Hotelli- ja ravintola-ala

Hotelli- ja ravintola-ala

Hotelli- ja ravintola-alan tekijöiden rekrytoinnit porisevat kuumana sesongista toiseen. Keskity sinä liiketoimintasi kehittämiseen – me huolehdimme siitä, että keittiöissä ja saleissa on tekijät paikallaan jokaisen vuoron alussa.

Olemme alan johtava rekrytointien ja henkilöstövuokrauksen asiantuntija. Minne tahansa Suomessa tarvitsetkaan työntekijän, esihenkilön tai päällikön, me etsimme ja löydämme hänet.

Oikeat ratkaisut horeca-alalle

 1. Keikat ja vakituiset, vuokralle tai omille listoille

  Kokki kateissa? Mesu etsinnässä? Vuoroja täyttämättä? Kauttamme löydät niin keittiön kuin salinkin vakituiset tekijät ja tilapäiset vahvistukset aina ajallaan. Löydämme tekijät omille palkkalistoillesi tai voit hyödyntää joustavasti työntekijäpooliamme henkilöstö vuokrauksen kautta.

 2. Rekrytointien monialainen osaaja

  Meillä on kaikki valmiina: hotelli- ja ravintola-alan rekrytointien, henkilöstövuokrauksen ja liiketoiminnan konsultoinnin kattava kokemus, ymmärrys laadusta, hyvä hakijakanta sekä työntekijäpoolit, laajat verkostot ja taito nähdä ihmisten potentiaali.

 3. Henkilöstöratkaisujen innovaattori

  Haastamme perinteisiä toimintamalleja ja etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja. Olemme kehittäneet muun muassa asiakaspalvelu- ja salityöskentelyn Raflateam-valmennuksen sekä panostaneet vastuullisen kansainvälisen rekrytoinnin kehittämiseen.

Esimerkkejä palveluistamme

Hei esihenkilö. Lue, miten voit tukea nuorta tekijää ravintola-alan työssä!

Hei, ravintolapäällikkö. Lue, miksi henkilöstöön kannattaa panostaa!

Yhteystietomme

Johanna Wegelius
Johanna Wegelius
Growth Director

Hotelli ja ravintola

+358 43 826 5518johanna.wegelius@barona.fi
Tia Nyman
Tia Nyman
Director, People & Culture+358 50 468 5108tia.nyman@barona.fi

Hotelli- ja ravintola-alan työvuorokyselyt

Jos olet jo Baronan asiakas ja etsit tekijöitä hotelli- ja ravintola-alan työvuoroihin, ole yhteydessä soittamalla tai Vuoroneuvoksen kautta.

 • Soita 020 198 3460 (arkena 6–19, lauantaina 7–16, sunnuntaina ja pyhinä 11–17)
 • Vuoroneuvos on käytettävissäsi 24/7