Markkinointi ja viestintä

Markkinointi ja viestintä

Haluatko rekrytoida markkinoinnin tai viestinnän ammattilaisia? Etsitkö ammattitaitoisia sisällöntuottajia, digimarkkinoijia, journalisteja, tapahtumatuottajia tai graafikoita? Olipa tarve vakituinen tai määräaikainen, Barona on ratkaisu.

Etsimme sinulle tarvitsemasi asiantuntijat ja esihenkilöt työn ääreen nopeasti ja joustavasti. Yhdistämme markkinoinnin, viestinnän, journalismin ja tapahtumatuotannon osaajat ja heitä etsivät organisaatiot.

Rekrytoimme vakituisiin tehtäviin suoraan sinun palkkalistoillesi, tai voit työllistää tekijän asiantuntijaresursoinnin kautta. Jos tarve on määräaikainen, poolistamme löytyy upeita, meille entuudestaan tuttuja asiantuntijoita, jotka ovat valmiita tarttumaan työhön. Saat kauttamme markkinoinnin tekijät myös sairastapauksiin ja lyhyisiin tuurauksiin.

”Barona hoiti alusta loppuun myynti- ja markkinointipäällikkömme rekrytointiprosessin. Emme itse olisi selvinneet yhtä tehokkaasti ja asiantuntevasti.”
Päivi Isosaari, tuotantojohtaja, Suomen Kansallisteatteri
Päivi Isosaari, tuotantojohtaja, Suomen Kansallisteatteri

Markkinoinnin ja viestinnän osaajien rekrytointien menestysresepti

Etsimme markkinoinnin, viestinnän, median ja tapahtumien osaajia asiantuntija-, päällikkö- ja johtotehtäviin sekä avustaviin rooleihin.

 • Yhteinen suunnitelma ja sovittu aikataulu
 • Nimetään rekrytoinnin yhteyshenkilö sekä päätökseen osallistuvat henkilöt
 • Haettavan tehtävänkuvan osaamis- ja kompetenssivaatimusten määrittely
 • Markkinoinnin kohdistaminen oikeaan kohderyhmään ja -kanaviin
 • Haun käynnistyessä varataan haastattelijoiden kalenteriin haastatteluajat sekä valmistellaan perehdytys
 • Optio: Tiimikysely valittavan henkilön tiimille (valmistautuminen uuteen jäseneen)

Osaajapoolista nopeasti motivoituneet ammattilaiset käyttöösi

Miten voimme taata, että saat tarvitsemasi osaajat nopeasti ja joustavasti juuri silloin kun heitä tarvitset? Markkinoinnin ja viestinnän osaajapoolissamme on juniori- ja senioritason tekijöitä sekä markkinoinnin ja viestinnän erikois- ja yleisosaajia – kaikki valmiina aloittamaan työt!

Poolimme osaajat on haastateltu ja heidän referenssinsä sekä mahdolliset työnäytteensä tarkistettu. Tunnemme heidän persoonansa ja sopivuutensa erilaisiin organisaatioihin. Kun asiakas kertoo meille tarvitsemastaan osaajasta, meillä on usein jo heti mielessä muutama sopiva henkilö poolista.

 1. Sisällöntuotannon ammattilaiset

  tekemään nettisivuja, blogeja, artikkeleita, asiakasreferenssejä, haastatteluja, some-postauksia ja muuta sisältömarkkinoinnin tuotantoa ja suunnitelua.

 2. Graafiset suunnittelijat

  tuottamaan esitykset, nettisivut ja brändimateriaalit.

 3. Digimarkkinoijat

  kasvattamaan verkkonäkyvyyttä optimoimalla verkkosivustoja, seuraamalla analytiikkaa sekä suunnittelemalla ja toteuttamalla niin orgaanisia kuin maksettujakin kampanjoita.

 4. Tapahtumatuottajat

  kasvattamaan asiakaskohtaamisten arvoa niin live- kuin virtuaalitapahtumissakin.

”Baronan toimittajat hoitavat toimituksemme yövuoroja. Lisäksi olemme saaneet joustavasti apua myös sairaustapausten sekä muun tekijävajeen aiheuttamissa tarpeissa.”
Tuukka Matilainen, julkaisupäällikkö, Iltalehti
Tuukka Matilainen, julkaisupäällikkö, Iltalehti

Yhteystietomme

Jaana Kaarela
Jaana Kaarela
Toimialajohtaja, markkinointi ja viestintä+358 40 557 5866jaana.kaarela@barona.fi
Aapo Kerola
Aapo Kerola
Business Development Agent+358 44 035 5604aapo.kerola@barona.fi

Lue blogeja ja artikkeleja

Etkö löytänyt etsimääsi? Tutustu Baronan muihin palveluihin