IT-alan rekrytoinnit

IT

Mitä jos tehtaisiin IT-osaamisen saamisesta vähemmän hankalaa? Meistä saat kumppanin IT-alan osaajien löytämiseen, kouluttamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. IT-ammattilaisten rekrytointiin ja resursointiin keskittyneinä asiantuntijoina autamme yrityksiä ja IT-alan osaajia löytämään toisensa.

Yrityksellesi sopivat IT-tuen ratkaisut voivat löytyä myös Baronan palvelukeskuksista Katowicessa ja Fuengirolassa. Barona on useiden suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kumppani IT-tuen palveluissa.

IT-tuen ja ylläpidon resursointi

IT-tuen ja ylläpidon resursointi

IT-tuen henkilöstömäärän ja työvuorojen suunnittelu on taitolaji, jossa loistamme. Löydämme sopivan työntekijän nopeasti ja resursoimme joustavasti muuttuvat tarpeet, jotta sinä voit keskittyä ydintoimintaasi.

Palveluajat kuntoon – tehoa ja joustoa 24/7
Palveluajat kuntoon – tehoa ja joustoa 24/7Enemmän tuloksia, pienemmillä resursseilla, laadusta tinkimättä... Kuulostaako tutulta? Ratkaisu on laajennetut palveluajat.Lue lisää

Miksi Barona?

 1. IT-rekrytoinnin ammattilaiset palveluksessasi

  Oikean osaajan löytäminen ei ole mikään pikkujuttu vaan vaatii aikaa ja draivia. IT-rekrytointien tiimistämme löytyy pitkän linjan substanssiosaamista, empatiakykyä sekä tahtoa löytää parhaat tekijät juuri sinun yritykseesi.

 2. Kumppanisi kohti visioita

  IT-osaajien työmarkkinassa etsitään huippuosaajia, mutta myös asennetta sekä halua ja kykyä ratkaista ja rakentaa uutta. Me tunnemme osaajamarkkinan ja rakennamme kulttuuria, jossa kokeillaan rohkeasti.

 3. Ylivertainen asiakaskokemus IT-tuen palveluihin

  Käyttäjät odottavat nopeaa reagointia, ja kyky vastata odotuksiin on merkittävä kilpailutekijä. Ratkaisussamme asiakaskokemus kirii yhdeksi yrityksesi kilpailueduista.

 4. Tuuraukset, rekrytoinnit, projektien resursoinnit

  Tarpeet vaihtelevat, ja Baronan palveluvalikoima joustaa. Kauttamme saat kiireavun, löydät ja rekrytoit IT-alan erikoisosaajat Suomesta tai ulkomailta sekä resursoit vaikkapa kokonaisen tiimin kehityshanketta varten.

 5. Yli tuhannen ihmisen työllistäjä

  Vuosittain yli 1000 ICT-alan osaajaa työllistyy kauttamme muun muassa teknisen tukeen, ohjelmistokehitykseen ja projektinhallintaan.

Esimerkkejä palveluistamme

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Janne Muurinen
Janne Muurinen
Business Director, Digital Talent Solutions / IT+358 400 367 344janne.muurinen@barona.fi
Henrik Rantala
Henrik Rantala
VP, IT ja kansainväliset liiketoiminnat+358 50 590 3447henrik.rantala@barona.fi
Juha Kuuttinen
Juha Kuuttinen
Head of Sales, Digital Talent Solutions / IT+358 50 355 0700juha.kuuttinen@barona.fi
Noora Partala
Noora Partala
Team and Account Manager, Tech Support+358 40 558 4069noora.partala@barona.fi
Anna-Mari Kangas
Anna-Mari Kangas
Business Manager, Tech Support / IT+358 50 408 2126anna-mari.kangas@barona.fi

Katso webinaari: Mitä jos emme pysy teknisen kehityksen vauhdissa?