Tekniikka ja asennus

Tekniikka ja asennus

Kunnossapidon, tekniikan ja asennuksen ammattilaiset Baronan kautta! Jos etsit vakituiseen tehtävään, projekteihin, huoltoseisakkeihin tai vaikka lyhyisiin tuurauksiin päteviä ja ammattitaitoisia kunnossapidon ja asennuksen ammattilaisia tai esihenkilöitä, me hoidamme resursoinnin.

Työntekijät ja päälliköt kunnossapitoon, huoltoon ja asennukseen ympäri Suomen

Kun tarvitset ammattitaitoisia tekijöitä, voit luottaa Baronaan. Olemme erikoistuneet kunnossapidon sekä huolto- ja asennustehtävien resursointiin. Tunnemme, miten projektit kannattaa resursoida, ja tiedämme, millaisia edellytyksiä eri työtehtävissä vaaditaan.

Lisäksi tiedämme alan työmarkkinoiden tilanteen ja osaamme suositella toimivimman ja tehokkaimman tavan resursoida juuri sinun projektisi.

Barona hoitaa tekijät ja päälliköt esimerkiksi seuraaviin tilanteisiin:

 • Huoltoseisakit: Tiukassa aikataulussa hoidettavat huoltoseisakit edellyttävät näkemyksellistä, suunnitelmallista resursointia. Tuomme paikalle sovitusti asentajat, huoltajat, korjaajat, hitsarit ja muut tarvittavat ammattilaiset. Lisäksi voimme ottaa vastuulle myös työnjohdon.
 • Investointiprojektit: Pitkäjänteistä, suunnitelmallisesti aikataulutettua ja suuret volyymivaihtelut kestävää henkilöstöresursointia. Tuomme lukuisten eri alojen osaajat paikalle juuri oikeaan aikaan.
 • Asennusprojektit: Työntekijäpoolissamme on satoja eri alojen asentajia valmiina projekteihin ympäri Suomen.
 • Raskaskonehuollot: Erikoisosaamista vaativien koneiden huoltotehtävät hoituvat Baronan huoltajilta. Jos tekijöitä ei löydy valmiina, koulutetaan heitä.
 • Vaativat asiantuntija- ja esihenkilötehtävät: Rekrytoimme tai hoidamme henkilöstövuokrauksen tai -alihankinnan kautta myöt työmaapäälliköt sekä muut toimihenkilöt vaativampiin asiantuntijatehtäviin.

Miksi Barona kumppaniksi?

 1. Keskity olennaiseen, me resursoimme tekijät

  Jos haluat keskittyä muuhun kuin henkilöstöresursointiin, jätä se meidän huoleksemme. Verkostossamme on sekä suomalaisia että kansainvälisiä kunnossapidon ammattilaisia, ja resursoimme tekijät mittaviinkin teollisuuden projekteihin ja hankkeisiin.

 2. Henkilöstö riittää

  Pidämme huolen, että henkilöstömäärä riittää tilanteessa kuin tilanteessa. Tarvittaessa toimitamme myös kalustoa, varustamme työntekijämme ja otamme heistä työnjohdollisen vastuun.

 3. Tarpeeseen sopiva henkilöstöratkaisu

  Hoidamme resursointeja henkilöstöalihankintana, henkilöstövuokrauksena tai rekrytoimalla joko Suomesta tai kansainvälisiltä työmarkkinoilta.

 4. Modernit keinot löytää tekijät

  Kun osaajia ei löydy, käytämme perinteisestä poikkeavia keinoja. Rekrytointimarkkinoinnilla tavoitamme nekin tekijät, jotka eivät juuri nyt ole töitä etsimässä. Lisäksi voimme yhteistyökumppaneidemme kanssa kouluttaa ja perehdyttää uusia osaajia alalle. Olemme myös erikoistuneet rekrytoimaan teollisuuden työvoimaa kansainvälisiltä työmarkkinoilta.

Esimerkkejä palveluistamme

Yhteystietomme

Lassi Kaarna
Lassi Kaarna
Palvelujohtaja, tekniikka & asennus

Tekniikka ja Asennus, Teollisuus

+358 40 774 7534lassi.kaarna@barona.fi