Markkinoinnin ja viestinnän rekrytointipalvelut

Markkinoinnin ja viestinnän rekrytointi­palvelut

Kun haluat rekrytoida markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisen, Barona on ratkaisu.

Rautaiset markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijat ovat avainasemassa silloin, kun haluat kiihdyttää yrityksesi kasvua. Tiedämme, että oikean osaajan rekrytointi vaatii aikaa ja vaivaa. Toimimme apunasi rekrytoinnissa, jotta sinä voit keskittyä muuhun.

Asiantuntijatyö on jatkuvassa murroksessa ja sen kehittymiseen vaikuttavat lukuisat trendit. Me tutkimme ja tunnemme ne, jotta sinun ei tarvitse.

Tarvitset sitten sisältöasiantuntijaa, digimarkkinoinnin ammattialaista, tapahtumatuottajaa tai markkinoinnin tai viestinnän päällikköä, me autamme. Tunnemme markkinoinnin ja viestinnän kentän läpikotaisin. Autamme oikean osaajaprofiilin määrittelystä lopulliseen valintaan saakka.

Miksi valita Barona kumppaniksi?

 1. Näkemyksellisyys

  Tunnemme markkinoinnin ja viestinnän tehtävien erityispiirteet ja teemme jatkuvasti tutkimusta työelämästä; osaajien ja työnantajien tarpeita ja ajatuksia kuunnellen. Seuraamme myös ulkopuolisia tutkimuksia Suomessa ja kansainvälisesti​.

 2. Osaamme sen mitä teemme

  Onnistumisprosenttimme hakujen läpiviemisessä on 98 %. Saamme myös kiitosta nopeudesta, mutkattomuudesta, avoimuudesta ja läsnäolevasta palvelusta.

 3. Välitämme

  Olemme apunasi haasteen koosta riippumatta. Yhteistyö alkaa aina starttipalaverilla ja viestintä on läpinäkyvää ja jatkuvaa. Projektit kanssamme on tehokkaita ja selkeästi aikataulutettuja. Onnistuminen on meille kunnia-asia.

 4. Käytössä rekrytoinnin koko paletti

  Oikea tyyppi voi löytyä monin tavoin. Siksi hakijamarkkinointi ja suorahaku ovat usein luonnollinen osa asiantuntijarekrytointia. Joskus sopivin ratkaisu onkin freelancer - me autamme myös valitsemaan sopivan työsuhteen muodon.

Näin Barona ratkaisi markkinointiviestinnän ammattilaisten rekrytoinnit tiukassa aikataulussa

Markkinoinnin ja viestinnän rekrytointipalvelut

 1. Markkinoinnin ja viestinnän osaajat avuksesi heti

  Tarvitsemasi osaajat nopeasti: verkostoissamme on markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia eri osaamispainotuksilla – kaikki valmiina töihin! Osaajat on haastateltu ja heidän referenssinsä tarkistettu. Voimme myös kerätä teille oman asiantuntijapoolin, joka voidaan osin koostaa omista osaajistanne. Poolia täydennetään tarvittaessa uusilla osaajilla.

 2. Työsuhteiden hallinta

  Jos työsuhteiden hallinta vie liikaa aikaasi, autamme mielellämme! Voimme rekrytointiprosessin lisäksi vastata kokonaisuudessaan työntekijöidenne työsuhteen hoidosta sekä kantaa puolestanne työnantajan vastuun. Näin työntekijänne saavat kauttamme myös Baronan laajat työterveysedut ja muut työsuhde-edut.

 3. Suorahaku ja rekrytointi palveluna

  Rekrytointi vieaikaa ja vaatii osaamista. Siksi se kannattaa usein ulkoistaa alan ammattilaisille. Kauttamme onnistuu niin rekrytointi suoraan yritykseen, henkilöstövuokraus kuin suorahautkin. Saat kumppaniksesi aina markkinoinnin ja viestinnän rekrytointeihin erikoistuneen konsultin, jonka kanssa voit keskustella teille parhaiten sopivasta rekrytoinnin tavasta.

 4. Freelancereillä joustoa osaajatarpeisiin

  Aina ei tarvitse rekrytoida – voimme täydentää tiimiänne myös markkinoinnin ja viestinnän freelancereilla. Uusi, iloinen Freecreative-palvelumme tarjoilee yrityksellenne freelancer-asiantuntijoita erilaisiin osaajatarpeisiin. Osaajapankkimme taitavat asiantuntijat ovat erinomaisiksi havaittuja ja valintaseulamme läpikäyneitä alansa ammattilaisia, jotka tunnemme henkilökohtaisesti. Kurkkaa freecreative.fi »

”Barona hoiti myynti- ja markkinointipäällikkömme rekrytointiprosessin alusta loppuun. Emme itse olisi selvinneet yhtä tehokkaasti ja asiantuntevasti.”
Päivi Isosaari, tuotantojohtaja, Suomen Kansallisteatteri
Päivi Isosaari, tuotantojohtaja, Suomen Kansallisteatteri

Tiedätkö, ketä olet rekrytoimassa?

Kattavasta oppaastamme löydät paljon tietoa nykypäivän markkinoinnin osaajaprofiileista ja käytännön vinkkejä oikean osaajan tunnistamiseen. Lataa opas avuksesi!

Lataa Opas markkinoinnin rekrytointeihin

Horizontal line

Laske rekrytoinnin hinta-arvio ja pyydä tarjous

Kiinnostaako, paljonko rekrytointi Baronan avulla voisi maksaa? Laske hinta-arvio asiantuntijan rekrytoinnin kustannuksista ja pyydä tarjous.

Horizontal line

Olemme valmiina avuksesi. Ota yhteyttä!

Jaana Kaarela
Jaana Kaarela
Liiketoimintajohtaja, Markkinoinnin ja viestinnän rekrytointi­palvelut, Barona Luova

Markkinointi ja viestintä

+358 40 557 5866jaana.kaarela@barona.fi
Mia Kettunen
Mia Kettunen
Rekrytointikonsultti

Markkinointi ja viestintä

+358 50 544 7658mia.kettunen@barona.fi
”Barona Luova on toiminut luottokumppaninamme vaativissa markkinoinnin asiantuntijarekrytoinneissa. Perinteisten ilmoitushakujen tukena on ollut aina myös suorahaku. Kommunikointi rekrytointiprosessin aikana toimi saumattomasti ja ehdokasesittelyt hoituvat kätevästi.”
Tiina Luukkonen, St1 Oy
Tiina Luukkonen, St1 Oy

Etkö löytänyt etsimääsi? Tutustu Baronan muihin palveluihin