Case Traficom: Koko palveluneuvonta ulkoistettiin Baronalle

Case Traficom: Koko palveluneuvonta ulkoistettiin Baronalle

  1. Haaste

    Liikenteen turvallisuuden viranomainen Traficom myöntää lupia ja hyväksyntöjä sekä tekee päätöksiä liikenteeseen ja ajoneuvoihin liittyen. Traficomin palveluneuvonnassa on oleellisen tärkeää löytää kumppani, jonka ulkoistuspalveluun pystyy luottamaan, sillä viranomaisen jakaman tiedon tulee olla oikein.

  2. Ratkaisu

    Barona ja Traficom ovat tehneet jo muutaman vuoden yhteistyötä ulkoistetun palveluneuvonnan tiimoilta. Siihen kuuluu esimerkiksi ajoneuvojen rekisteröinti- ja verotusneuvonta. Baronan ja Traficomin yhteistyössä on ollut tärkeää, että palveluneuvonta on varmasti oikein. Yhteistyö on ollut toimivaa ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ammattitaitoiseen ja osaavaan asiakaspalveluun. 

”Meille on tärkeää, että neuvontapalveluiden tuottaja pitää huolen siitä, että se tieto, mitä he antavat kansalaisille, on oikeaa.”
Anne-Mari Erkkilä, yksikönjohtaja, Traficom
Anne-Mari Erkkilä, yksikönjohtaja, Traficom

Barona ja Traficom ovat tehneet jo muutaman vuoden yhteistyötä ulkoistetun palveluneuvonnan tiimoilta. Yhteistyö on ollut toimivaa ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ammattitaitoiseen ja osaavaan asiakaspalveluun.

Traficom on liikenteen turvallisuuden viranomainen ja se myöntää erilaisia lupia ja hyväksyntöjä liikenteeseen ja sen turvallisuuteen liittyen. Lisäksi Traficom tekee erilaisia päätöksiä liikenteeseen ja ajoneuvoihin liittyen.

Barona hoitaa Trafin ulkoistettua neuvontapalvelua, johon kuuluu esimerkiksi ajoneuvojen rekisteröinti- ja verotusneuvontaa, rekisterin päivitystehtäviä, ajokortteihin ja liikennelupiin liittyvää neuvontaa.

Baronan ja Traficomin yhteistyössä on ollut tärkeää, että Baronan tarjoamat palveluneuvonta on varmasti oikein. Palveluntuottajan on annettava oikeaa tietoa asiakkaille. Yhteistyössä se on näyttäytynytkin hyvälle. 

Lue asiakas­palvelun ratkaisuista
Lue asiakas­palvelun ratkaisuistaVoisimmeko olla avuksi kuten Traficomille? Lue lisää asiakaspalvelun ratkaisuista.Lue lisää