Engineering

Engineering

Insinöörien ja tekniikan alan asiantuntijoiden rekrytointi on yhdistelmä taitoa ja tekniikkaa. On tiedettävä, mistä tekniset ammattilaiset löytyvät, sekä herätettävä heidän kiinnostuksensa. Osaavilla insinööreillä on varaa valita työnsä ja työnantajansa.

Baronan Engineering-yksikön rekrytoijat ovat erikoistuneet insinöörialojen rekrytointeihin ja työllistävät vuosittain satoja teknisten alojen asiantuntijoita suomalaisiin ja kansainvälisiin teollisuusyrityksiin asiantuntija-, esihenkilö- ja johtotehtäviin.

Barona rekrytoijana

 1. Insinöörien rekrytointeihin erikoistunut tiimi

  Teknisten alojen rekrytointeja hoitavat konsulttimme ovat erikoistuneet syvällisesti juuri tekniikan alan asiantuntijoiden ja insinöörien rekrytointeihin. Ymmärrämme sekä asiakkaidemme että työnhakijoiden tarpeet ja saatamme yhteen sopivat parit.

 2. Rekrytointi vai suorahaku? Miksei molemmat!

  Haastavissa rekrytoinneissa valjastataan koko keinovalikoima käyttöön. Kartoitamme teknisiä osaajia sekä avoimiin tehtäviin rekrytoimalla että suorahaulla. Tunnemme työmarkkinat, ja suosittelemme toimivimman keinon löytää tekniset osaajat.

 3. Tehokas ja innovatiivinen markkinointi rekrytointien tukena

  Ovathan kaikki kuulleet avoimesta työpaikastasi? Hyödynnämme markkinoinnin keinoja niin hakijoiden tavoittamiseksi kuin yrityksen työnantajamielikuvan parantamiseksi. Rekrytoijamme suosittelevat, millä keinoin sopivat osaajat löydetään ja houkutellaan hakemaan!

 4. Kaikki teknisten alojen asiantuntijat

  Löydämme insinöörit ja teknisten alojen asiantuntijat kaikenlaisille erikoisaloille. Tyypillisiä hoitamiamme vaativia rekrytointeja teollisuusyrityksiin ovat mm. tuotantopäälliköt, työnjohtajat, automaatioinsinöörit sekä muut tuotannon tekniset asiantuntijat.

”Baronalla ollaan kiinnostuneita paitsi pitkäjänteisestä yhteistyöstä myös asiakkaan bisneksestä. Aitoa kiinnostusta tarvitaan, jotta löydetään oikeat henkilöt oikeisiin paikkoihin.”
Juha Ryödi, Witron
Juha Ryödi, Witron

Esimerkkejä palveluistamme

Asiantuntijaresursointi – joustoa työsuhdemalliin

Tarvitsetko yhden tai useamman teknisen osaajan lyhyeen projektiin? Onko vielä epävarmaa, voidaanko uutta asiantuntijaa palkata vakituisesti? Resursoimme joustavasti yksittäisiä asiantuntijoita tai kokonaisia tiimejä huikeiden ammattilaisten verkostostamme. Tilanteen vakiintuessa voitte rekrytoida osaajat suoraan yrityksenne työntekijöiksi.

”Baronan rekrytointikonsulttien kanssa pääsimme puhumaan heti yksityiskohdista ja olimme samalla aaltopituudella. Parasta yhteistyössä on ollut jatkuva kehitys ja sen mahdollistanut asiakkaan tarpeisiin muuntautuva palvelu.”
Juha Ryödi, Witron
Juha Ryödi, Witron

Horizontal line

Laske rekrytoinnin hinta-arvio ja pyydä tarjous

Kiinnostaako, paljonko rekrytointi Baronan avulla voisi maksaa? Laske hinta-arvio asiantuntijan rekrytoinnin kustannuksista ja pyydä tarjous.

Apunasi teknisten asiantuntijoiden rekryissä. Ota yhteyttä!

Marita Parikka
Marita Parikka
Palvelujohtaja, Engineering

Teollisuus, Engineering

+358 46 875 0097marita.parikka@barona.fi

Lue kokemuksia Baronasta