IT-alan rekrytoinnit

IT

Mitä jos tehtaisiin IT-osaamisen saamisesta vähemmän hankalaa? Meistä saat kumppanin IT-alan osaajien löytämiseen, kouluttamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. IT-ammattilaisten rekrytointiin ja resursointiin keskittyneinä asiantuntijoina autamme yrityksiä ja IT-alan osaajia löytämään toisensa.

Yrityksellesi sopivat IT-tuen ratkaisut voivat löytyä myös Baronan palvelukeskuksista Katowicessa ja Fuengirolassa. Barona on useiden suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kumppani IT-tuen palveluissa.

IT-tuen ja ylläpidon resursointi

IT-tuen henkilöstömäärän ja työvuorojen suunnittelu on taitolaji, jossa loistamme. Löydämme sopivan työntekijän nopeasti ja resursoimme joustavasti muuttuvat tarpeet, jotta sinä voit keskittyä ydintoimintaasi.

IT-alan asiantuntijarekrytointi

Barona IT:n osana toimiva Northstar Talent on erikoistunut vaativien IT-alan asiantuntijaroolien täyttämiseen. Tarjoamme erikokoisille yrityksille IT-rekrytointi- ja resursointipalveluita, konsultointia sekä upskilling-koulutusohjelmia. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa ja Tanskassa.

Northstar Talentin IT-rekrytointipalvelut
Palveluajat kuntoon – tehoa ja joustoa 24/7
Palveluajat kuntoon – tehoa ja joustoa 24/7Enemmän tuloksia, pienemmillä resursseilla, laadusta tinkimättä... Kuulostaako tutulta? Ratkaisu on laajennetut palveluajat.Lue lisää

Miksi Barona?

 1. IT-rekrytoinnin ammattilaiset palveluksessasi

  Oikean osaajan löytäminen ei ole mikään pikkujuttu vaan vaatii aikaa ja draivia. IT-rekrytointien tiimistämme löytyy pitkän linjan substanssiosaamista, empatiakykyä sekä tahtoa löytää parhaat tekijät juuri sinun yritykseesi.

 2. Kumppanisi kohti visioita

  IT-osaajien työmarkkinassa etsitään huippuosaajia, mutta myös asennetta sekä halua ja kykyä ratkaista ja rakentaa uutta. Me tunnemme osaajamarkkinan ja rakennamme kulttuuria, jossa kokeillaan rohkeasti.

 3. Ylivertainen asiakaskokemus IT-tuen palveluihin

  Käyttäjät odottavat nopeaa reagointia, ja kyky vastata odotuksiin on merkittävä kilpailutekijä. Ratkaisussamme asiakaskokemus kirii yhdeksi yrityksesi kilpailueduista.

 4. Tuuraukset, rekrytoinnit, projektien resursoinnit

  Tarpeet vaihtelevat, ja Baronan palveluvalikoima joustaa. Kauttamme saat kiireavun, löydät ja rekrytoit IT-alan erikoisosaajat Suomesta tai ulkomailta sekä resursoit vaikkapa kokonaisen tiimin kehityshanketta varten.

 5. Yli tuhannen ihmisen työllistäjä

  Vuosittain yli 1000 ICT-alan osaajaa työllistyy kauttamme muun muassa teknisen tukeen, ohjelmistokehitykseen ja projektinhallintaan.

Lue lisää henkilöstöresursoinnista

Esimerkkejä palveluistamme

Horizontal line

Laske rekrytoinnin hinta-arvio ja pyydä tarjous

Kiinnostaako, paljonko rekrytointi Baronan avulla voisi maksaa? Laske hinta-arvio asiantuntijan rekrytoinnin kustannuksista ja pyydä tarjous.

Horizontal line

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Henrik Rantala
Henrik Rantala
Johtaja, henkilö­asiakas­kokemus ja IT-toimialahenrik.rantala@barona.fi
Miika Nykänen
Miika Nykänen
Head of Sales, Northstar Talent

IT

+358 40 544 9444miika.nykanen@northstartalent.com
Ari Puustinen
Ari Puustinen
COO / Liiketoimintajohtaja, Tech Support

IT

+358 40 849 9308ari.puustinen@barona.fi
Mikko Saari
Mikko Saari
Business Manager, Palvelukeskukset / IT

IT

+358 40 738 6122mikko.saari@barona.fi

Katso webinaari: Mitä jos emme pysy teknisen kehityksen vauhdissa?