Markkinoinnin ja viestinnän rekrytointipalvelut

Barona Luova: markkinoinnin ja viestinnän rekrytointi­palvelut

Kun haluat rekrytoida markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisen, Barona on ratkaisu.

Rautaiset markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijat ovat avainasemassa silloin, kun haluatte kasvattaa liiketoimintaa, kehittää brändiänne tai teillä on akuutti tarve syväosaajalle. Koska tiedämme, että juuri sen oikean löytäminen vie aikaa ja resursseja, toimimme oikeana kätenänne teille sopivan ammattilaisen rekrytoinnissa.

Tarvitsittepa sitten sisällöntuottajia, digimarkkinoijia, tapahtumatuottajia tai päällikkötason markkinointiviestinnän tekijää, anna meidän auttaa. Konsulttimme tuntevat markkinoinnin ja viestinnän kentän kuin omat taskunsa, ja sparraavat teitä tarvittaessa myös sopivan osaajaprofiilin määrittelyssä. Onnistumisprosenttimme hakujen läpiviemisessä on ennätyksellinen 98 %.

”Asiantuntijan rekryssä luotimme Baronan vahvaan ammattitaitoon. Samalla pystyimme keskittymään omaan tekemiseen ja yhteistyössä Baronan kanssa löysimmekin sopivan osaajan täydentämään tiimiä.”
Jarno Hiltunen, Grano Oy
Jarno Hiltunen, Grano Oy

Markkinoinnin ja viestinnän rekrytointipalvelut

 1. Asiantuntijapoolit

  Tarvitsemasi osaajat nopeasti, juuri silloin kun heitä tarvitset. Poolimme on pullollaan markkinoinnin ja viestinnän erikois- ja yleisosaajia – kaikki valmiina aloittamaan työt! Osaajat on haastateltu ja heidän referenssinsä tarkistettu. Voimme myös kerätä teille oman poolin, joka voidaan osin koostaa omista osaajistanne. Poolia täydennetään tarvittaessa uusilla osaajilla.

 2. Työsuhteiden hallinta

  Jos työsuhteiden hallinta aiheuttaa organisaatiollenne lisätöitä tai ylimääräisiä harmaita hiuksia, autamme mielellämme! Voimme rekrytointiprosessin lisäksi vastata kokonaisuudessaan työntekijöidenne työsuhteen hoidosta sekä toimia heidän työnantajanaan. Näin työntekijänne saavat kauttamme myös Baronan laajat työterveysedut ja muut työsuhde-edut.

 3. Suorahaku ja rekrytointi

  Rekrytointi on aina aikaa ja osaamista vaativaa tekemistä, ja siksi se kannattaakin ulkoistaa. Kauttamme onnistuvat niin rekrytointi suoraan yritykseenne, henkilöstövuokraus kuin suorahautkin. Saat kumppaniksesi aina markkinoinnin ja viestinnän rekryihin erikoistuneen konsultin, jonka kanssa voit sparrailla teille parhaiten sopivasta rekrytointiprosessista.

 4. Freelancerit - Freecreative.fi

  Markkinoinnin ja viestinnän strategisten osaajien rekrytoimisen lisäksi voimme täydentää tiimiänne myös freelancereilla. Löydät kauttamme friikkuja erilaisiin tarpeisiin ja lyhyt- tai pitkäaikaisiin projekteihin. Freelancer-pankkimme osaajat ovat erinomaisiksi havaittuja ja valintaseulamme läpikäyneitä alansa huippuja, jotka tunnemme henkilökohtaisesti.

”Barona hoiti alusta loppuun myynti- ja markkinointipäällikkömme rekrytointiprosessin. Emme itse olisi selvinneet yhtä tehokkaasti ja asiantuntevasti.”
Päivi Isosaari, tuotantojohtaja, Suomen Kansallisteatteri
Päivi Isosaari, tuotantojohtaja, Suomen Kansallisteatteri

Lataa markkinoinnin ja viestinnän rekrytoinnin opas

Markkinoinnin ja viestinnän rekrytointeihin erikoistunut tiimi tukenasi

Jaana Kaarela
Jaana Kaarela
Markkinoinnin ja viestinnän rekrytointi­palvelut, Barona Luova+358 40 557 5866jaana.kaarela@barona.fi

Etkö löytänyt etsimääsi? Tutustu Baronan muihin palveluihin