratkaisuillaan. Yhtenä alansa suurimpana toimijana Voimatelin asiakkaina ovat mm. Itämeren alueen ja Keski-Euroopan teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä suuri joukko teollisuusyrityksiä, kaupunkeja ja kuntia.

Yhtiön tunnusmerkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tinkimätöntä luotettavuutta, kuuntelevaa asiakaspalvelua sekä jatkuvasti kehittyviä ratkaisuja, jota tukee yhtiön vakaa asema alansa suurimpana suomalaisomisteisena palvelutarjoajana. Voimatelin lähes 900 palveluammattilaisen organisaatio palvelee asiakkaita Suomesta ja Virosta käsin. Yhtiön liikevaihto oli noin 141 M€ vuonna 2020.

www.voimatel.fi