Henkilöstöratkaisut

Henkilöstöratkaisut

Supervoimana ihminen.

Meistä ihmiset ovat yrityksen tärkein menestystekijä. Työmarkkinat elävät ja muuttuvat, mutta me autamme aina löytämään sen osaamisen, jota yrityksesi kasvu edellyttää. Teknologia, tiedolla johtaminen ja syvä sitoutuminen asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen ohjaavat henkilöstöratkaisuidemme toteutusta ja kehitystä.

Sinua palvelevat aina juuri sinun toimialaasi erikoistuneet asiantuntijat. Autamme sinua olemaan paras mahdollinen työnantaja ja kehittämään liiketoimintaasi vastuullisesti.

Asiakkaidemme kokemuksia

Onnistu kesärekryissä!
Onnistu kesärekryissä!9,3/10. Sellaisen arvosanan saimme kesätyönhakijoilta. Hakijakokemus – lupaamme, että se on meille vähintään yhtä tärkeä kuin teille.Palvelut kesän rekrytointeihin

Baronan henkilöstöratkaisut

”Monipuolisuus ja selkeä sitoutuneisuus, mikä Baronan päässä meitä kohtaan tuntuu olevan, näkyy kyllä oikeasti myös toiminnassa.”
Satu-Emilia Sarkia, HR & Training Manager, Scandic Hotels
Satu-Emilia Sarkia, HR & Training Manager, Scandic Hotels

Miksi juuri Barona?

  1. Katsomme henkilöstöpalvelualaa kehittäjän ja uudistajan silmin

    Haastamme alan perinteiset toimintamallit ja tarjoamme käyttöösi luovia, toimivia ratkaisuja osaajien löytämiseksi ja liiketoiminnan kasvun takaamiseksi.

  2. Kun osaajia ei löydy, tehdään jotain uutta

    Osaajapula ei tietyiltä aloilta tule poistumaan. Mikä avuksi? Kun perinteiset rekrytoinnin keinot eivät riitä, meillä on lukuisia muita keinoja käytössä. Kansainvälinen rekrytointi ja relokaatiopalvelut helpottavat kv-osaajien saamista ja sitouttamista. Rekrytointimarkkinointi ja työnantajamielikuvan kehittäminen tuovat työpaikat yhä useamman näkyviin ja luovat houkuttelevuutta.

  3. Teknologiapalvelut kirittävät kumppanuutta

    Monet resursoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi suunnittelut teknologiaratkaisut paitsi tehostavat työtä myös säästävät rahaa. Data tuo läpinäkyvyyttä tekemiseen ja yhteistyöhön. Sinun liiketoimintasi yhdistettynä Baronan teknologiaratkaisuihin tuo sujuvuutta, selkeyttä ja säästöjä sekä mahdollistaa täysin uudenlaista liiketoimintaa.

Yhteystietomme

Paavo Saranen
Paavo Saranen
Henri Pynnönen
Henri Pynnönen
Johtaja, asiakakassektorit & -ratkaisuthenri.pynnonen@barona.fi
Jarkko Rinne
Jarkko Rinne
COO, rakennus & Country Manager, Norja

Rakennus

+358 43 824 4455jarkko.rinne@barona.fi
Markku Vihma
Markku Vihma
Myyntijohtaja, teollisuus

Teollisuus, Engineering, Tekniikka ja Asennus, ...

+358 40 830 7621markku.vihma@barona.fi
Marina Velikova
Marina Velikova
Head of Solutions, Global Talent Solutions+358 50 594 4027marina.velikova@finlandrelocation.com

Lue opas: Näin onnistut kesärekryissä – 10 vinkkiä työnantajille