Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko asiakaspalveluunne ammattitaitoisia tekijöitä? Vai onko aika varmistaa, että asiakkaanne saa aina palvelua oikea-aikaisesti oikeissa kanavissa? Tai pitäisikö asiakaspalvelunne pyörittämiseen ja kehittämiseen löytää sopiva kumppani?

Barona on aina ratkaisu. Rekrytoimme asiakaspalvelun ammattilaisia kaikkiin tarpeisiin ja tarjoamme joustavat ratkaisut asiakaspalvelun organisointiin esimerkiksi henkilöstövuokrauksella tai ulkoistamisella.

Miksi kumppaniksi Barona?

 1. Asiakaspalvelun kehittäminen intohimona

  Miten asiakaspalvelua tulisi mitata? Entä miten sitä voitaisiin parantaa tai sen kustannusrakennetta tehostaa? Miten voisi lisätä myyntiä? Keskustellaan yhdessä ja tehdään suunnitelma asiakaspalvelun kehittämiseksi.

 2. Asiakkaasi osaavien ammattilaisten käsissä

  Tunnemme alan työmarkkinat perusteellisesti ja löydämme juuri sinun tarpeeseesi sopivat asiakaspalvelijat. Intohimostamme asiakaspalvelun kehittämiseen on syntynyt myös Asiakaspalvelun Ammattilainen -sertifikaatti.

 3. Ympäri vuorokauden, monikielisesti

  Kun haluat palvella asiakkaitasi juuri silloin, kun he tarvitsevat apua, asiakaspalvelijamme ovat valmiina. Voimme huolehtia asiakaspalvelusta ja myynnillisistä asiakaskohtaamisista ympäri vuorokauden ja monikielisesti.

 4. Asiakaspalvelua sinun tavallasi

  Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme palvelevat juuri siten kuin yrityksesi palvelukulttuuriin kuuluu. Kerro meille, mitä toivotte, ja me teemme toiveistasi totta.

Esimerkkejä palveluistamme

Laske rekrytoinnin hinta-arvio ja pyydä tarjous

Kiinnostaako, paljonko rekrytointi Baronan avulla voisi maksaa? Laske hinta-arvio asiantuntijan rekrytoinnin kustannuksista ja pyydä tarjous.

Yhteystietomme

Janne Heikkilä
Janne Heikkilä
Sales and Growth Director

Asiakaspalvelu, Myynti ja kauppa, Palvelukeskukset

+358 50 506 7455janne.heikkila@barona.fi
Juha Martiskainen
Juha Martiskainen
Toimialajohtaja, Asiakaspalvelu, Myynti ja Kauppa

Asiakaspalvelu, Myynti ja kauppa

+358 40 356 3913juha.martiskainen@barona.fi