Asiantuntijarekrytointi – arvioi hinta ja pyydä tarjous

Asiantuntija­rekrytointi – laske hinta-arvio

Kun haluat oikean osaajan oikeaan aikaan, Barona on ratkaisu. Luota meihin asiantuntijoiden, päälliköiden ja johtajien rekrytoinnissa ja suorahaussa.

Laske hinta-arvio asiantuntijan rekrytoinnista ja pyydä tarjous:

Hoidamme rekrytoinnit sujuvasti työnantajamielikuvaanne vahvistaen ja tarvitun osaamisen tunnistaen. Asiantuntijarekrytoijamme ja psykologimme tekevät vuosittain noin 3000 henkilöarviointia.

Antonio Mikkonen
Mistä asiantuntijan rekrytoinnin hinta syntyy?Mikä asiantuntijan rekrytoinnissa maksaa – ja mikä hinta on virheillä? 50 000 € tai enemmän, kirjoittaa Antonio Mikkonen.Lue juttu

Horizontal line

Viisi syytä valita Barona asian­tuntijoiden rekrytointiin

 1. Kokemusta alalle kuin alalle

  Tunnemme toimialat ja tiedämme, mitä osaamista niillä pitää olla. Löydämme teille sopivan insinöörin, HR-asiantuntijan, koodarin, Team Leadin, liiketoimintajohtajan tai kenet tarvitsettekaan.

 2. Käytössä rekrytoinnin koko paletti

  Oikea tyyppi voi löytyä monin tavoin. Siksi hakijamarkkinointi ja suorahaku ovat usein luonnollinen osa asiantuntijarekrytointia. Voit myös saada meiltä asiantuntijan konsultiksi – ja rekrytoida hänet myöhemmin omille palkkalistoille.

 3. Pelikenttänä vaikka koko maailma

  Voisiko uusi asiantuntijanne tulla ulkomailta? Me löydämme hyvät ehdokkaat valtiorajoista riippumatta ja halutessanne autamme teidät läpi koko relokaation.

 4. Työnantajamielikuvaa vahvistava prosessi

  Rekrytointia ei saa hutiloida. Koko prosessin pitää sujua ehdokkaiden aikaa kunnioittaen ja häntä yksilönä arvostaen. Voitte luottaa, että hoidamme prosessin, viestinnän ja kohtaamiset yrityksenne mielikuvaa vahvistaen.

 5. Tukea työntekijä­kokemukseen

  Hyvän osaajan löytäminen ei ratkaise kaikkea, sillä hänet täytyy myös pitää tyytyväisenä. Jos haluatte, voimme olla apunanne sitouttavan työntekijäkokemuksen kehittämisessä.

Horizontal line

Asiakkaidemme kokemuksia

Kun OP Lab etsi innovatiivisia ja osaavia ihmisiä rakentamaan tulevaisuuden arkea, he tarvitsivat luotettavan kumppanin, joka osaa etsiä tiukkojenkin kriteereiden perusteella oikeat osaajat. Lue OP Labin kokemuksesta »

Rekrytoinnin onnistumisen tekijät

 • Läpinäkyvyys ja tehokkuus. Projektin määrätietoinen läpivienti ja avoin viestintä meidän ja asiakkaamme kesken takaa, että aikataulut pitävät.
   
 • Ammattitaito. Onnistumisen ytimessä on aidosti parhaan asiantuntijaosaamisen sekä arvojen ja työkulttuurin yhteensopivuuden tunnistaminen.
   
 • Verkostot. Baronan yhteensä 250 erikoistuneen kollegan verkosto tuntee toimialat, alueet ja mahdollisuudet.
   
