IT-alan rekrytoinnit

IT

Millaisiin IT-alaa koskeviin haasteisiin yrityksessänne kaivataan ratkaisua? Baronasta saat kumppanin IT-alan osaajien löytämiseen ja kouluttamiseen, IT-tuen resursointiin 24/7 sekä yrityksen kyberturvallisuuteen. Meillä on juuri IT-alaan erikoistunut asiantuntijoiden joukko valmiina auttamaan yritystäsi.

Barona on useiden suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kumppani IT-tuen palveluissa.

 • Rekrytoimme asiantuntijoita asiakkaillemme haastaviinkiin erikoisasiantuntijarooleihin.
 • Resursoimme IT-tuen ja ylläpidon rooleja, nopeasti ja joustavasti asiakkaan muuttuvat tarpeet huomioiden.
 • Hoidamme asiakkaidemme IT-tukea ja ylläpitoa monikielisesti, joustavasti ja jopa 24/7 palvelukeskuksistamme esimerkksi Puolan Katowicessa ja Espanjan Fuengirolassa.
 • Koulutamme uusia osaajia erilaisiin IT-alan rooleihin, kaikille asiantuntijatasoille. Tällä taklaamme osaajapulaa, tarjoamme uusia uramahdollisuuksia alan tekijöille sekä voimme tarjota asiakkaillemme osaavia ammattilaisia rooliin kuin rooliin.
 • Tarjoamme yhteistyössä Check Pointin kanssa yrityksille tehokkaan ja kestävän kyberturvallisuuspalvelun.

Kyberturvapalvelu yrityksille

Kokonaisratkaisu liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamiseen kyberturvan keinoin. Baronan ja Check Pointin palvelun perustana on MDR-pohjainen, AI-tehostettu teknologia, jota täydentään 24/7-ensivasteja IT-tuki.

Tutustu BIT SEC Cybersecurity Platform -palveluun

IT-tuen ja ylläpidon resursointi

IT-tuen henkilöstömäärän ja työvuorojen suunnittelu on taitolaji, jossa loistamme. Löydämme sopivan työntekijän nopeasti ja resursoimme joustavasti muuttuvat tarpeet, jotta sinä voit keskittyä ydintoimintaasi.

IT-alan asiantuntijarekrytointi

Barona IT:n osana toimiva Northstar Talent on erikoistunut vaativien IT-alan asiantuntijaroolien täyttämiseen. Tarjoamme erikokoisille yrityksille IT-rekrytointi- ja resursointipalveluita, konsultointia sekä upskilling-koulutusohjelmia. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa ja Tanskassa.

Northstar Talentin IT-rekrytointipalvelut
IT-tukeen tehoa ja joustoa 24/7
IT-tukeen tehoa ja joustoa 24/7Hoidamme monien yritysten IT-tuen ja Service Deskin, IT-prosessit tai niiden osia kuten etätuen, valvonnan ja monitoroinnin.Lue lisää

Miksi Barona IT-resursointiin?

 1. IT-rekrytoinnin ammattilaiset palveluksessasi

  Oikean osaajan löytäminen ei ole mikään pikkujuttu vaan vaatii aikaa ja draivia. IT-rekrytointien tiimistämme löytyy pitkän linjan substanssiosaamista, empatiakykyä sekä tahtoa löytää parhaat tekijät juuri sinun yritykseesi.

 2. Kumppanisi kohti visioita

  IT-osaajien työmarkkinassa etsitään huippuosaajia, mutta myös asennetta sekä halua ja kykyä ratkaista ja rakentaa uutta. Me tunnemme osaajamarkkinan ja rakennamme kulttuuria, jossa kokeillaan rohkeasti.

 3. Ylivertainen asiakaskokemus IT-tuen palveluihin

  Käyttäjät odottavat nopeaa reagointia, ja kyky vastata odotuksiin on merkittävä kilpailutekijä. Ratkaisussamme asiakaskokemus kirii yhdeksi yrityksesi kilpailueduista.

 4. Tuuraukset, rekrytoinnit, projektien resursoinnit

  Tarpeet vaihtelevat, ja Baronan palveluvalikoima joustaa. Kauttamme saat kiireavun, löydät ja rekrytoit IT-alan erikoisosaajat Suomesta tai ulkomailta sekä resursoit vaikkapa kokonaisen tiimin kehityshanketta varten.

 5. Yli tuhannen ihmisen työllistäjä

  Vuosittain yli 1000 ICT-alan osaajaa työllistyy kauttamme muun muassa teknisen tukeen, ohjelmistokehitykseen ja projektinhallintaan.

AI-tehostettu ratkaisu yrityksen kyberturvaan
AI-tehostettu ratkaisu yrityksen kyberturvaanMiltä kuulostaisi ehkäistä kyberhyökkäykset jo ennen kuin ne tapahtuvat? Henkilövetoisen kyberturvatoteutuksen aika on ohi. Baronan ja Check Pointin palvelulla 24/7/365-suoja ja reaaliaikainen tilannekuva.Lue lisää

Esimerkkejä palveluistamme

Horizontal line

Laske rekrytoinnin hinta-arvio ja pyydä tarjous

Kiinnostaako, paljonko rekrytointi Baronan avulla voisi maksaa? Laske hinta-arvio asiantuntijan rekrytoinnin kustannuksista ja pyydä tarjous.

Horizontal line

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Henrik Rantala
Henrik Rantala
Johtaja, henkilö­asiakas­kokemus ja IT-toimialahenrik.rantala@barona.fi
Miika Nykänen
Miika Nykänen
Head of Sales, Northstar Talent

IT

+358 40 544 9444miika.nykanen@northstartalent.com
Ari Puustinen
Ari Puustinen
COO / Liiketoimintajohtaja, Tech Support

IT

+358 40 849 9308ari.puustinen@barona.fi
Mikko Saari
Mikko Saari
Business Manager, Palvelukeskukset / IT

IT

+358 40 738 6122mikko.saari@barona.fi

Katso webinaari: Mitä jos emme pysy teknisen kehityksen vauhdissa?