Henkilöstövuokraus – joustoa kasvuun ja kausien vaihteluun

Henkilöstövuokraus – joustoa kasvuun ja kausien vaihteluun

Joustoa henkilöstötarpeisiin sesongeissa, tuurauksissa tai liiketoiminnan kasvaessa? Tarve asiantuntijoille projektiin tai kehityshankkeeseen? Tai haluatko saavuttaa kustannus- ja resurssisäästöjä, kun luotettava kumppani hoitaa koko rekrytointiprosessin ja työsuhdehallinnan?

Henkilöstövuokraus ratkaisee monenlaiset resursoinnin haasteet, ja sen monipuolinen palveluvalikoima joustaa juuri sinun tarpeesi mukaan. Miten mittavasti tai suppeasti henkilöstövuokrausta sitten hyödynnätkin, lupaamme sen tuovan sinulle joustoa, helppoutta, kustannusten läpinäkyvyyttä.

”Kaikki myyjät ovat tulleet Baronan henkilöstövuokrauksen kautta. Se on minulle riskitöntä ja tiedän henkilöstökulut.”
Anne Nikula, Yrittäjä, Polarn O. Pyret
Anne Nikula, Yrittäjä, Polarn O. Pyret

Kiireavusta jatkuvaan resursointiin – henkilöstövuokrauksen monet muodot

Vuokratyöntekijät ovat ratkaisu monenlaisiin liiketoiminnan tilanteisiin. Henkilöstövuokrauksen palvelumme skaalautuvat monenlaisten organisaatioiden tarpeisiin.

 1. Sesongit

  Pystyt kiinnittämään ennakoitaviin sesonkeihin varmasti tarpeeksi työntekijöitä. Tuttujen sesonkityöntekijöiden kanssa on tarvittaessa helppo hoitaa myöhemminkin tuurauksia.

 2. Tuuraukset

  Soitto vain tai viesti tilausjärjestelmästämme, niin saat tarvittaessa muutamissa tunneissa työntekijän varusteineen valmiina työn ääreen.

 3. Liiketoiminnan kasvua tukemaan

  Tilauskanta kasvaa, mutta jatkuuko se? Jos et ole varma, miten vakituinen tarve lisäresursseille on, henkilöstövuokraus on turvallinen tapa hoitaa kysyntäpiikki.

 4. Asiantuntijat projekteihin ja kehityshankkeisiin

  Toisinaan asiantuntijatason henkilöstöinvestointiin sitoutuminen tuntuu liian suurelta riskiltä, sillä tulevaisuus on vielä avoin. Resursoimme eri alojen erityisasiantuntijat esimerkiksi projekteihin, muutostilanteisiin ja tuotekehitykseen ja muihin kehityshankkeisiin juuri tarvittavaksi ajaksi.

 5. Try & Hire

  Voit aluksi kiinnittää vuokratyöntekijät Baronalta ja palkata heidät myöhemmin tarpeen vakiintuessa suoraan omiksi työntekijöiksenne.

 6. Rekrytointiprosessi ja työsuhdehallinta kumppanin käsiin

  Kun haluat todella keskittyä ydinliiketoimintaan, voit antaa hoitaaksemme resursoinnin, rekrytointiprosessin ja työsuhdehallinnan.

 7. Vuokratyöntekijät juuri tarpeesi mukaan, monenlaisiin rooleihin

  Vuokratyöntekijä on ratkaisusi silloin, kun et syystä tai toisesta voi kiinnittää työntekijää pysyvästi. Sesongit, tuuraukset, volyymivaihtelut, projektit – etsimme juuri sopivan tekijän.

Barona – henkilöstövuokrausyritys ja paljon muuta

Barona on muutakin kuin henkilöstövuokrausyritys. Barona on työn, oppimisen ja hyvinvoinnin ratkaisujen talo. Autamme yrityksiä toimimaan, kasvamaan ja joustamaan vastuullisesti niin Suomessa kuin ulkomailla. Palvelemme ja rakennamme ratkaisut silloinkin, kun pitää luoda jotain aivan uutta. Osaamme yhdistää tietomme ja taitomme teknologiaan ja toimialojen erityisvaatimuksiin tavoilla, joihin kilpailijamme eivät pysty.

