VVR Wood Oy – Puukerrostaloelementtien valmistaja

Nautitko käsillä tekemisestä? Innostutko uusista töistä modernilla teollisuudenalalla, jolla hommia riittää tulevaisuudessakin? Työstätkö puuta varmoin ottein kuin Vaahteramäen Eemeli konsanaan?

Me VVR Wood Oy:lla etsimme motivoituneita tekijöitä kasvavaan joukkoomme monipuolisiin elementinvalmistustehtäviin. Puukerrostaloelementtien valmistajana pääset tekemään käsilläsi laadukasta ja kestävää rakentamisen tulevaisuutta.

Lähde mukaamme tulevaisuuden rakennustöihin. Tule puukerrostaloelementtien valmistajaksi tehtaallemme Heinolaan! Lue lisää alta ja hae paikkaa täältä!

Puukerrostaloelementtien valmistaja 🧰

Teroita kirveesi – tarvitsemme VVR Wood Oy:llä kädentaitoista ja innostunutta tekijää tuotantoomme. Etsimme käsillä tekemisestä nauttivaa, motivoitunutta ja oppimishaluista henkilöä valmistamaan puukerrostaloelementtejä Suomen kestävimpiä rakennuksia varten. Taustaltasi voit olla rakennusalan rautainen ammattilainen, mutta se ei ole välttämätöntä – tärkeintä on motivoitunut asenteesi ja intohimosi käsillä tekemiseen.

Tutustu tehtävään tarkemmin alla ja jätä hakemuksesi täällä jo tänään!

Mitä puukerrostaloelementtien valmistaja tekee?

 • Puukerrostaloelementtien valmistaja työskentelee tiimin jäsenenä monipuolisissa suorittavissa tehtävissä.
 • Työnkuvaan kuuluu elementtien valmistaminen moninaisiin puurakennuksiin teknisten piirustusten ja muiden ohjeistuksien mukaisesti.
 • Elementtivalmistaja käyttää erilaisia työstötapoja ja työkaluja sekä -koneita vaihtelevissa työtehtävissä. Työarjessaan hän pääsee käyttämään käsiään liukuhihnalla seisoskelun sijaan.
 • Tärkeä osa tehtävää on valvoa työn ja työvaiheiden laatua. Elementtivalmistaja pääsee vastaamaan ylpeydellä oman ammattitaitonsa tuloksesta – huippulaadukkaista elementeistä ja tyytyväisistä asiakkaista.

Ketä etsimme?

 • Ahkeraa käsillä tekijää, jolle puu sekä sen ominaisuudet ovat tuttuja.
 • Luonteeltaan innokasta, tekevää ja toimeen tarttuvaa henkilöä.
 • Sitoutunutta tyyppiä – meiltä löytyy hyvälle tekijälle töitä pitkäksi aikaa.
 • Etsimällämme henkilöllä voi olla esimerkiksi rakennusalan työkokemus tai koulutus, kokemusta kokoonpanotyöstä tai harrastuneisuutta rakentamiseen.
 • Kaikista tärkeintä on motivoitunut asenne sekä halu tehdä käsillä.
 • Katsomme eduksi aiemman kokemuksen teknisten piirustusten käyttämisestä työn apuna.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mielenkiintoisen, pysyvän ja turvallisen työn tulevaisuuden alalla.
 • Mukavan työporukan, tiiviin työyhteisön ja hyvän työskentelyilmapiirin.
 • Tarpeitasi vastaavat laadukkaat työvälineet ja modernit työtilat sisällä ympäri vuoden Heinolan tehtaallamme.
 • Mahdollisuuden nähdä laadukkaan työsi lopputulos työmailla ja valmiissa kohteissa.
 • Välittävän ja ihmisläheisen työpaikan, jossa jokaisen työntekijän ammattitaitoa arvostetaan, henkilöstön näkemyksiä kuullaan ja kehitysehdotuksia toteutetaan.
 • Kilpailukykyiset työsuhde-edut, kattavan työterveyshuollon ja turvallisen työympäristön.
 • Tärkeän työn, jossa pääset luomaan laadukkaampaa ja kestävämpää rakentamista kotimaan kärkipaikalla. Lähde tulevaisuuden rakennustöihin!

Olemme vuonna 2014 perustettu kotimainen puurakenteiden ja puurakennusten tuottaja sekä rakennusalan edelläkävijä. Olemme lyhyessä ajassa onnistuneet ylittämään asiakkaidemme odotukset ja kasvaneet Suomen suurimmaksi puukerrostaloelementtien toimittajaksi.

