Teknologiaratkaisut

Teknologiaratkaisut

Henkilöstöratkaisuissa on aina kyse ihmisestä. Matkalla kohti suurta ollaan kuitenkin silloin, kun ihminen kohtaa teknologian. Barona rakentaa yhdessä asiakkaidensa kanssa palveluiden innovaatioita ja alustoja, jotka ratkaisevat kasvun hidasteita.

Olemme ideoineet, luoneet, testanneet ja ottaneet käyttöön kymmeniä digitaalisia ratkaisuja, jotka edesauttavat yritysten liiketoimintaa, helpottavat ja tehostavat prosesseja ja tuovat ratkaisuja sujuvampaan, tuotteliaampaan työn tekemiseen. Työstämme teknologiaratkaisuja sekä asiakkaitamme että kymmeniätuhansia työtä hakevia ihmisiä varten.

Teknologialla sujuvuutta ja tulosta

REKRYTOINTIPROSESSIVideohaastatteluiden uranuurtaja

Videot ovat tulleet jäädäkseen rekrytointiprosessiin: voit tutustua yhä useamman hakijan persoonaan aikaa säästäen ja jo rekrytoinnin alkuvaiheessa. Alun perin Baronan teknologiakehityksestä syntynyt RecRight-videohaastattelujärjestelmä on asiakkaidemme hyödynnettävissä kaikissa rekrytoinneissa.

REKRYTOINTIPROSESSIRekrytointijärjestelmä ikkunana hakemusprosessiin

Hakijoiden tiedot helposti yhdessä järjestelmässä! Käy katsomassa sinulle esitellyt kandidaatit kätevästi yhdestä paikasta juuri silloin kun sinulle sopii – miltä päätelaitteelta tahansa. Jelpp-rekrytointijärjestelmän toiminnallisuudet saavat jatkuvasti kiitosta sekä asiakkailtamme että työnhakijoilta. Sujuva, läpinäkyvä, intuitiivinen hakuprosessi kaikille osapuolille.

REKRYTOINTIPROSESSIMonta hakutapaa, lisää hakemuksia

Miten teknologiaratkaisut vaikuttavat siihen, paljonko hakemuksia tulee? Me haluamme tarjota jokaiselle hakijalle juuri hänelle sopivan tavan hakea. Baronalla hakemuksen voi jättää perinteiseen tyyliin tai vaikkapa klikkailemalla vastauksensa chatbottiin. Jokaisen rekrytoinnin hakuprosessi räätälöidään yksilöllisesti tavoitteita tukevaksi.

HENKILÖSTÖVUOKRAUS JA -RESURSOINTIVaivatonta vuorosuunnittelua

Miltä kuulostaisi mahdollisuus organisoida Baronan työntekijöiden tekemiä vuoroja omassa vuorosuunnittelujärjestelmässäsi? Luomme sillan asiakkaan ja Baronan järjestelmien välille siten, että voit kätevästi suunnitella, hoitaa ja tarkastaa niin omien työntekijöiden kuin Baronan kautta tulevien työntekijöiden vuorot saman järjestelmän kautta.

HENKILÖSTÖVUOKRAUSNopeasti tekijät tuurauksiin

Huomiseksi vuoro täytettävänä? Kun tarvitset tekijää nopeasti, Barona tarjoaa henkilöstövuokrauksen ja -resursoinnin asiakkailleen kätevän palvelun, jossa ilmoitat vain tarpeen ja me kuittaamme, kun sopiva tuuraaja on löytynyt.

ULKOISTUSVerkkokaupan koko logistiikka

Baronan varastointipalvelut ovat ratkaisu verkkokaupan koko logistiikan ulkoistamiseen: varastointiin, keräilyyn, pakkaamiseen ja toimituksiin. Uusi logistiikkakeskuksemme Avialogis mahdollistaa myös muun muassa asiakkaamme brändin mukaiset 15 minuutin pikanoudot ja 2 tunnin pikatoimitukset.

Katso webinaari: Mitä jos emme pysy teknisen kehityksen vauhdissa?

Yhteystietomme

Paavo Saranen
Paavo Saranen
Henri Pynnönen
Henri Pynnönen
Johtaja, asiakakassektorit & -ratkaisuthenri.pynnonen@barona.fi
Jarkko Rinne
Jarkko Rinne
COO, rakennus & Country Manager, Norja

Rakennus

+358 43 824 4455jarkko.rinne@barona.fi
Markku Vihma
Markku Vihma
Myyntijohtaja, teollisuus

Teollisuus, Engineering, Tekniikka ja Asennus, ...

+358 40 830 7621markku.vihma@barona.fi
Marina Velikova
Marina Velikova
Head of Solutions, Global Talent Solutions+358 50 594 4027marina.velikova@finlandrelocation.com
Asiantuntijamme sinun toimialallesiHaluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Kun asioit kanssamme, asioit aina oman toimialasi asiantuntijan kanssa.Katso oman alasi palvelut