Katso mitä asiakkaamme meistä sanovat

Pikaopas henkilöstövuokraukseen – lataa opas

”Meidän ei kannata itse tehdä sitä, minkä Barona osaa. Barona pystyy hoitamaan henkilöstöpoolia ja rekrytointia. Löytyy väkeä, jolle soittaa. Meillekin se luo uskottavuutta, että meillä on iso, pärjäävä kumppani.”
Matti Tuominen, LTP Logistics
Matti Tuominen, LTP Logistics

Henkilöstövuokrauksen hyödyt

 • Keskity ydinliiketoimintaasi. Me huolehdimme kaikista vuokratyöntekijän työsuhdeasioista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuuttamisesta.
 • Joustoa resursointiin. Olipa tarve löytää tekijä yhdelle tuurauskeikalle, neljän kuukauden projektiin tai toistaiseksi määräämättömäksi ajaksi, henkilöstövuokraus ja -resursointi joustaa.
 • Oikeat osaajat. Saat pätevän työntekijän käyttöösi juuri siksi aikaa kun tarvitset. Vuokratyöntekijä tuo joustoa ja luotettavuutta ja on aina ammattilainen.
 • Säästä etsimisen aika muuhun. Barona hoitaa rekrytointiprosessin kokonaisuudessaan ja tuo työhön juuri oikeanlaiset tekijät.
 • Tasaa kuormitusta. Kun lisätyövoimaa on saatavilla sesongeissa ja kysyntäpiikeissä nopeasti, helpottaa se myös vakituisen henkilöstön työkuormaa.
 • Löydä uusia tekijöitä. Barona on vetovoimainen kotimainen työnantaja, sillä pystymme tarjoamaan työntekijöille monipuolisia uravaihtoehtoja. Kauttamme voit saada töihin osaajia, joita muutoin olisi vaikea tavoittaa.

Baronan vuokratyöntekijät – keitä he ovat?

Baronan kautta tulevat vuokratyöntekijät ovat meidän haastattelemiamme, luotettavia tekijöitä ja asiantuntijoita. Monet työntekijöistä ja asiantuntijoistamme tunnemme pitkältä ajalta, ja asiakkaidemme suosittelemina tarjoamme heitä mielellään uusiin työtehtäviin edellisen päätyttyä. Barona on kiinnostava ja innostava työnantaja, joka tarjoaa monien eri alojen ammattilaisille työpaikkoja ja monipuolisia uravaihtoehtoja.

Baronan henkilöstövuokrauspalvelut koko Suomessa

Verkostoissamme on tuhansia eri aloille suuntautuneita ammattilaisia, jotka etsivät erityyppisiä työtehtäviä ympäri Suomen. Todennäköisesti sinulle löytyy siis tekijä hyvinkin nopeasti!

Baronan toimipisteet löydät seuraavista kaupungeista, mutta palvelua tarjoamme valtakunnallisesti:

Forssa, Hämeenlinna, Helsinki, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kokkola, Kotka, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Levi, Lieto, Lohja, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa Tikkurila, Vantaa Avialogis

Yhteystietomme

Paavo Saranen
Paavo Saranen
Henri Pynnönen
Henri Pynnönen
Johtaja, asiakakassektorit & -ratkaisuthenri.pynnonen@barona.fi
Jarkko Rinne
Jarkko Rinne
COO, rakennus & Country Manager, Norja

Rakennus

+358 43 824 4455jarkko.rinne@barona.fi
Markku Vihma
Markku Vihma
Myyntijohtaja, teollisuus

Teollisuus, Engineering, Tekniikka ja Asennus, ...

+358 40 830 7621markku.vihma@barona.fi
Marina Velikova
Marina Velikova
CEO, Finland Relocation Services – relokaatiopalvelut+358 50 594 4027marina.velikova@finlandrelocation.com

Lue kokemuksia Baronasta

Asiantuntijamme sinun toimialallesiBarona on henkilöstövuokrausyritys, ja paljon muuta. Haluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Kun asioit kanssamme, asioit aina oman toimialasi asiantuntijan kanssa. Palveluihimme kuluu henkilöstövuokrauksen lisäksi lukuisia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen.Katso oman alasi palvelut