Toimintaamme ohjaavat laatu, tehokkuus ja ympäristöystävällisyys. Tuotteemme ovat huippulaatua, ja kannamme ylpeinä vastuumme ihmisistä, jotka asuvat, työskentelevät ja viettävät aikaansa rakennuksissamme.

VVR Wood Oy:lla töissä

Meillä VVR Wood Oy:lla on nuorekas, tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä. Jaamme yhdessä vastuuta, kuuntelemme toisiamme ja luotamme jokaisen ammattitaitoon ja tekemiseen. Meille Heinolan keskustan kupeeseen on helppo tulla, ja vaikkapa Lahdesta huristaa töihin moottoritietä 20 minuutissa. Työyhteisössämme yksikään tekijä ei ole pelkkää massaa, mutta yksi asia meitä kaikkia yhdistää – rakkaus käsillä tekemiseen!

Puukerrostaloelementtien valmistaja

▫️ Työpaikka sijaitsee VVR Wood Oy:n tehtaalla Heinolassa.

▫️ Työsuhde alkaa aluksi Baronan kautta, minkä jälkeen solmitaan vakituinen työsuhde suoraan VVR Wood Oy:n kanssa.

▫️ Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan.

▫️ Työ alkaa sopimuksen mukaan kesä-elokuussa 2021

Hae heti!

Miksi töihin VVR Wood Oy:lle?

Positiivinen työilmapiiri

Positiivinen työilmapiiri

Meillä arvostetaan jokaista työntekijää paitsi ammattilaisena, myös ihmisenä. Kysymme miten menee, kannustamme kaveria ja puhumme asioista suoraan ja reilusti. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ollaksemme myös huomenna paras mahdollinen paikka käyttää ja kehittää omaa osaamista.

Ekologisuus

Ekologisuus

Koko liiketoimintamme perustuu ympäristövaikutusten minimoimiselle ja uusiutuvien materiaalien käyttöön. Huomioimme uusiokäyttömahdollisuudet jo tehdessämme materiaalivalintoja ja esimerkiksi puujätteen poltamme omaksi energiaksi. Olemme rakennusalan ekologisuuden edelläkävijä Suomessa.

Lupa tehdä laatua

Lupa tehdä laatua

Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat aikaa, käyttöä ja katsetta kestäviä. Meillä jokainen saa tehdä työnsä huolellisesti, eikä sinne päin. Tunnemme laadukkaan työmme merkityksen ja olemme ylpeitä työnjäljestämme, joka näkyy rakennuskohteissa ja lopputuotteissa.

Miksi etsimme sinua?

VVR Wood Oy on kasvanut nopeasti, ja maineemme on kiirinyt hurjaa vauhtia. Yrityksellämme on vahva tilauskanta, ja tyytyväiset asiakkaamme odottavat meiltä myös tulevaisuudessa laadukkaita, ekologisia ja kestäviä tuotteita. Työnjälkemme puhuu puolestaan, ja rakennamme monipuolisten toimijoiden kanssa pitkiä ja kestäviä kumppanuussuhteita.

Tulevaisuutemme on vakaalla pohjalla, ja etsimmekin uusia, motivoituneita tekijöitä kasvumme tueksi. Vastineeksi tarjoamme mukavan, pysyvän ja turvallisen työpaikan ja työn, jonka jälki myy itse itseään. Haluamme tulevaisuudessa vastata yhä laajemmin markkinan toiveisiin ja toivomme pystyvämme täyttämään yhä useamman ihmisen toiveen terveellisestä, ekologisesta ja kauniista puurakentamisesta. Tartu tilaisuuteen ja tule rakentamaan tulevaisuutta!

Innostuitko?

Laita kädentaitosi likoon ja jätä hakemuksesi viimeistään 13.6.2021 rekrytointikumppanimme Baronan kautta täällä tai botin avulla. 👆

Hakemuksen täyttäminen ei vie kauaa, eikä vastausten tarvitse olla pitkiä esseitä. Käytäthän siihen kuitenkin sen verran aikaa, että kerrot millaista osaamista ja kokemusta sinulla on ja miksi paikka sinua kiinnostaa. Jotta juuri löydämme sinut ja osaamisesi, on tärkeää, että kerrot itsestäsi meille tässä vaiheessa jo mahdollisimman paljon.

Me olemme pyrkineet samaan tällä ilmoituksella. Jos sinulla kuitenkin herää joitakin kysymyksiä, niihin vastaa mielellään Baronalla yhteyshenkilömme Lassi Kaarna (lassi.kaarna@barona.fi / 0407747534).