Muutostilanteet

Muutostilanteet

Onko yrityksessäsi edessä muutos? Tarve irtisanoa tai ohjata henkilöstöä uusiin rooleihin? Ota tueksi muutos- ja sopeuttamistilanteiden asiantuntija.

Viemme yrityksesi läpi isostakin muutos- tai sopeuttamistilanteesta. Muutostilanteissa on kyse vastuullisuudesta, yksilön kunnioituksesta sekä yrityksen tulevaisuudesta.

 1. Valmennettaville yksilöllinen ja työelämälähtöinen palvelu

  Autamme lähteviä henkilöitä uudelle uralle jokaisen omista uratavoitteista käsin. Valmennuksen tavoitteena voi olla uuden työn hakeminen, opiskelu, alanvaihto, yrittäjyys tai toisinaan eläkkeelle siirtyminen. Uudistamme osaamista vastaamaan tämän päivän työelämän tarpeita. Tuomme tietoa myös erilaisista väylistä työelämään (rekrytoivat koulutusohjelmat, oppisopimuskoulutus, kevytyrittäjyys.

 2. Työyhteisölle askelet kohti uutta

  Lähtijöiden lisäksi valmennamme ja tuemme esihenkilöitä, johtoa ja HR-asiantuntijoita toteuttamaan organisaation uutta suuntaa. Tuomme käytännön toimenpiteet ja toimintamallit, joilla organisaatio kulkee eteenpäin. Saatamme asiakkaamme askel askelelta ulos muutostilanteesta kohti tasapanoista, tuottavaa ja toimivaa työyhteisöä.

 3. Yrityksille kokonaisvaltainen ratkaisu läpi muutostilanteen

  Meidän päämäärämme on viedä yrityksesi kohti kirkasta tulevaisuutta. Hoidamme koko muutosprojektin alusta päätökseen, läpinäkyvästi ja tulokset raportoiden. Selkeä ja useiden asiakkaidemme kanssa toimivaksi todettu prosessi muutostilanteen läpiviemiseksi vie eteenpäin sekä valmennettavat että organisaation. Anna muutostilanteiden ratkaiseminen osaavan kumppanin käsiin ja keskity ydintekemiseen!

Muutostilanteen keskellä on ihminen

Vaikka muutostarve lähtee liiketoiminnasta, muutoksen keskellä on aina ihminen ja hänen yksilöllinen kokemuksensa. Siksi meille on tärkeää, että jokainen palvelun piiriin kuuluva saa yksilöllistä apua muutostilanteensa keskelle, oli kyse sitten lähtevästä tai jäävästä yksilöstä tai esihenkilöstä.

 • Valmennamme lähtijät uudelle uralle kunkin yksilöllisistä tavoitteista.
 • Tuemme HR-asiantuntijoita, esihenkilöitä ja johtoa muutostilanteen keskellä.
 • Autamme huolehtäimaan muutostilanteen keskelle jäävästä henkilöstöstä.

Muutoksen asiantuntija

Kumppaninasi muutostilanteissa toimii Baronan yritysperheen Saranen.

Lue lisää Sarasen sivuilta

Muut palvelut muutostilanteiden tueksi

Ota yhteyttä

Paavo Saranen
Paavo Saranen
Inari Tamski
Inari Tamski
Asiantuntijamme sinun toimialallesiHaluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Kun asioit kanssamme, asioit aina oman toimialasi asiantuntijan kanssa.Katso oman alasi palvelut