Case Telia: Asiakaspalvelua kehitetty hyvässä yhteistyössä

Case Telia: Asiakaspalvelua kehitetty hyvässä yhteistyössä

  1. Haaste

    Telia etsi yhteistyökumppania, joka voisi tukea heitä asiakaspalvelun ulkoistamisessa sekä asiakaspalveluhenkilöstön osaamisen kehittämisessä.

  2. Ratkaisu

    Barona tarjoaa asiakaspalvelun ulkoistamisen ratkaisuja Telialle ja kehittää jatkuvasti Telian kanssa tapoja kehittää ja päivittää asiakaspalvelijoiden osaamista ja asiakaspalvelutyötä.

Yhteistyö alkoi palvelukeskuksen ulkoistamisesta

Telian ja Baronan hedelmällinen yhteistyö starttasi Kuusamon palvelukeskuksesta, jonka toiminta ulkoistettiin Baronalle. Siitä lähtien Barona on tehnyt yhteistyötä Telian kanssa heidän asiakaspalvelunsa hoitamisessa ja kehittämisessä.

Telia on pohjoismainen teleoperaattori, joka tuottaa matkapuhelin-, internet- ja tv-palveluita kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Riikka Vänskä vastaa Telian kuluttaja-asiakaspalvelusta, jota tuotetaan puhelinpalveluna, chatissa ja somessa. Lisäksi tarjotaan teknistä asiakaspalvelua sekä helppitukea esimerkiksi uusien laitteiden käyttöönoton kanssa. Tavoite on, että asiakas saa mahdollisimman vaivatonta apua, kun hän on yhteydessä tukeen.

Tällä hetkellä Barona tuottaa asiakaspalvelua Kuusamon lisäksi Baronan palvelukeskuksissa Joensuussa ja Fuengirolassa. Erityisesti työ Espanjan Fuengirolan palvelukeskuksessa on ollut suosittua asiakaspalvelun ammattilaisten keskuudessa. Palvelukeskuksessa työskentelee yli 350 työntekijää ja tarjolla on asiakaspalvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Riikka Vänskä, Director of Consumer Services, Telia

”Yhteistyö Baronan kanssa on eteenpäin vievää, avointa ja tuloksellista. Toimialallamme asiakaspalvelun kehittäminen on tärkeää, ja se onnistuu Baronan kanssa.”

Riikka Vänskä, Director of Consumer Services, Telia

Jatkuvaa asiakaspalvelun ja asiakastyön kehittämistä

Koska asiakaspalvelutyössä osaamisen ylläpitäminen on tärkeää, Telia ja Barona käyvät jatkuvasti keskustelua siitä, miten osaamista kehitetään.

– Baronalla on halu ja tahto osaamista kehittää ja se sitten totta kai korreloi siihen, että saadaan aina osaamista myös kehitettyä, kertoo Riikka Vänskä, Telian Director of Consumer Services .

Yhteistyö Baronan ja Telian välillä alkoi asiakaspalvelukeskuksen ulkoistamisesta ja on kehittynyt yhteistyöhön, jossa haetaan myös uusia tapoja kehittää asiakkaiden palvelemista.

Vänskä kokee, että yhteistyö Baronan kanssa on aina ollut eteenpäin vievää, avointa ja tuloksellista.

– Voin ehdottomasti suositella Baronaa, jos pohtii asiakaspalvelun ulkoistamista ja joustavuuden hakemista. Toimialallamme asiakaspalvelun kehittäminen on tärkeää, ja se onnistuu Baronan kanssa, Vänskä toteaa.

Ammattimaista asiakaspalvelua ulkoistamalla
Ammattimaista asiakaspalvelua ulkoistamallaVoisimmeko olla avuksi kuin Telialle? Lue lisää asiakaspalvelun ulkoistamisen ratkaisuista.Asiakaspalvelun ulkoistus