Konsultointi – ammattilaisen näkemystä liiketoiminnan tueksi

Konsultointi – ammattilaisen näkemystä liiketoiminnan tueksi

Tarvitsetteko näkemyksellistä asiantuntijaa uudistamaan tai viemään eteenpäin kehityshankkeita? Baronan konsultit tukevat asiakasyrityksissä muun muassa HR-asioissa, työkykyjohtamisessa, osaamisen johtamisessa sekä työturvallisuuteen liittyvissä teemoissa. Konsulttipalvelumme on mitoitettavissa yrityksenne yksilölliseen tilanteeseen.

Baronan konsulttipalvelut

 1. Tarpeidesi mukaan joustava kokonaisuus

  Konsulttipalvelumme rakennetaan yksilöllisesti juuri yrityksesi tarvetta varten. Voimme olla mukana yksittäisessä hankkeessa tai lähteä tavoittelemaan pitkän tähtäimen muutosta ja uutta suuntaa.

 2. Ennakoitavuutta kustannuksiin

  Konsultointikokonaisuuden kustannukset ovat läpinäkyvät ja ennalta tiedossa. Työaika suhteutetaan tavoitteisiin ja tarvittaessa se joustaa suuntaan tai toiseen.

 3. Riskittömyyttä kehityshankkeisiin

  Konsultointi on riskitön tapa panostaa organisaation HR-osaamisen, työturvallisuuden, osaamisen johtamisen ja työkykyjohtamisen kehittämiseen. Kustannukset on hallittavissa ja suunnattu vain kehityshankkeeseen.

 4. Näkemyksellisyyttä kasvun tueksi

  Ulkopuolinen, aiheeseen erikoistunut konsultti tuo näkemyksensä liiketoimintanne kehittämiseen. Konsulttimme ovat kokeneita ja tuovat mukanaan pitkän kokemuksensa monenlaisista ympäristöistä.

Tutustu konsultointipalveluhimme

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Paavo Saranen
Paavo Saranen
Henri Pynnönen
Henri Pynnönen
Johtaja, asiakakassektorit & -ratkaisuthenri.pynnonen@barona.fi
Jarkko Rinne
Jarkko Rinne
COO, rakennus & Country Manager, Norja

Rakennus

+358 43 824 4455jarkko.rinne@barona.fi
Markku Vihma
Markku Vihma
Myyntijohtaja, teollisuus

Teollisuus, Engineering, Tekniikka ja Asennus, ...

+358 40 830 7621markku.vihma@barona.fi
Asiantuntijamme sinun toimialallesiHaluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Kun asioit kanssamme, asioit aina oman toimialasi asiantuntijan kanssa.Katso oman alasi palvelut