Taloushallinto

Taloushallinto

Onko pätevän taloushallinnon asiantuntijan tai päällikön rekrytoiminen ajankohtaista? Baronan kautta löydät yritykseesi parhaiten sopivat osaajat taloushallinnon ja rahoituksen työntekijä- ja päällikkötason tehtäviin. Hoidamme yksittäiset rekrytoinnit tai resursoimme suuremmat tarpeet, tai halutessasi otamme kokonaisvaltaisen vastuun yrityksesi taloushallinnosta.

Miten tehdään onnistuneita taloushallinnon rekrytointeja?

 • Tunnistamme näkemykselliset, ongelmanratkaisusta syttyvät taloushallinnon ja rahoituksen työntekijät.
 • Löydämme tekijät, joilla on ensiluokkainen taito oman tehtävänsä hoitamiseen ja kehittyä ja kehittää yritystäsi eteenpäin.
 • Olemme ihmisten ja työkulttuurien syvällisiä osaajia. Kun kerrot meille työyhteisöstä ja organisaatiosta, osaamme myös yhdistää juuri sinun yrityksesi kulttuuriin sopivat työnhakijat.

Miksi kumppaniksi Barona?

 1. Kaikki resursoinnin palvelut

  Onko tarpeesi rekrytoida suoraan omaan tiimisi vakituisesti tai määräaikaisesti? Tai resursoida taloushallinnon asiantuntemusta ulkopuolisella osaajalla? Me löydämme sinulle tekijän.

 2. Talouden rekrytointeihin erikoistunut tiimi

  Jätä taloushallinnon rekrytoinnit osaaviin käsiin. Me tunnemme taloushallinnon henkilöstötarpeet. Sinua palvelee rahoituksen ja taloushallinnon rekrytointeihin ja henkilöstöpalveluihin erikoistunut porukka, joka tuntee taloushallinnon erilaisten tehtävien osaamisvaatimukset ja erityispiirteet.

 3. Löydämme taloushallinnon juniorit, asiantuntijat ja päälliköt

  Kukin taloushallinnon tehtävä vaatii juuri tästä roolista syttyvän tekijän. Meidän ammattitaitoamme on tunnistaa, millaisella profiililla avoimena olevaa työpaikkaa lähdetään täyttämään. Konsultoimme ja tuemme taloushallinnon rekrytointien määrittelyssä, etsimme rooliin sopivat tekijät ja suosittelemme heitä tehtävään perusteluiden kera.

 4. Rekrytoinnin tukena hakijamarkkinointi ja suorahaku

  Vaativimpiin rooleihin tai muutoin haastaviin hakuihin ei tekijää aina löydy perinteisin keinoin. Tuemme rekrytoinnin onnistumista moderneilla rekrytointikampanjoilla sekä suorahaulla. Lisäksi meillä on laaja talouden asiantuntijapooli, josta etsimme juuri sinun toimeksiantoosi sopivia asiantuntijoita.

Esimerkkejä palveluistamme

Yhteystietomme

Antonio Mikkonen
Antonio Mikkonen
Kaisa Leskijärvi
Kaisa Leskijärvi
Palvelupäällikkö, HR ja taloushallinto+358 50 574 7189kaisa.leskijarvi@barona.fi
Pietari Salmi
Pietari Salmi

Katso webinaari: Mitä jos robotit vievät meidän työt?