Paremman työelämän puolesta

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi.

Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä.

Tarjoamme innostavia työmahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti. Meillä voi tehdä töitä hetken tai viipyä vuosia. Voit työllistyä suoraan meille tai kiinnostaviin asiakasyrityksiimme, ja tuemme sinua urasi eri käänteissä.

Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Baronan arvot

Vastuullisuus

Edistämme yhdessä tasavertaista ja eettistä työelämää. Kannustamme läpinäkyvään toimimiseen, joka tukee monimuotoisuutta ja kunnioittaa erilaisuutta. Meidän silmissämme kaikki ansaitsevat löytää paikkansa työelämässä. Otamme tarvittaessa esiin kipeitäkin asioita ja kehitämme omaa tekemistämme. Kannustamme jokaista tekemään vastuullisia tekoja – näkemään sen pienen vaivan, jonka kautta voi auttaa toista. Baronalainen tunnetaan työelämän vastuunottajana.

Rohkeus

Rohkaisemme kokeilemaan ja käärimään hihat, virheitä pelkäämättä. Otamme ennemmin edelläkävijän kuin perässähiihtäjän roolin. Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita, joilla rakennamme onnellisempaa ja oikeudenmukaisempaa työelämää. Arvostamme vastuunottajia, jotka lähtevät oma-aloitteisesti ja luovasti kehittämään uutta, omia vahvuuksiaan hyödyntäen.

Vapaus

Annamme ihmisille vapauden olla omanlaisiaan ja toteuttaa työtään parhaaksi katsomallaan tavalla yhdessä sovittujen periaatteiden mukaisesti. Meillä ei tarvitse piilotella muuta elämäänsä, ei uskontoaan, ei harrastuksiaan tai sitä ketä rakastaa. Uskomme ihmisiin ja ihmisen itsensä näköiseen työelämään.

Yhdessä tekeminen

Luomme parempaa työelämää yhdessä toimien. Jaamme osaamistamme ja asiantuntijuuttamme kollegoiden, työntekijöidemme ja asiakkaidemme kesken. Kunnioitamme toistemme mielipiteitä ja pyrimme löytämään yhdessä ratkaisuja. Tuomme yhteisvoimin tehdyn työn näkyviin, ja kiitämme ja juhlimme saavutuksia yhdessä.

Olemme luoneet arvojemme pohjalta myös laajemman filosofian työelämästä, voit lukea sen tämän sivun lopusta. 

 

Kehitämme ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan

Haluamme rohkaista yrityksiä huomaamaan sen tärkeimmän menestystekijän: ihmisen. Ratkaisemme työn tekemiseen ja työllistymiseen liittyviä haasteita rohkealla, luovalla ja uusia keinoja hyödyntävällä otteella.

Tarjoamme asiakkaillemme näkemyksellisen kumppanuuden ja henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikkiin eri vaiheisiin, kuten kasvuun, toiminnan optimointiin, muutoshallintaan sekä vastuulliseen sopeuttamiseen. Palvelemme muun muassa rekrytoinnissa, työnantajamielikuvan kehittämisessä, henkilöstövuokrauksessa ja työkykyjohtamisessa sekä ulkoistusratkaisuissa.

Juuremme ovat syvällä Suomen peruskalliossa. Olemme suomalainen, kansainvälisesti toimiva yritys. Toimintamme maantieteellinen pääpainopiste on Pohjoismaissa. Tämän lisäksi toimimme myös muualla Euroopassa.

Faktoja meistä

  • Olemme osa Bravedoa rohkeiden yritysten yhteisöä
  • Perustettu 1999
  • Olemme 100% suomalainen kasvuyritys
  • Toimimme Suomessa yli 40 paikkakunnalla ja kansainvälisesti 10 maassa
  • Työllistämme vuosittain yli 30 000 ihmistä yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin
  • Toteutamme vuosittain noin 18 000 rekrytointitoimeksiantoa
  • Koulutamme vuosittain noin 3500 ihmistä uuteen ammattiin ja ohjaamme 1100 työkyvyttömyysuhan alla olevaa ihmistä uusille urille

Olemme HPL:n sertifioitu jäsen.

Baronan filosofia työelämästä

Barona on toimialan johtava toimija ja ottaa aikaisempaa aktiivisemman roolin työelämän vastuullisena uudistajana, paremman työelämän puolesta.

Baronan maailmassa jokainen, jolla osaaminen ja asenne ovat kunnossa, saa töitä juuri sellaisena kuin hän on. Avoimesti. Omana itsenään. Omalla nimellään, olemuksellaan ja persoonallaan. Kaiken lähtökohtana on halu ja kyky oppia uutta. Millään muulla ei ole merkitystä. 

Barona ymmärtää, ettei työn tarvitse olla kaikille koko elämä. Nytkin monille Y- ja Z-sukupolven edustajille yksi ainoa ammatti on vanhassa maailmassa uinuvaa taaksejäänyttä̈ unelmaa. Niille, jotka haluavat työltään enemmän, jopa uran, Barona on moderni coachi, joka ohjaa heitä vuosien tai vuosikymmenten ajan.

Barona luonnollisesti noudattaa työlainsäädäntöä ja seisoo yhdenvertaisuuslain takana. Jokainen Baronan asiakas on persoona, ei anonyymi tilasto. Kukaan ei ole kenellekään alisteinen. Barona tuntee empatiaa ja kunnioittaa erilaisuutta. Barona tarjoaa vapautta, mutta tuntee myös yhteiskuntavastuunsa etsimällä työtä niillekin, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Barona on muutoksentekijä, joka ei pelkää haastaa toimimattomia tapoja, vallitsevia valtarakenteita tai vanhentuneita käytäntöjä. Barona tukee, kouluttaa, kuuntelee, tutkii ja myös puolustaa omiaan silloin, kun tarpeen on. Barona luo ihmisille tasa-arvoisemman, monipuolisemman ja rennomman työelämän tarjoamalla heille juuri heidän näköistään työtä.

Baronan mielestä työn pitää olla iloinen asia ja uskoo, että nykypäivän työelämä voi ihan oikeasti olla onnellista ja hauskaa. Että kuka tahansa meistä pystyy sekä ansaitsemaan kohtuullisesti että tekemään arvojensa mukaista työtä.

barona-badge
Ota yhteyttä
barona-badge
Ota yhteyttä