Työelämässä oppiminen auttaa pysymään askeleen edellä
Kouluttaminen on yksi parhaita tapoja parantaa yrityksen kilpailukykyä. Ajankohtainen osaaminen auttaa reagoimaan toimintaympäristön muutoksiin. Koulutus tukee myös työhyvinvointia ja työnantajamielikuvaa sekä auttaa vähentämään vaihtuvuutta.
Tiesitkö, että...
- Vain 8 %
työssäkäyvistä ei kaipaa lainkaan lisäosaamista
- 72 %
tulee tarvitsemaan uutta osaamista tai tietotaitoa lähivuosien aikana
- Vain hieman yli puolet
kokee, että heidän työnantajansa huolehtii hyvin osaamisen kehittämisestä
Työelämässä oppiminen on osa kaikkia työsuhteen vaiheita
- Rekrytointi
Joskus valmiita osaajia ei löydy vapailta markkinoilta. Tällöin rekrytointiin kannattaa yhdistää koulutus, jolloin koulutatte juuri yrityksellenne tarvittavat osaajat.
- Perehdyttäminen
Laadukas perehdytys on avaintekijä toimivalle työsuhteelle. Suurten rekrytointipiikkien, kuten kesätyöntekijöiden kohdalla, perehdytykseen panostaminen on erityisen tärkeää. Tällöin avuksi voivat olla esimerkiksi digitaaliset perehdytysalustat.
- Valmennukset
Nykyhenkilöstön osaamisen valmentaminen on tarpeellista monissa tilanteissa. Esimerkiksi kieli- ja kulttuurivalmennukset ovat oiva ratkaisu, kun kansainvälinen rekrytointi on ajankohtaista. Myös hyvä johtaminen on kaiken liiketoiminnan perusta, ja ajoittain sekin tarvitsee kehittämistä. Valmennuksen kautta vahvistetaan päätöksentekoa ja kykyä vastata muuttuviin tarpeisiin.
- Muutostilanteet
Irtisanomiset ovat aina haastavia tilanteita irtisanotuille. Kattavat valmennukset ja koulutukset tukevat uudelleen työllistymisessä.

Asiakkaidemme positiivisia kokemuksia
Henkilöstön kouluttaminen ei ole yritykselle missään nimessä pieni asia, mutta sillä on todella merkittävä arvo kasvun kannalta.
