Myynti

Myynti

Myynti on se, mistä yritykset elävät. Ja myynnin ammattilaiset niitä, jotka lunastavat tavoitteet. Kun tarvitset timanttisia myyjiä tai haluat kehittää organisaation myyntitekemistä tai myynnin johtamista, tartutaan toimeen yhdessä.

Intohimomme on tehostaa, kehittää ja resursoida joustavasti kaiken kokoisten yritysten myyntiä. Saat meiltä kokonaisvaltaiset ulkoistusratkaisut, monipuoliset henkilöstö- ja rekrytointipalvelut sekä myynnin kehittämis- ja asiantuntijapalvelut.

Ratkaisut resursointiin ja myynnin kehittämisen

 1. Myyntihenkilöstöä silloin kun yrityksesi tarvitsee

  Haluatko vahvistaa myyjäjoukkoasi rekrytoinneilla? Tai onko tarve löytää lisää myyjiä sesonkia tai kampanjaa varten? Työllistämme vuosittain yli 6000 myynnin ammattilaista asiakkaillemme ympäri Suomen kuluttaja- ja yritysmyynnin tehtäviin. Osa työllistyy asiakkaalle, osa tekee keikkoja tai pidempia määräaikaisuuksia henkilöstövuokrauksen kautta.

 2. Yksittäisestä rekrytoinnista ulkoistettuun myynnin kokonaisratkaisuun

  Myynnin tuki, joka skaalautuu! Autamme niin yksittäisissä rekrytoinneissa kuin myynnin kokonaisvaltaisissa ulkoistuksissa. Myynnin ulkoistuksissa toiminnan tehokkuus ja optimaalinen resursointi ovat meidän vastuullamme, joten asiakkaan kustannukset elävät volyymin mukaan. Voimme ottaa huolehtiaksemme myös laadun, turvallisuuden, työnjohdon sekä myynnin kehittämisen.

 3. Myynnin kehittämis- ja asiantuntijapalvelut

  Kun on aika kehittää myyntiä, tartutaan yhdessä toimeen. Valmennamme myyjiä ja myynnin johtoa yli 15-vuotisella kokemuksella. Sales Auditeissa puolestaan saat vastauksen siihen, mitä myynnissä voitaisiin tehdä enistä paremmin, joko operatiivisesti tai strategisesti.

 4. Myynnin kehittämisen suunnannäyttäjä

  Myynti jos jokin on tulevaisuuden laji. Me Baronalla innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa teknologiaratkaisuja ja alustoja myynnin kehittämiseen. Data ja analytiikka siivittävät myynnin tuloksellisuutta.

Esimerkkejä palveluistamme

Laske rekrytoinnin hinta-arvio ja pyydä tarjous

Kiinnostaako, paljonko rekrytointi Baronan avulla voisi maksaa? Laske hinta-arvio asiantuntijan rekrytoinnin kustannuksista ja pyydä tarjous.

Myynnin kehittäjät valmiina avuksesi

Juha Martiskainen
Juha Martiskainen
Johtaja, Logistiikka, kauppa, horeca, sosiaali- ja terveysalajuha.martiskainen@barona.fi
Jani Räkköläinen
Jani Räkköläinen
Myynti- ja kasvujohtaja

Hotelli ja ravintola

+358 44 517 1030jani.rakkolainen@barona.fi