Paremman työelämän puolesta

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi.

Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä.

Tarjoamme innostavia työmahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti. Meillä voi tehdä töitä hetken tai viipyä vuosia. Voit työllistyä suoraan meille tai kiinnostaviin asiakasyrityksiimme, ja tuemme sinua urasi eri käänteissä.

Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

 

Kehitämme ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan

Haluamme rohkaista yrityksiä huomaamaan sen tärkeimmän menestystekijän: ihmisen. Ratkaisemme työn tekemiseen ja työllistymiseen liittyviä haasteita rohkealla, luovalla ja uusia keinoja hyödyntävällä otteella.

Tarjoamme asiakkaillemme näkemyksellisen kumppanuuden ja henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikkiin eri vaiheisiin, kuten kasvuun, toiminnan optimointiin, muutoshallintaan sekä vastuulliseen sopeuttamiseen. Palvelemme muun muassa rekrytoinnissa, työnantajamielikuvan kehittämisessä, henkilöstövuokrauksessa ja työkykyjohtamisessa sekä ulkoistusratkaisuissa.

Juuremme ovat syvällä Suomen peruskalliossa. Olemme suomalainen, kansainvälisesti toimiva yritys. Toimintamme maantieteellinen pääpainopiste on Pohjoismaissa. Tämän lisäksi toimimme myös muualla Euroopassa.

Faktoja meistä

  • Olemme osa Bravedoa rohkeiden yritysten yhteisöä
  • Perustettu 1999
  • Olemme 100% suomalainen kasvuyritys
  • Toimimme Suomessa yli 40 paikkakunnalla ja kansainvälisesti 10 maassa
  • Työllistämme vuosittain yli 30 000 ihmistä yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin
  • Toteutamme vuosittain noin 18 000 rekrytointitoimeksiantoa
  • Koulutamme vuosittain noin 3500 ihmistä uuteen ammattiin ja ohjaamme 1100 työkyvyttömyysuhan alla olevaa ihmistä uusille urille

Olemme HPL:n sertifioitu jäsen.

barona-badge
Ota yhteyttä
barona-badge
Ota yhteyttä