Rakennus

Rakennus

Kaikki rakennusalan henkilöstöratkaisut puhelinsoiton päässä! Tarvitsetko työntekijän vain yhden päivän tuuraukseen? Vai onko tiedossa pitkä projekti, johon tarvitset kymmeniä, jopa satoja eri alan ammattilaisia? Barona etsii sinulle osaajat.

  • Verkostoissamme on tuhansia työntekijöitä ympäri Suomen, ja me olemme erikoistuneet löytämään rakennusalan hommiin työtäpelkäämättömät tekijät ja asiantuntijat.
  • Pienemmille työmaille etsimme tekijät läheltä. Paikalliset rekrytoijamme tuntevat juuri sinun alueesi työmarkkinat – ja osan työntekijöistäkin jo vuosien ajalta.
  • Tarvittaessa heitämme isot verkot vesille. Etsimme tekijöitä valtakunnallisesti tai jopa rajojen ulkopuolelta monikanavaisen rekrytointiprosessin avulla.

Eikä siinä kaikki. Palveluihimme kuluu henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin lisäksi työmaiden teknologiaratkaisut, työmaan logistiikka konsultoinnista käytännön toteutukseen sekä teline- ja sääsuoja-asennukset. Lisäksi kehitämme asiakkaidemme työtuturvallisuusasioita kouluttamalla, konsultoimalla ja tarjoamalla käyttöön digitaalisia ratkaisuja mm. perehdytykseen ja työmaavalvontaan.

Miksi kumppaniksi Barona?

  1. Rakennusalan merkittävin työllistäjä ja työnantaja

  2. Etsimme osaajat päivän tuurauksista pitkiin projekteihin

  3. Tunnemme rakennusalan työmarkkinat paikallisesti ympäri Suomen

  4. Työntekijöiden tyytyväisyys 4,25/5

  5. Yli 20-vuotinen ammattitaito rakennusalan henkilöstöpalveluista

  6. Kehitämme systemaattisesti työturvallisuusprosesseja

  7. Teknologiaratkaisut työmaan arjen sujuvoittamiseksi

Esimerkkejä palveluistamme

”Baronalla tunnetaan tarpeemme, ajattelutapamme ja ideologiamme ja yhtä lailla me olemme oppineet tuntemaan Baronan. On hienoa, että voimme tarpeen vaatiessa ”kilauttaa kaverille” ja luottaa siihen, että meille osataan lähettää meille oikeanlaiset henkilöt.”
Marko Cavén, hankintapäällikkö, Hartela Oy
Marko Cavén, hankintapäällikkö, Hartela Oy
Case Hartela: Yhteistyön keskiössä henkilöstövuokraus ja työturvallisuusasiat
Case Hartela: Yhteistyön keskiössä henkilöstövuokraus ja työturvallisuusasiatBarona on ollut Hartelalle merkittävä kumppani henkilöstövuokrauksessa. Yhteistyö on vuosien varrella laajentunut ja sen tavoitteita ja suuntaviivoja kehitetään säännöllisten seurantakeskustelujen kautta.Lue lisää
”Erityinen plussa siitä, että porukkaa saadaan hyvinkin nopealla aikataululla työmaalle. Ollaan totuttu ja tykästytty Baronan toimitapaan ja yhteistyö sujuu hyvin.”
Pasi Mörsky, vastaava työnjohtaja, Pakrak Oy
Pasi Mörsky, vastaava työnjohtaja, Pakrak Oy
Oletko työnhakija? Katso avoimet työpaikkamme.

Apunasi kaikissa rakennusalan henkilöstötarpeissa

Jarkko Rinne
Jarkko Rinne
COO, rakennus & Country Manager, Norja

Rakennus

+358 43 824 4455jarkko.rinne@barona.fi
Rami Collin
Rami Collin