Tuotanto

Tuotanto

Tuotannon työntekijät tuurauksiin, kasvua tukemaan tai tilaussesonkia varmistamaan – jätä työntekijöiden löytäminen meidän huoleksemme!

Valmistavan teollisuuden työntekijätarve vaihtelee sesongeittain ja liiketoiminnan muutoksissa. Kun haluat joustoa tuotannon työntekijäresurseihin, Barona on ratkaisu.

Keskity sinä tekemiseen, me resursoimme puolestasi. Osaamme suositella sinulle aina tehokkaimmat ja toimivimmat keinot työntekijätarpeeseen. Tunnemme syvällisesti erilaiset tuotantotehtävät ja tuotannon työympäristöt, ja olemme yli kahdenkymmenen vuoden ajan penkoneet kotimaisia ja ulkomaisia työmarkkinoita löytääksemme asiakkaille parhaat tuotantotyöntekijät.

Miksi Barona henkilöstökumppaniksi?

 1. Keskity tekemiseen, älä hakemiseen

  Sinä voit keskittyä olennaiseen, sillä me huolehdimme rekrytoinneista ja resursoinnista. Sinun ei tarvitse olla työmarkkinoiden, rekrytoinnin tai henkilöstöasioiden asiantuntija, koska me olemme. Konsultoimme, opastamme, ratkaisemme – ja tietysti löydämme ne tekijät.

 2. Eikö osaajia löydy läheltä? Tuomme työntekijät työn luo

  Jos osaajia ei löydy Suomesta, koulutamme uusia tai etsimme heidät ulkomailta. Tuomme työntekijät työn luo, koulutamme ja perehdytämme heidät sekä majoitamme kalustettuihin asuntoihin ja autamme alkuun uudessa ympäristössä.

 3. Valmistavan teollisuuden resursoinnin ammattilaiset kumppanina

  Sinun maailmasi on myös meidän maailmamme. Rekrytoijamme ovat itse työskennelleet teollisuuden alan esihenkilö-, asiantuntija- tai tuotantotehtävissä. Ymmärrämme, millaisia tekijöitä tarvitaan, ja tiedämme, miten heidät löydetään ja houkutellaan töihin.

 4. Paikallisesti, valtakunnallisesti, kansainvälisesti

  Paikalliset teollisuuteen erikoistuneet rekrytoijamme ympäri Suomen tuntevat jokaisen niemen ja notkelman työmarkkinat. Katsomme asiaa myös koko Suomen näkökulmasta, ja autamme tuomaan tekijät kauempaa esimerkiksi huoltoseisakeille ja investointiprojekteihin. Jos on tarve katsoa rajojen ulkopuolelle, kansainvälisiin rekrytointeihin erikoistunut tiimimme on valmiina löytämään tekijät.

Esimerkkejä palveluistamme

Webinaari: Kansainvälinen rekrytointi teollisuusyrityksissä

Yhteystietomme

Raine Pulkkinen
Raine Pulkkinen
Toimialajohtaja, teolliset toimialat+358 40 830 7648raine.pulkkinen@barona.fi

Lue kokemuksia Baronasta