Tekniikka ja asennus

Tekniikka ja asennus

Kunnossapidon, tekniikan ja asennuksen ammattilaiset Baronan kautta! Jos etsit vakituiseen tehtävään, projekteihin, huoltoseisakkeihin tai vaikka lyhyisiin tuurauksiin päteviä ja ammattitaitoisia kunnossapidon ja asennuksen ammattilaisia tai esihenkilöitä, me hoidamme resursoinnin.

Työntekijät ja päälliköt kunnossapitoon, huoltoon ja asennukseen ympäri Suomen

 1. Huoltoseisakit

  Tiukassa aikataulussa hoidettavat huoltoseisakit edellyttävät näkemyksellistä, suunnitelmallista resursointia. Tuomme paikalle sovitusti asentajat, huoltajat, korjaajat, hitsarit ja muut tarvittavat ammattilaiset. Lisäksi voimme ottaa vastuulle myös työnjohdon.

 2. Investointiprojektit

  Pitkäjänteistä, suunnitelmallisesti aikataulutettua ja suuret volyymivaihtelut kestävää henkilöstöresursointia. Tuomme lukuisten eri alojen osaajat paikalle juuri oikeaan aikaan.

 3. Asennusprojektit

  Työntekijäpoolissamme on satoja eri alojen asentajia valmiina projekteihin ympäri Suomen

 4. Raskaskonehuollot

  Erikoisosaamista vaativien koneiden huoltotehtävät hoituvat Baronan huoltajilta. Jos tekijöitä ei löydy valmiina, koulutetaan heitä.

 5. Vaativat asiantuntija- ja esihenkilötehtävät

  Rekrytoimme tai hoidamme henkilöstövuokrauksen tai -alihankinnan kautta myöt työmaapäälliköt sekä muut toimihenkilöt vaativampiin asiantuntijatehtäviin.

Esimerkkejä palveluistamme

Case Helen: Kansainvälisen työmaan luvituksiin asiantuntijuutta ja vauhtia Baronalta
Case Helen: Kansainvälisen työmaan luvituksiin asiantuntijuutta ja vauhtia BaronaltaHelenin suuri biolämpölaitosprojekti Vuosaaressa vaati ulkomaalaisten työntekijöiden luvittamista ja hallinnointia. Barona tarjosi ratkaisun tarkistamalla ja päivittämällä luvitusprosessit sekä dokumentoimalla työntekijöiden luvat Helenin järjestelmään.Lue lisää

Miksi Barona kumppaniksi?

 1. Keskity olennaiseen, me resursoimme tekijät

  Jos haluat keskittyä muuhun kuin henkilöstöresursointiin, jätä se meidän huoleksemme. Verkostossamme on sekä suomalaisia että kansainvälisiä kunnossapidon ammattilaisia, ja resursoimme tekijät mittaviinkin teollisuuden projekteihin ja hankkeisiin.

 2. Henkilöstö riittää

  Pidämme huolen, että henkilöstömäärä riittää tilanteessa kuin tilanteessa. Tarvittaessa toimitamme myös kalustoa, varustamme työntekijämme ja otamme heistä työnjohdollisen vastuun.

 3. Tarpeeseen sopiva henkilöstöratkaisu

  Hoidamme resursointeja henkilöstöalihankintana, henkilöstövuokrauksena tai rekrytoimalla joko Suomesta tai kansainvälisiltä työmarkkinoilta.

 4. Modernit keinot löytää tekijät

  Kun osaajia ei löydy, käytämme perinteisestä poikkeavia keinoja. Rekrytointimarkkinoinnilla tavoitamme nekin tekijät, jotka eivät juuri nyt ole töitä etsimässä. Lisäksi voimme yhteistyökumppaneidemme kanssa kouluttaa ja perehdyttää uusia osaajia alalle. Olemme myös erikoistuneet rekrytoimaan teollisuuden työvoimaa kansainvälisiltä työmarkkinoilta.

”Baronan ihmiset selvästi haluavat ratkaista meidän haasteita.”
Juha-Matti Ruuskanen, toimitusjohtaja, VAK Huoltopalvelut
Juha-Matti Ruuskanen, toimitusjohtaja, VAK Huoltopalvelut

Yhteystietomme

Lassi Kaarna
Lassi Kaarna