 • Vastuullisuus ja yhdenvertaisuus. Kaikki rekrytoijamme on koulutettu huomioimaan tasa-arvoisen rekrytoinnin merkitys parhaan mahdollisen osaamisen löytämisessä.
”Barona onnistui haastavassa tilanteessa erittäin hyvin. Toiminta ja yhteydenpito oli aktiivista. Barona onnistui täyttämään kaikki etsinnässä olleet paikat nopeasti ja konsultin osaajakentän sekä toimialamme ymmärrys yllätti minut positiivisesti.”
Jermu Mäkinen, Operations Officer, FirstBeat
Jermu Mäkinen, Operations Officer, FirstBeat

Horizontal line

Asiantuntijoiden suorahaku ja soveltuvuusarviointi – oikean osaamisen lähteillä

Suorahaku on tarpeen etenkin silloin, kun tarvitset sellaista erikoisalan osaajaa ja osaamista, josta kilpaillaan työnantajien kesken tiukasti. Suorahaun avulla tavoitetaan sellaisiakin kokeneita, näyttönsä antaneita työtekijöitä, jotka eivät ole aktiivisesti työnhaussa. Suorahaussa

 • kartoitetaan avoimen paikan ja työnantajan vetovoimatekijät
 • määritetään tarvittavan osaamisen markkina-arvo
 • tunnistetaan mahdollisten vaihtajien motivaatiotekijät
 • tutkitaan vaihtajien yhteensopivuus tiimiin ja kulttuuriin.

Baronan kautta onnistuu myös ehdokkaiden soveltuvuus- eli henkilöarvioinnit, joissa hakijoiden ja työtehtävän yhteensopivuuteen tehdään syväsukellus.

Horizontal line

Työntekijäkokemus – rekrytoidun asiantuntijan sitouttaminen

Palkka saa vaihtamaan mutta ei pysymään. Siksi palkkauksen lisäksi asiantuntijoiden rekrytoinnissa on tärkeää, että palkkaavalla yrityksellä on hyvä maine ja että yrityksen kulttuuri tarjoaa hyvän työntekijäkokemuksen.

 1. Brändi

  Varmista, että yrityksesi brändi houkuttelee – että teille halutaan töihin ja että teillä halutaan pysyä töissä.

 2. Olosuhteet

  Pidä huolta, että nykyiset työntekijät ovat tyytyväisiä yrityksenne työskentely­olosuhteisiin ja työkaluihin.

 3. Palkkaus

  Tarjoa kilpailukykyinen palkkaus ja hyvät edut. Nosta palkkaa työntekijän pyytämättä, jos huomaat että se on perusteltua.

 4. Joustavuus

  Anna työntekijöille joustavat työajat ja mahdollisuudet etätyöhön. Mitä joustavammat, sen parempi.

 5. Kehittymis­mahdollisuudet

  Tarjoa uramahdollisuuksia ja kehittymispolkuja, jotka kiinnostavat oppimishaluisia asiantuntijoita.

 6. Työympäristö

  Luo inspiroiva ja kannustava työympäristö, jossa erilaisten persoonien on mahdollista menestyä.

Horizontal line

Mielessä kysyttävää? Ota yhteyttä!

Paavo Saranen
Paavo Saranen
Henri Pynnönen
Henri Pynnönen
Johtaja, asiakakassektorit & -ratkaisuthenri.pynnonen@barona.fi

Horizontal line

Mietit vielä?

Palkka saa vaihtamaan, muttei pysymään – näin rekrytoit asiantuntijan
Palkka saa vaihtamaan, muttei pysymään – näin rekrytoit asiantuntijanPalkkaa... ja mitä muuta? Asiantuntijoiden rekrytointi ei ole pelkästään sopivan palkkasumman sopimista.Lue juttu

Horizontal line

Konsultointi, projektityöt ja ulkoistaminen vaihtoehtoina

Ratkaisu ei aina olekaan rekrytointi. Joskus rekrytoinnin suunnitteluvaiheessa huomataan, että oikea osaaminen saadaan käyttöön sopivammassa aikataulussa konsultointiprojektina tai tehtävän ulkoistamisella

Siihenkin meillä on keinot. Voitte hyödyntää osaamistamme muun muassa HR:n, taloushallinnon, myynnin tai markkinoinnin ja viestinnän konsultoinnilla.

Mitä jos kääntyisit projektit­yöntekijän puoleen?
Mitä jos kääntyisit projektit­yöntekijän puoleen?Joskus oikean osaajan saisi helpommin ja nopeammin kuin rekrytoimalla, kirjoittaa Kaisa Leskijärvi.Lue juttu

Horizontal line

Osaajapula ei helpotu itsekseen

Ratkaise osaajapula »

Horizontal line